FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jos nisu poznati detalji ugovora,ali svaka cast ljudima iz kluba na ovome.Treba nam sabura vise nego ikada prije!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Evo ga, dobre vijesti
...nek se pare gomilaju, to je najvažnije, da počnemo napokon normalno funkcionisati i da imamo stalne prihode od sponzora koji će nam pomoći da se stabilizujemo i postanemo/ostanemo n. 1 u državi 
sad ce se javit indijanci sa pricom imamo para treba dovest spica 
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- nookey
- Kontakt:
nick je napisao/la:sad ce se javit indijanci sa pricom imamo para treba dovest spica
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Nakon "Hypo Alpe Adria banke" tu je i "Razvojna banka".
Koja je sljedeća, garant Unicredit.
Koja je sljedeća, garant Unicredit.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kakav junacki potez brkatog, haj da je to neki turnir koji nikom nista ne znaci ali turnir koji nosi ime jedne od legendi nasega grada.....
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- bistrikboy
- Kontakt:
ovaj turnir nikom nista ne znaci,samo sto nosi ime jednog heroja nista vise...Sarajlijc@ je napisao/la:Kakav junacki potez brkatog, haj da je to neki turnir koji nikom nista ne znaci ali turnir koji nosi ime jedne od legendi nasega grada.....
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa upravo zbog tog imena i znaci treba da se ispostuje to ime , eto lafo nije mogo poslat drugi sastav ili juniorebistrikboy je napisao/la:ovaj turnir nikom nista ne znaci,samo sto nosi ime jednog heroja nista vise...Sarajlijc@ je napisao/la:Kakav junacki potez brkatog, haj da je to neki turnir koji nikom nista ne znaci ali turnir koji nosi ime jedne od legendi nasega grada.....
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- Curva_SUD
- Kontakt:
A jos bi bio i derbi... bilo bi vjerovatno dosta navijaca na tom derbiju... nije oovo ovako trebalo 
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Valjda ce neko iz uprave Amaru objasniti sta se desavalo 1992 god.,i zasta je poginuo legenda i heroj Dzilda.Ako budemo djelili heroje i legende po navijackim skupinama crno nam se pise. 
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
sramotna odluka amara osima. ovako nešto ne služi na čast fudbalskom klubu željezničar, amar osim kalja ugled ovog kluba ovakvim stvarima. žalosno!.Kada su otpočele borbe, Vidović je , kao i svaki uzorni sportist, počeo da vraća dug svojoj Bosni svrstavajući se u redove njenih branilaca.Kada je prve dobrinjske ranjenike između četničkih barikada trebalo prebaciti do bolnice 'Koševo', popularni Keli je bio dobrovoljac od čije hrabrosti su zavisili životi ranjenika.Iako su mnogi od njega tražili da, zbog ranijeg sukoba sa četnicima, to ne čini, Vidović je ostao pri svojoj odluci i tako jednom prilikom između mnogobrojnih barikada i kroz kišu granata odvezao ranjenike u bolnicu 'Koševo'.Kada se javio iz grada nakon uspješno obavljenog zadatka, svi su od njega tražili da ostane u gradu dok se situacija koliko toliko ne smiri, a prolaz između barikada ne bude kako tako siguran.
Želimir Vidović Keli nije poslušao svoje drugove, nije poslušao, možda po prvi put, ni komandanta, i krenuo je na put bez povretka možda vjerujući u ratnu sreću i mogućnost da mu, bez ikakvog razloga , četnici neće ništa.Nažalost, na jednoj od barikada, popularni Keli je zaustavljen, a potom i odveden u zloglasnu kasarnu Nedžarićima, gdje ga je nakon mučenja likvidirao poznati zločinac Željko Ražnatović Arkan, koji će i sam nekoliko godina kasnije zaglaviti od svoje sabraće u poznatim čistkama beogradskog podzemlja.
