Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Miroslav Ćiro Blažević
Nemoj tako Anere ne znam za koga navijaš al evo primjer Želje mog kluba dovode pojaćanja iz nižerazrednih klubova ne ulaže se ništa za dobrobit kluba a pogledaj Široki ljudi su ko beton i trebaju biti šampioni
MANIJAK NE MOŽE BITI SVAK
A ko ih je vodio tada ??sukisp je napisao/la: Ma ciro je moj idolne mogu spavati ako nisam namijestio Cirinu sliku sa ramom da se ne naheri kad legnem spavati
![]()
P.S Tu istu ekipu je smazala jedna ,,jaka,, Slovenija to jest izbacila ih iz kvalifikacionih takmicenja za EU godinu dvije poslije![]()
Imao je i Mourinjho pet ekipa u jednoj Chelzi pa ga penzioneri iz Milana i jadnici iz liverpoola koji te godine kad osvojise nisu mogli cestito ni cetvrti u premier ligi biti a i oni ih prevedose preko vode samo tako.
Pa Mourinho je veći kloc od ovoga,neće ni s Interom ništa postići...

...Bosna da prostiš jedna zemlja imade i posna i bosa da prostiš i hladna i gladna i k tomu još da prostiš prkosna od sna...
Pa kako nisu prošle godine bili prvaci kad su tako jaki ??ADMIR je napisao/la:Nemoj tako Anere ne znam za koga navijaš al evo primjer Želje mog kluba dovode pojaćanja iz nižerazrednih klubova ne ulaže se ništa za dobrobit kluba a pogledaj Široki ljudi su ko beton i trebaju biti šampioni
...Bosna da prostiš jedna zemlja imade i posna i bosa da prostiš i hladna i gladna i k tomu još da prostiš prkosna od sna...
Anere doveli su 2,3 brazilaca kostur ekipe isti par godina,a naši ublehari prodali bi kosti mrtve majke da mogu prodadoše dialibu i stilića uzeli 250.000 eura Željo nije vidio feninga ČIRO JE DOBAR I NE DIRAJTE GA
MANIJAK NE MOŽE BITI SVAK
Ne mogu vjerovati da još ima onih koji vjeruju da je regularna liga...ali haj nek ti bude...ADMIR je napisao/la:Anere doveli su 2,3 brazilaca kostur ekipe isti par godina,a naši ublehari prodali bi kosti mrtve majke da mogu prodadoše dialibu i stilića uzeli 250.000 eura Željo nije vidio feninga ČIRO JE DOBAR I NE DIRAJTE GA
A što se tiče Ćire,ja mu nikad ne bih dao trenira repku zbog dobro poznatih izjava nakon meča Hrvatska-BiH kad su nas pobijedili...ma kakav god on bio...ipak čist obraz,ponos i čast su važniji od **** kvalifikacija za SP ili EP...nisu tvoj i moj otac na frontu bili da bi ih Ćire i slični njemu pljuvali pa došli i primali plate iz budžete države za koju su se borili a na koju je on pljuvao...
Zadnja izmjena: Aner, dana/u 05 okt 2008, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
ciro je star brate malo prekasno je mozda dose.
nemozemo nista da kazemo jos za njega jeli dobar ili nije .
znat cemo malo vise poslije utakmice sa turskom i armenijom.
on pobjedio jednu utakmicu a izgubio dvije to i nije bas pozitivan rezultat.
Vala jarane u pravu si, ovi se neki vec kunu u njega al eto sacekat cemo pa cemo vidit kako ce bit poslije naredne dvije utakmice..velez je napisao/la:ciro je star brate malo prekasno je mozda dose.
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
one dvije sto smo izgubili:igrali smo dobro i nesretno izgubili.bili bolji od bugara ako ste gledali utakmicu,a spanija pobjedila iz offside,borili smo se ebiga.sve u svemu zadovoljan sam igrom nasih lavova.ne zalim za izgubljenim kad se dobro igra..zalim one protiv danske na kosevu,srbije na marakani i spanije u zenici,gdje smo bili jednom nogom na velikom turniru.akogobgda ove kvalifikacije zavrsiti sa sedam- osam pobjeda i biti prvi u grupi..zapapricemo spance 3 razlike i osvetiti se za sve kvalifikacije do sada,,mamu im lopovskuLovac je napisao/la:Vala jarane u pravu si, ovi se neki vec kunu u njega al eto sacekat cemo pa cemo vidit kako ce bit poslije naredne dvije utakmice..velez je napisao/la:ciro je star brate malo prekasno je mozda dose.
