AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Muhamed1234556
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Muhamed1234556 » 31 avg 2011, 18:06

sta je sa gagom ? i odkud sad da prelazni rok traje do 19 h ,zar nije do 00

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 31 avg 2011, 18:16

Auuu Roma se pravo nabildala :mrgreen:
sjajan jedan kolektiv bar na papiru ,a sad kako ce Enrique to da postroji vidjet cemo ...
Pjanic ,Gago dosli jel to znaci da De Rossi odlazi ,znam da sam negdje procito da nije jos produzio ugovor :shock:
Muhamed1234556 je napisao/la:sta je sa gagom ? i odkud sad da prelazni rok traje do 19 h ,zar nije do 00
Stigao na pozajmnicu ,u Italiji trasnfer rok zavrsava u 19 ,dok u ostalim ligama to nije slucaj 23:59: i 59 sec je gotov i nema vise :lol:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 31 avg 2011, 18:31

Ko je taj Borini, sta igra? :roll:
nema potpisa

schmecker
Kontakt:

Post Postao/la schmecker » 31 avg 2011, 18:43

Admir_Sa je napisao/la:Ko je taj Borini, sta igra? :roll:
napadac izgleda...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 31 avg 2011, 18:54

schmecker je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Ko je taj Borini, sta igra? :roll:
napadac izgleda...
valjda ovo nije istina, sta ce nam polovnjaci i vezalji u timu :roll:
nema potpisa

MCMXXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMXXVII » 31 avg 2011, 19:08

slika

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 31 avg 2011, 22:24

dobrodosao majstore

[youtube][/youtube]

sve u svemu solidan mercato i totalno nova, podmladjena, svjeza i prije svega golema nepoznanica od ekipe. stek, cassetti, totti, ddr i vrtic djece oko njh bi trebali biti dovoljni za izlazak u europu po mom misljenju a za nesto vise ce boga mi trebati dosta rada, uigravanja i mozda jos pokoje pojacanje (sta ima cassetti). obecali su 5/6 igraca a doveli su 11 tako da cestitam upravi na solidno obavljenom poslu, mozda jedina zamjerka bi bila ogroman novac za osvalda al' ajde valjda ga opravda. uglavnom nisam razocaran kako sam mislio da cu biti zadnjih sedmicu i kusur kada se apsolutno nista nije desavalo - pogotovo me odusevio jucerasnji i danasnji dan i transfer pjanica od koga ocekujem velike stvari. ogroman talenat, potencijal imamo i iskreno se nadam da ce to enrique fino ukomponovati jer igra nam je zadnju sezonu/dvije bila pravi smor.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 01 sep 2011, 00:30

a sjecam se ja ovog borinija, gledao sam ga u barazu za premier ligu kad je igrao sa svonsi. ma nishta vala posebno nisam vidio, al im je uz onog crnca bio glavni igrac, na njemu mensecini dva penala bila. e sad sta ce on i koliko kod nas igrat pitaj boga, al u svakom slucaju ja bi prije njega pustio da igra nego boriela.

znaci doshao dobar golman, lijevog beka smo doveli talentovanog i mladog, u ove dvije tekme sam vidio da je dobar u ofanzivi, a u defanzivi ga nisam mogao ni ocijeniti. Vidi se da ima centarhust dobar, al ako budemo igrali kao barca to nam nishta ne znaci, nece imati kome ubacivati. :roll: umjesto mexesa doshao kjer, ovako na prvu dosta slabiji igrac sa uzasnom sezonom u njemackoj, a prije dvije godine bio jedan od najboljih u ligi. sta ce kod nas pokazati vidjecemo, juan je sve stariji i kak smo vidjeli skloniji kiksevima, a burdiso bi trebao da ima dobru sezonu. desni bek je ostao rak rana i minus ovog prelaznog roka, ostaju nam muke dok budemo gledali smjenjivanje casetija, cicinha i rossija :roll: doshao je i ovaj heinze, kakva ce njegova uloga biti to samo LE zna, al na prvu mjenjat ce stopere i lijevog beka, znaci klupa. vezni red mi je totalna nepoznanica, al po nekom logicnom razmisljanju ddr i pjanic bi trebali 100% igrat, e sad je pitanje koliko se pizaro uklapa u igru i kako ce se gago snaci. znaci jedan od ove dvojice bi trebao biti treci clan sredine terena. na klupi prve zamjene perota i simplicio, greco tesko da ce dobiti ikakvu sansu :roll: u napadu, tj na wingerima bi kao trebali igrati bojan/lamela/osvaldo/tadei, a u sredini napada totti/borielo/borini. stim da i bojan i osvaldo mogu igrati u sredini napada. meni se licno ovaj bojan ne svidja nikako i ja bi igrao sa lamelom, osvaldom i tottijem za pocetak.

