Olimpik Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 02 sep 2011, 12:39

Evo dušmanima Olimpica se ostvario dugogodišnji san koji su priželjkivali.Na ovom forumu se čujemo u neka bolja vremena.Toliko od mene!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 sep 2011, 12:41

nije valjda kraj,pa nece se valjda sve to srusit za mjesec dana :roll:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 02 sep 2011, 12:48

Mancini je napisao/la:Evo dušmanima Olimpica se ostvario dugogodišnji san koji su priželjkivali.Na ovom forumu se čujemo u neka bolja vremena.Toliko od mene!
Ne znam na koje dušmane misliš, ali je meni konkretno Olimpic uvijek bio draga klub. Nadao sam se da će se skrasiti na svojoj Otoci i da će postati stabilan premijerligaš. Uz predan rad, svoj stadion i ostalu organizacijsku infrastrukturu siguran sam da bi Olimpic vremenom stekao i svoju pouzdanu publiku. Bez obzira na sve, nadam se da će Olimpic "preživjeti" i na zdravim i još čvršćim nogama egzistirati kao premijerligaš.
Svim simpatizerima Olimpica i samom klubu, želim mnogo sreće u narednom periodu.
@Mancini, ako misliš da je neko dušman, što je prenio dio teksta iz nekih sportskih novina, onda se grdno varaš.
Još jednom sretno.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 02 sep 2011, 12:57

Hahah, evo odlicne prilike za sve nase i strane klubove da dovedu poprilicno dobre igrace djaba.. :D :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 02 sep 2011, 12:59

@avlami97 Ti možda i nisi a ima ih inaće puno uglavnom u Sarajevu.Svi ste pozdravljeni i poselamljeni puno!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 02 sep 2011, 13:02

Mancini je napisao/la:Evo dušmanima Olimpica se ostvario dugogodišnji san koji su priželjkivali.Na ovom forumu se čujemo u neka bolja vremena.Toliko od mene!
cuj dugogodisnji :mrgreen: ne znam sto bi neko prizeljkivo ovo al et
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 02 sep 2011, 13:08

STVARNO STETA....
iskreno od srca mi je zao ovog malog kluba koji svaki dan je postajao sve veci i mocniji.
olimpic je trebao dobit svoj stadion,imaju jaku omladinsku skolu znaci sve potrebne preduslove da u buducnosti bude klub sacinjen od svvoje djece i da podje naplacivat i vracat ulozeni novac.
sad slijedi raspad bojim se da je tako.
vec se suska da vladavic i skaljic na polusezoni dolaze u velez,jer ako nema para ugovor raskida ns bih

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 02 sep 2011, 13:09

Mancini je napisao/la:
Tyson je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:valjda se raspanu u ovih par dana ;)
To im zelim od sveg srca,takvi klubovi treba da se ugase,nemaju publike,zive od namjestanja utakmica,pustanja utakmica...
Ti nemaš pojma o životu,toliko zlobe i gluposti u jednoj rečenici za nepovjerovati! :o

Manicini jel ti za Olimpik navijas? :shock:
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 02 sep 2011, 13:45

domorocki je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Dva najbolja kluba na otvorenju Otoke!
1.pitanje je,da li će Olimpic do te utakmice ekzistirati ko klub...(niko od novopridošlih igrača još platu nije primio)
2.radovi do 5 kola sigurno neće biti završeni
3.A zlatna koka NG-a(Subašić)angažman je pronašao u svom rodnom kraju-odnosno kući je!Drezdenu ipak :lol:

Jebote isto sam vidovita Džemila!!