ochaMO je napisao/la:one dvije sto smo izgubili:igrali smo dobro i nesretno izgubili.bili bolji od bugara ako ste gledali utakmicu,a spanija pobjedila iz offside,borili smo se ebiga.sve u svemu zadovoljan sam igrom nasih lavova.ne zalim za izgubljenim kad se dobro igra..zalim one protiv danske na kosevu,srbije na marakani i spanije u zenici,gdje smo bili jednom nogom na velikom turniru.akogobgda ove kvalifikacije zavrsiti sa sedam- osam pobjeda i biti prvi u grupi..zapapricemo spance 3 razlike i osvetiti se za sve kvalifikacije do sada,,mamu im lopovskuLovac je napisao/la:Vala jarane u pravu si, ovi se neki vec kunu u njega al eto sacekat cemo pa cemo vidit kako ce bit poslije naredne dvije utakmice..velez je napisao/la:ciro je star brate malo prekasno je mozda dose.

Nisam smijesniji post odavno procitao.Ovaj decko bi mogao komotno da ucestvuje u subotnjem nocnom programu kak je komican.
Cuj Spanija nas pobjedila iz offside i zato smo eto izgubili , e **** misa bas nemamo srece , rasturimo spance i izgubimo zbog offside al nema veze doce oni nama u Zenicu.A za onij 7-8 pobjeda

Ja nisam ni vidio ovaj post, nisi jarane svjestan sta pricas, Spanci su po meni igrali kolko im je trebalo a nije ni lahko igrat protiv reprezentacije koja se zatvori skroz i napravi bunker, mi smo imali jednu sansu znaci jedan kontranapad i JEDNA sansa koju Dzeko nije iskoristio i vi se onda svi kunete u tu sansu.ochaMO je napisao/la: one dvije sto smo izgubili:igrali smo dobro i nesretno izgubili.bili bolji od bugara ako ste gledali utakmicu,a spanija pobjedila iz offside,borili smo se ebiga.sve u svemu zadovoljan sam igrom nasih lavova.ne zalim za izgubljenim kad se dobro igra..zalim one protiv danske na kosevu,srbije na marakani i spanije u zenici,gdje smo bili jednom nogom na velikom turniru.akogobgda ove kvalifikacije zavrsiti sa sedam- osam pobjeda i biti prvi u grupi..zapapricemo spance 3 razlike i osvetiti se za sve kvalifikacije do sada,,mamu im lopovsku
Pa oni su imali bar 10 takvih sansi, daj ljudi nemojte bit smijesni vratite se u realnost, protiv Turske mozemo nesto napravit jer oni nisu Spanija al opet treba ostati cvrsto na zemlji...
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Nego citam da papac nece kategoricki zbog onog mazguma Dominkovica.A ne zbog Cire.Kako rece Ciro nije problem nego onaj kreten u kockastoj majici a predsijednik fudbalskog saveza BIH
On je bukvalno i Kodru na sve nacine lomio i poturao mu nogu.
Ebiga ode Mrme Pasalic a izgleda dodze jos gori.
Ciro je vec javno izrekao da nije zadovoljan sto su mu se ovi poceli mijesati u posao.
Ne znam zavisi od ovih slijedeci utakmica kako ce se poklopiti.
Ako uspiju onda Ciru i fudbalere nahuskati na savez.Kao rezultati su tu,navijaci su njih ali savez je taj koji koci.
Ciro bi sve uradio da narod i igraci ostanu uz njega.
Znajuci kako obrlatiti u prici nagovorio bi i Platinija da smakne makar koju glavu iz saveza.
E onda ciri bi toliko bilo drago da bi ga hercika pukla a poslije toga i Musemic bi mogao da vodi repku
P.S samo i Papac je serator teski odazvao se kodri iako je savez bio isti i taj isti mrmonja na celu.
A sad prica pricu kao biva eto do presijednika je a ne do selektora.
Nek je on dosao do Rangersa preko repke a za ostalo nek se ovi ,,budalasi,, znoje u repci i mi da gledamo Salihovica koji je rodzeni ofanzivac a mora njegovu poziciju da krpa.