nije los bio ovaj prelazni rok onako na prvu, al se vrlo lako mogu desiti katastrofe sa osvaldom, kjerom i bojanom, a isto tako moze biti i bingo. mislim da su lamela, gago, golman i pjanic pametne investicije koje ce se sigurno isplatiti. jos je bolji prelazni rok mogao biti da smo se rijesili tadeija, simplicia, rossija, casetija i greca :roll:

da se hoce odgodit i ovo drugo kolo da se sto bolje uigramo
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 01 sep 2011, 10:45

slika

slika

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 01 sep 2011, 12:45

11. igraca u ovom prelaznom roku,a prosli prelazni rok ni za KIFLU nismo imali.... :lol:

Sad to sve lijepo ukomponavati i dovesti u red posloziti kockice sve da stima ko svajcarski sat eheeh

slika

Da sam ja na mjestu L.E,ovako bi igrao... :D
-------------------

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 01 sep 2011, 17:31

Gledati kako Roma tutnja da skudeta na AreniSport - neprocjenljivo!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

schmecker
Kontakt:

Post Postao/la schmecker » 01 sep 2011, 17:55

slika

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 01 sep 2011, 18:53

drago mi je da je pjanic dosao u italiju ali mu je pogresan izbor kluba , nista licno ali bih volio da ga lulic uzme u oba derbija , **** lazio mi je oduvijek bio drag a roma mrska .

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 02 sep 2011, 02:58

materazzi je napisao/la:nista licno ali bih volio da ga lulic uzme u oba derbija
Zelje su jedno a realnost je drugo.Lazio ne uzima ni bod iz dva derbija,ide Roma na 7 uzastopnih pobjeda....!!!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 02 sep 2011, 06:38

schmecker je napisao/la:slika
to bi bilo to, s tim da ako totti bude igrao (a hoce) lamela ide na klupu, bojan lijevo, osvaldo desno i capitano iza njih. moguca je i zamjena juan - kjaer

Muhamed1234556
Kontakt:

Post Postao/la Muhamed1234556 » 02 sep 2011, 10:02

Odlican sastav ali ja bih ipak stavio tottia umjesto osvalda ,gdje je lamela bojana a na desno osvalda,umjesto kjaera heinze i zamijenio njega i burdisa(heinze lijevo ,burdiso desno) :)))))))) ,po meni najbolji sastav :))

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 02 sep 2011, 10:51

Moram priznati imate intresanntu ekipu, i doveli sto dosta mladi igraca. Ove god nevjerujem da ce te medju 3 prva, jer ste napravili pravu evoluciju u ekipi i van ekipe. Sto me najvise iznenadilo je da ste doveli Pjanica i za to malo para, dobar poso ste tu odradili. Eh sad je pitanje ta taktika stoEnriqe zahtjeva hocel proci u Serie A?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 sep 2011, 11:05

Google je napisao/la:
materazzi je napisao/la:nista licno ali bih volio da ga lulic uzme u oba derbija
Zelje su jedno a realnost je drugo.Lazio ne uzima ni bod iz dva derbija,ide Roma na 7 uzastopnih pobjeda....!!!
nebi bio bas siguran da lazio nece ni boda uzeti, al otom potom...po meni oni imaju bolju ekipu od vas ;)

Muhamed1234556
Kontakt:

Post Postao/la Muhamed1234556 » 02 sep 2011, 12:02

ronaldo99 je napisao/la:
Google je napisao/la:
nebi bio bas siguran da lazio nece ni boda uzeti, al otom potom...po meni oni imaju bolju ekipu od vas ;)
Zezas ? ,ajde molim te objasni mi kako to da lazio ima bolju ekipu od rome ,pa cu ti ja onda to sve demantovati :)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 sep 2011, 15:59

:mrgreen:

Potpuno nova ekipa, novi trener. Dosta dobro izgleda na papiru, ali ce trebati vremena, sto je pokazao i predsezonski period, kada i niste bas imali neku narocitu igru. Romi bi trebao cilj biti Top 3, jer je tesko ocekivati da sa novom ekipom bude odmah toliko konkurentna za vrh, ali dugorcono gledano...dobra ekipa, koja ce biti pretedent za sami vrh.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.