Salim se zaista me iznenadilo ovo,jedan Pipo i sa jednom nogom bi morao imati mesta u ekipi pa makar da je napadacki potencijal ravan savrsenstvu,jer Pipo uvek ali bas uvek moze da resi bilo koju utakmicu,svojim njuhom.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Cuj Pipo nije pozvan,pa to samo po sebi zahteva kandidaturu za otkaz.
Salim se zaista me iznenadilo ovo,jedan Pipo i sa jednom nogom bi morao imati mesta u ekipi pa makar da je napadacki potencijal ravan savrsenstvu,jer Pipo uvek ali bas uvek moze da resi bilo koju utakmicu,svojim njuhom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma neznam ni ja sta je ovo a jeli se tek izmjene mogu praviti kada se zavrsi zimski prijelazni rokDevil je napisao/la:Cuj Pipo nije pozvan,pa to samo po sebi zahteva kandidaturu za otkaz.![]()
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Tako je pred pocetak knockout faze.meho-medo je napisao/la:Ma neznam ni ja sta je ovo a jeli se tek izmjene mogu praviti kada se zavrsi zimski prijelazni rokDevil je napisao/la:Cuj Pipo nije pozvan,pa to samo po sebi zahteva kandidaturu za otkaz.![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
mnogo sam razočaran, naročito što mu je ovo vrlo vjerovatno zadnja sezona i neće moći prestići raula.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
pa neka mu sada robinho daje golove protiv barcei slicnih cccc koji mulac nije stavio pippa ni onoga mladjaka el šalalala
sta ako se momak uklopi strasno u tim sta ce onda ccc bas je plonker
pozvani De Sciglio i Roma ubi see Allegri
a dobro svi pricate bla bla, razmiljali iko o tome koliko igraca mora pozvati koji su ponikli u klubu, igraca koji treniraju u klubu prije nego su imali 21 i tako vec sta uefa zahtjeva... 
ronaldo99 je napisao/la:a dobro svi pricate bla bla, razmiljali iko o tome koliko igraca mora pozvati koji su ponikli u klubu, igraca koji treniraju u klubu prije nego su imali 21 i tako vec sta uefa zahtjeva...
boli me briga po meni prije Pippo nego Ibra Pato i co
nidje veze....nit je pipo spreman nit moze vise dati kao nekad...dobio je ovu godinu jos ugovor samo zato sto je zaduzio klub i sto zeli karijeru da zvrsi u milanu....a tako govoriti on ispred ibre su nebuloze, klub je iznad svega i uspjesi kluba
...nije pipo donjeo titulu porsle godine vec ibra, pato robinho ponajvise 
ronaldo99 je napisao/la:nidje veze....nit je pipo spreman nit moze vise dati kao nekad...dobio je ovu godinu jos ugovor samo zato sto je zaduzio klub i sto zeli karijeru da zvrsi u milanu....a tako govoriti on ispred ibre su nebuloze, klub je iznad svega i uspjesi kluba...nije pipo donjeo titulu porsle godine vec ibra, pato robinho ponajvise
ali je pippo donio LP i iskreno u LP vise vjerujem lijevoj nozi od 40_njeg pippa nego Ibri i tome tvome robinhu koji su u LP truli godinama, a scudeto je najvise donio glupavi Benitez...
DA...meskalin je napisao/la:ronaldo99 je napisao/la:nidje veze....nit je pipo spreman nit moze vise dati kao nekad...dobio je ovu godinu jos ugovor samo zato sto je zaduzio klub i sto zeli karijeru da zvrsi u milanu....a tako govoriti on ispred ibre su nebuloze, klub je iznad svega i uspjesi kluba...nije pipo donjeo titulu porsle godine vec ibra, pato robinho ponajvise
ali je pippo donio LP i iskreno u LP vise vjerujem lijevoj nozi od 40_njeg pippa nego Ibri i tome tvome robinhu koji su u LP truli godinama, a scudeto je najvise donio glupavi Benitez...
INTER SIAMO NOI ! ! !
Grande je napisao/la:DA...meskalin je napisao/la:ronaldo99 je napisao/la:nidje veze....nit je pipo spreman nit moze vise dati kao nekad...dobio je ovu godinu jos ugovor samo zato sto je zaduzio klub i sto zeli karijeru da zvrsi u milanu....a tako govoriti on ispred ibre su nebuloze, klub je iznad svega i uspjesi kluba...nije pipo donjeo titulu porsle godine vec ibra, pato robinho ponajvise
how yes no.
cojk je iskren 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
NE,
inter je brutalno našamaran i sa leonardom na klupi, puno gore ste tad prošli nego sa benitezom, koji je trenerčina i po za lea, ali niste mu doveli nijedno pojačanje koje je čovjek tražio, a čim je on otišao, gle čuda leonardu dođoše pazzini za 20 miliona i ranokia za 18,5, pa još kharja i nagatomo na posudbe i opet prdež u rosu, laganih 3-0.
inter je brutalno našamaran i sa leonardom na klupi, puno gore ste tad prošli nego sa benitezom, koji je trenerčina i po za lea, ali niste mu doveli nijedno pojačanje koje je čovjek tražio, a čim je on otišao, gle čuda leonardu dođoše pazzini za 20 miliona i ranokia za 18,5, pa još kharja i nagatomo na posudbe i opet prdež u rosu, laganih 3-0.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
[youtube][/youtube]
Sretan rodjendan Pato
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- senad_flamin
- Kontakt:
Pippo je legenda kluba, čovjek koji je zadužio Milan u svakom smislu, jedan od najboljih napadača svih vremena, osoba koja je postizala golove kada je bilo napotrebnije (na čudesan način). Nema opravdanja što ga nije pozvao za utakmice Lige prvaka! Ovo mu je vjerovatno posljednja prilika da proba prestići Raula, a ovaj ga ne poziva i umjesto njega stavlja nekog De Sciglia i Romu. Čak mislim da je i El Shaarawy zaslužio da se tu nađe.
Nego, da li neko zna može li se editovati ovaj spisak, da nekog naknadno ubaci? Mislim stvarno, Allegri me totalno razočarao...
Nego, da li neko zna može li se editovati ovaj spisak, da nekog naknadno ubaci? Mislim stvarno, Allegri me totalno razočarao...
Moze poslije zimskog prijelaznog roka ja mislimClaus je napisao/la:Pippo je legenda kluba, čovjek koji je zadužio Milan u svakom smislu, jedan od najboljih napadača svih vremena, osoba koja je postizala golove kada je bilo napotrebnije (na čudesan način). Nema opravdanja što ga nije pozvao za utakmice Lige prvaka! Ovo mu je vjerovatno posljednja prilika da proba prestići Raula, a ovaj ga ne poziva i umjesto njega stavlja nekog De Sciglia i Romu. Čak mislim da je i El Shaarawy zaslužio da se tu nađe.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
-
sheringham
- Kontakt:
Dragi moji poznavaoci fudbala a posebno LŠ shaarawy ima pravo igrati u tome takmicenju iako nije registrovan. Prvo se malo informisite i naucite neka osnovna pravila, a do tada ne serite po covjeku koji ga nije registrovao. 
Zadnja izmjena: sheringham, dana/u 02 sep 2011, 10:49, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.