Mozda se ljudina odazove ako se ,,prevarimo,, pa odemo na svijetsko.
E onda ga treba pozvati ali kao maskotu

Ciro je vec javno izrekao da nije zadovoljan sto su mu se ovi poceli mijesati u posao.
Ako uspiju onda Ciru i fudbalere nahuskati na savez.Kao rezultati su tu,navijaci su njih ali savez je taj koji koci.
Znajuci kako obrlatiti u prici nagovorio bi i Platinija da smakne makar koju glavu iz saveza.
E onda ciri bi toliko bilo drago da bi ga hercika pukla a poslije toga i Musemic bi mogao da vodi repku

P.S samo i Papac je serator teski odazvao se kodri iako je savez bio isti i taj isti mrmonja na celu.
Nek je on dosao do Rangersa preko repke a za ostalo nek se ovi ,,budalasi,, znoje u repci i mi da gledamo Salihovica koji je rodzeni ofanzivac a mora njegovu poziciju da krpa.

Meni se Papac ne cini kao serator jednostavno covjek ima karakter ako je jednom pojeo **** i vratio se u repku na poziv Kodre, nece sada vise kad su i kodru otjerali na onakav nacin i kad je citava repka i javnost stala iza kodre.Samo sto su opet svi popustili zbog Cire ali eto papac nece.Sta ces , takav mu karakter i svaka mu cast.sukisp je napisao/la:Nego citam da papac nece kategoricki zbog onog mazguma Dominkovica.A ne zbog Cire.Kako rece Ciro nije problem nego onaj kreten u kockastoj majici a predsijednik fudbalskog saveza BIH![]()
Ima i tu pametnih rijeci Samko samo ruku na srce papac nikad nije odigrao dobru tekmu kao lijevi bek u repci.
sav pozitivni talas je krenuo kao stoper zajedno sa Spahicem ali kao bek ama bas ni jednu jedinu tekmu.
a ta mu je pozicija otvorena.
Mada apsurdno jer u klubovima non stop to igra.
sav pozitivni talas je krenuo kao stoper zajedno sa Spahicem ali kao bek ama bas ni jednu jedinu tekmu.
a ta mu je pozicija otvorena.
Mada apsurdno jer u klubovima non stop to igra.
Kakav karakter? Pa nije advokat,sudija,drot..qurac ,palac.samko74 je napisao/la:Meni se Papac ne cini kao serator jednostavno covjek ima karakter ako je jednom pojeo **** i vratio se u repku na poziv Kodre, nece sada vise kad su i kodru otjerali na onakav nacin i kad je citava repka i javnost stala iza kodre.Samo sto su opet svi popustili zbog Cire ali eto papac nece.Sta ces , takav mu karakter i svaka mu cast.sukisp je napisao/la:Nego citam da papac nece kategoricki zbog onog mazguma Dominkovica.A ne zbog Cire.Kako rece Ciro nije problem nego onaj kreten u kockastoj majici a predsijednik fudbalskog saveza BIH![]()
On je fudbaler, suta loptu, trci, znoji se i zato bude placen. Nema on sta kontat, sabirat,oduzimat..vagat.
Njegovo je samo da izadje na onaj teren i razguli..sto brze to bolje.
Meni on onakav kakav je,smotan ko` sajla, ne fali u reprezentaciji. Ja ne znam sta motaju oni u tom Glazgovu, al`
sta je god dobro ih udara. Ja smotanijih fudbalera od njega,Bajica i mog rodjaka Mirse koji je igrao za Vlasic iz Turbeta vidio nisam. Svaki kontakt sa protivnikom il je zemlja, il` lopta kroz noge,il` penal.
Dobro, zna opaucit po onoj lopti ko` sivonja i poslat je iz svog kaznenog u korner, ne daj Boze da je proba izvuc, nabacit,...predriblat je vec nemoguca misija.
Eto oprostio se od reprezentacije i hvala mu za sve vrijeme sto je proveo u njoj. Zahvaljujuci tom njegovom
bojkotu danas imam samo jedan cir na zeludcu, a da je ostao sigurno bi mi nabio bar jos dva do kraja kvalifikacija.
