SJEČI BRATE VEĆI JE OD BILINA POLJA AL NE ZNAM KOLKO IMA SJEDALICA, ZABORAVIO SAM ŠIROKI BRIJEG??!?!Nimla_RZ je napisao/la:Samo je Koševo veće od Bilinog polja, Gradski u Banjoj Luci prima 12, a ako Stadion pod Bijelim brijegom prima 25 hiljada ja ću sebi ku*ac odsjeć'...bogicevic2 je napisao/la:kako nema pa veći su stadioni u mostaru,sarajevu,banja luci, a i manje reprezentacije mogu u bugojno, travnik, vrapčićeCoDe je napisao/la:Šta ce igrati u tim gradovima kad nemaju kapaciteta nemaju stadiona ? Zenica je najbolje mjesto realno ali je mali stadion .
Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin
Koji?bogicevic2 je napisao/la:
SJEČI BRATE VEĆI JE OD BILINA POLJA AL NE ZNAM KOLKO IMA SJEDALICA, ZABORAVIO SAM ŠIROKI BRIJEG??!?!

Čelik Zenica 1945
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
vidis da te mezi frajer a ti mu jos odgovaras na njegove glupostiNimla_RZ je napisao/la:Koji?bogicevic2 je napisao/la:
SJEČI BRATE VEĆI JE OD BILINA POLJA AL NE ZNAM KOLKO IMA SJEDALICA, ZABORAVIO SAM ŠIROKI BRIJEG??!?!

-
- Kontakt:
POD BIJELIM BRIJEGOMNimla_RZ je napisao/la:Koji?bogicevic2 je napisao/la:
bogicevic rani se i spasi nas
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Dzes na onom ruglu igrati ono se mora prvo srediti brate . Stadion ima odlično sve ali mora se srediti napraviti dobre tribine i sve ostalo
! Onda bi se moglo igrati te uvesti malo reda .

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
-
- Kontakt:
KOŠEVO
GRBAVICA
PECARA
POD BIJELIM BRIJEGOM
ZAŠTO SAMO NA BILINOM POLJU ??? KO GURA ZENICU I PRAVI IM PROFIT ???
GRBAVICA
PECARA
POD BIJELIM BRIJEGOM
ZAŠTO SAMO NA BILINOM POLJU ??? KO GURA ZENICU I PRAVI IM PROFIT ???
- Ponos Torina
- Kontakt:
Bogicevic sebi kreirao profil ovde i moli da ga pozovu u repku pa kako te nije stid....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
braticu moj ja kada vidim atletsku stazu oko travnjaka odmah osip neki dobijem , tako da moram tu utakmicu prebaciti i gledati Animal PlanetCoDe je napisao/la:Dzes na onom ruglu igrati ono se mora prvo srediti brate . Stadion ima odlično sve ali mora se srediti napraviti dobre tribine i sve ostalo! Onda bi se moglo igrati te uvesti malo reda .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
-
- Kontakt:
VIDIM JAVILI SU SE ZENIČANI, PA U ZENICU NE TREBAŠ ULAZITI BEZ GAS MASKE, PRLJAVO KO U ****
Al se primate na ovog levata majko draga.
Nema vise :P
Vidim tebi Zenica pravo smetabogicevic2 je napisao/la:VIDIM JAVILI SU SE ZENIČANI, PA U ZENICU NE TREBAŠ ULAZITI BEZ GAS MASKE, PRLJAVO KO U ****

I da, kakve to ima veze s kukuruzima?
Čelik Zenica 1945
Nema dalje!bogicevic2 je napisao/la:UTAKMICE REPREZENTACIJE SE MORAJU IGRATI U VIŠE MJESTA, ZAŠTO MOSTARCI, BANJALUČANI I OSTALI NE BI MOGLI IMATI PRILIKU GLEDATI DŽEKU I OSTALE??? STADION U ZENICI PRIMA 5 000 LJUDI SRAMOTA, SEOSKI STADION
Čelik Zenica 1945
bogicevic2 je napisao/la:UTAKMICE REPREZENTACIJE SE MORAJU IGRATI U VIŠE MJESTA, ZAŠTO MOSTARCI, BANJALUČANI I OSTALI NE BI MOGLI IMATI PRILIKU GLEDATI DŽEKU I OSTALE??? STADION U ZENICI PRIMA 5 000 LJUDI SRAMOTA, SEOSKI STADION
Ti se očito šališ?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
- Kontakt:
PAPE REAGUJ!
10 MAKSIMALAavlami97 je napisao/la:bogicevic2 je napisao/la:UTAKMICE REPREZENTACIJE SE MORAJU IGRATI U VIŠE MJESTA, ZAŠTO MOSTARCI, BANJALUČANI I OSTALI NE BI MOGLI IMATI PRILIKU GLEDATI DŽEKU I OSTALE??? STADION U ZENICI PRIMA 5 000 LJUDI SRAMOTA, SEOSKI STADION
Ti se očito šališ?
Mozda misli na onaj Kamberovica polje, on prima oko 5 miljaavlami97 je napisao/la:bogicevic2 je napisao/la:UTAKMICE REPREZENTACIJE SE MORAJU IGRATI U VIŠE MJESTA, ZAŠTO MOSTARCI, BANJALUČANI I OSTALI NE BI MOGLI IMATI PRILIKU GLEDATI DŽEKU I OSTALE??? STADION U ZENICI PRIMA 5 000 LJUDI SRAMOTA, SEOSKI STADION
Ti se očito šališ?

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Evo citam zadnju stranicu i ne mogu da vjerujem.Ne iznenadjuje mene ovaj troll svojim glupostima nego avenija,avlami,nimla i ostali sto se primate na njega.Vidi se da je liku cilj da izazove prepucavanja i svadje.
Nema vise :P
Mozda zajedno desetak godina bude gotov stadion u Tuzli a za dvadesetak Grbavica pa cemo imati stadione za repku...
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
Do tad ko živ ko mrtavVan Klomp je napisao/la:Mozda zajedno desetak godina bude gotov stadion u Tuzli a za dvadesetak Grbavica pa cemo imati stadione za repku...

Čelik Zenica 1945
Ko ce bola gledat reprezentaciju u Banja Luci pa znate kako bi to izgledalo , zvizdali bi himni svoje drzave ..
Zenica je idealna za nasu reprezentaciju ,na Kosevu nemamo srece

Zenica je idealna za nasu reprezentaciju ,na Kosevu nemamo srece

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Skojevska i 18 gostiju.