Današnji Avazov Sport:
Pitanje: Zašto "plavi" neće učestvovati na Memorijalu "Želimir Vidović-Keli"?
Hajrudin Dino Đurbuzović: Kao što sam rekao, naš plan priprema je odlazak na Bjelašnicu, gdje imamo dogoverenu utakmicu. Mi smo o tome na vrijeme obavijestili organizatora, prije sedam dana, tako da je neozbiljno to što se Željezničar spominje kao učesnik turnira.
Pitanje: Zašto "plavi" neće učestvovati na Memorijalu "Želimir Vidović-Keli"?
Hajrudin Dino Đurbuzović: Kao što sam rekao, naš plan priprema je odlazak na Bjelašnicu, gdje imamo dogoverenu utakmicu. Mi smo o tome na vrijeme obavijestili organizatora, prije sedam dana, tako da je neozbiljno to što se Željezničar spominje kao učesnik turnira.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Da li ima neko pdf izdanje Zeljinog magazina,ili bar da nam neko skenira to lepo.Ne mogu doci do toga casopisa a voleo bih ga procitati. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
o sole mio
- Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Kakav junacki potez brkatog, haj da je to neki turnir koji nikom nista ne znaci ali turnir koji nosi ime jedne od legendi nasega grada.....
Od kad se igra ovaj turnir? Jeli bilo nesto prije, posto se ne sjecam ili ste se nakon 18 godina sjetili ovog covjeka? Nije stvarno provokacija, nego cisto informativno..
Ne vidim razlog cime je Osim ucinio los potez, jedino ako vam je Željo bio tim koji ce privuci vecu paznju ovog turnira...
Ne zelim da me pogresno svatis, ali je bilo puno vecih legendi u ovom gradu pa se turniri neigraju u njihovo ime, ima i drugih nacina da se oda pocast takvim ljudima.
Zadnja izmjena: o sole mio, dana/u 02 sep 2011, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
- bistrikboy
- Kontakt:
Casopis je rasprodat da li ce biti pdf verzija ne znam.Ali sto se vi zadnjih dana opasno zalijecete to nije normalno,nastup nije nikada potvrdjen a kamol' sta drugo,na Bjelasnici igramo sa Velezom.Devil je napisao/la:Da li ima neko pdf izdanje Zeljinog magazina,ili bar da nam neko skenira to lepo.Ne mogu doci do toga casopisa a voleo bih ga procitati.
Sutra igramo sa velezom!bistrikboy je napisao/la:Casopis je rasprodat da li ce biti pdf verzija ne znam.Ali sto se vi zadnjih dana opasno zalijecete to nije normalno,nastup nije nikada potvrdjen a kamol' sta drugo,na Bjelasnici igramo sa Velezom.Devil je napisao/la:Da li ima neko pdf izdanje Zeljinog magazina,ili bar da nam neko skenira to lepo.Ne mogu doci do toga casopisa a voleo bih ga procitati.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
nema pdf verzija al ako stignem mogu skenirat pa postavit...
a za onog o sole mia pogledaj u rijecniku sta znaci rijec ako
a za onog o sole mia pogledaj u rijecniku sta znaci rijec ako
Ne treba zaboravit dugove, da se nismo resetovali prije dvije godine vjerovatno bismo za koju godinu zaglibili ko KK Bosna... ne treba se uzdat u onaj otpis koji se obećava, treba napraviti dugoročni plan po kojem će se vraćati dugovi, a ove stvari pomažu u tome...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Kratko, jasno i precizno. Svaka čast na postu.Hawking je napisao/la:Ne treba zaboravit dugove, da se nismo resetovali prije dvije godine vjerovatno bismo za koju godinu zaglibili ko KK Bosna... ne treba se uzdat u onaj otpis koji se obećava, treba napraviti dugoročni plan po kojem će se vraćati dugovi, a ove stvari pomažu u tome...
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Kako smo krenuli pare "klepat" napravit cemo Grbaviu sami 
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 10 gostiju.