Još malo pa ću dati analizu o fk torpedu,i oni su blizu ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 02 sep 2011, 15:01

Ja sam sada zbunjen sa ovim Vasim komentarima, vjerovatno zbog toga sto nisam pratio dugo ovu temu. Moze li mi neko konkretno odgovoriti sta se to desava sa Olimpicom?
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 02 sep 2011, 15:58

NeRi_K je napisao/la:Ja sam sada zbunjen sa ovim Vasim komentarima, vjerovatno zbog toga sto nisam pratio dugo ovu temu. Moze li mi neko konkretno odgovoriti sta se to desava sa Olimpicom?
U fazi je raspada, Nijaz G. je dao ostavku na mjestu predsjednika, tako da im je sudbina neizvjesna.. Eto to ti je ukratko...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 02 sep 2011, 16:13

steta,bas sam se ponadao da ce kada dobiju svoj stadion postati ozbiljan klub...Otoka se sminka,pravo lijep stadiona,ali za koga!? pa hoce li igrati uopste narednu utakmicu Olimpic? tamo je bas raspad sistema...evo ja predlazem da Pliska,Vladavic,Skaljic i Vidovic odmah odu u Zelju,svakako Zelji treba kvalitetnih igraca!:)

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 02 sep 2011, 16:24

Ovo neki supljak neko bacio,covjek toliko ulozio para i svega par dana ga dijeli od konacnog smiraja za stadion i da da otkaz zbog igraca :lol: :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 02 sep 2011, 16:28

Da hoće i Gracić već jednom doći do pameti pa da napusti ovaj klub.Bolje mu je da ulaže npr. u UNIS ili Radnik (Hadžići).Tu bi imao opštine iza sebe,a time i navijače.Ulagao bi u klubove koji imaju tradiciju i historiju iza sebe.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 02 sep 2011, 16:31

Ne bih rekao da je šupljak. Danas u avazovom sportu piše da Gracić dao ostavku i da im je sudbina neizvjesna. Samo ja mislim da je to Gracićeva taktika (patka) i da on na taj način želi da izvrši pritisak na igrače, ko fol ako on ode nemaju ni oni plata. Mislim da već za sedmicu bi se on mogao vratiti. A možda se i varam. Ako olimpic zareda sada dvije ili tri pobjede Gracić će se sigurno vrataiti. Čudan je taj Gracić.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

2pride3
Kontakt:

Post Postao/la 2pride3 » 02 sep 2011, 16:31

neutralan__ je napisao/la:Da hoće i Gracić već jednom doći do pameti pa da napusti ovaj klub.Bolje mu je da ulaže npr. u UNIS ili Radnik (Hadžići).Tu bi imao opštine iza sebe,a time i navijače.Ulagao bi u klubove koji imaju tradiciju i historiju iza sebe.
svaka cast
ponos je bitan

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 02 sep 2011, 16:37

ko je doveo ledeta da nije taj direktor koji nema za rio mare konzervu da kupi

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 02 sep 2011, 16:43

2pride3 je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Da hoće i Gracić već jednom doći do pameti pa da napusti ovaj klub.Bolje mu je da ulaže npr. u UNIS ili Radnik (Hadžići).Tu bi imao opštine iza sebe,a time i navijače.Ulagao bi u klubove koji imaju tradiciju i historiju iza sebe.
svaka cast
Kakav Unis ili Radnik,onako kako je Redžepagić ulagao pa se ispalio iz Radnika a klub ispao iz lige! :(

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 sep 2011, 17:20

Najbolje bi bilo Gracicu da se prikljuci predsjednistvu Veleza , takvih ljudi nam treba. A on nebi bio vise sam, ipak kao solo igrac u takvom gradu nije mogao uspjeti.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 02 sep 2011, 17:26

kimbo je napisao/la:Najbolje bi bilo Gracicu da se prikljuci predsjednistvu Veleza , takvih ljudi nam treba. A on nebi bio vise sam, ipak kao solo igrac u takvom gradu nije mogao uspjeti.
Uzmite i pabiza i herbiona u paketu, da vise sami ne navijaju jbg, svakako su ostali bez posla, ima da se Velez drama pojaca.

Samo sto je fol, sto Gracic ne j.ebe klubove sa tradicijom i rezultatima, on voli ove male, mislim da ce preci u Branitelj. :lol: :lol:
Cuva Bog Zelju svog!

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.