Bahtic7 je napisao/la:Kakav karakter? Pa nije advokat,sudija,drot..qurac ,palac.samko74 je napisao/la:Meni se Papac ne cini kao serator jednostavno covjek ima karakter ako je jednom pojeo **** i vratio se u repku na poziv Kodre, nece sada vise kad su i kodru otjerali na onakav nacin i kad je citava repka i javnost stala iza kodre.Samo sto su opet svi popustili zbog Cire ali eto papac nece.Sta ces , takav mu karakter i svaka mu cast.sukisp je napisao/la:Nego citam da papac nece kategoricki zbog onog mazguma Dominkovica.A ne zbog Cire.Kako rece Ciro nije problem nego onaj kreten u kockastoj majici a predsijednik fudbalskog saveza BIH![]()
On je fudbaler, suta loptu, trci, znoji se i zato bude placen. Nema on sta kontat, sabirat,oduzimat..vagat.
Njegovo je samo da izadje na onaj teren i razguli..sto brze to bolje.
Meni on onakav kakav je,smotan ko` sajla, ne fali u reprezentaciji. Ja ne znam sta motaju oni u tom Glazgovu, al`
sta je god dobro ih udara. Ja smotanijih fudbalera od njega,Bajica i mog rodjaka Mirse koji je igrao za Vlasic iz Turbeta vidio nisam. Svaki kontakt sa protivnikom il je zemlja, il` lopta kroz noge,il` penal.
Dobro, zna opaucit po onoj lopti ko` sivonja i poslat je iz svog kaznenog u korner, ne daj Boze da je proba izvuc, nabacit,...predriblat je vec nemoguca misija.
Eto oprostio se od reprezentacije i hvala mu za sve vrijeme sto je proveo u njoj. Zahvaljujuci tom njegovom
bojkotu danas imam samo jedan cir na zeludcu, a da je ostao sigurno bi mi nabio bar jos dva do kraja kvalifikacija.
Bas me zanima ko ce biti krivac za tvoj cir u ovim kvalifikacijama, kad nema vise papca.A to da je Papac smotan , vala svaka cast neznam onda sta da kazem za ove koji sad igraju u odbrani.
Ti svojim ne objektivnim misljenjem mozes pricati sta god hoces , ali svako ko prati nashu repku zadnjih godina zna da je Papac bio jedan od najpouzdanijih igraca u nashoj repki , ne mislim samo na njegovu igru nego i na borbenost i na njegov odaziv svim selektorima dosada.Uvijek se odazivao i dolazio i cak kad je povrjedjen bio , ali eto steta za tebe da je tvom rodjaku Mirsi uzeo mjesto u repki.Sigurno bi Mirso tvoj bio reprezentativac da nije bilo papca kad su vec obojica po tebi takve tarabe.
Ma znam, reko` sam ja Mirsi jednom da se prodje alkohola i kad je mogo` Papac u Skotsku, mogo` je i on
komotno u Spaniju. Klocovi i jedan i drugi.
Ako te vec zanima ko ce mi nabiti jos jedan cir, Rahimic je trenutno najveci kandidat. Njemu il` treba
boca sa kisikom i karton red bulla il` neka ga ne uvodi.
Sa Spanijom sa mislio da ce se frajer samo zavalit i zavrsit` na intezivnoj.
Ako te vec zanima ko ce mi nabiti jos jedan cir, Rahimic je trenutno najveci kandidat. Njemu il` treba
papac je PAPAK.eto on vrijedniji od ovih 19.nek se nosi u 100 zdapi materinih,izdajnik.svi znaci levati sto igraju a on frajer,jel? e nemoze to tako PAPAK.iskoristio si repku za svoju karijeru,mamlazu jedan.ciro nebudi ni ti papak i ne zovi ga vise.svakako igramo bolje bez njega.. izvinite na ovakvim izrazima, povuko mi zivac ovaj levat...
valjda ce se popraviti.i meni ce cir nabiti matere mi,nema on pojma o lopti u ove dvije tekme..ja uopste neznam kakvu on poziciju igra.lafo nesto kao da sijece lopte a ovi ga prolaze od sale.pa kad primi loptu nabije je negdje u oblake ni navijaci je nemogu uhvatiti...ciro bi to trebao da koriguje malo,svi su mi dragi igraci ali ako nisi spreman nemoj bolan da igras...Bahtic7 je napisao/la:Ma znam, reko` sam ja Mirsi jednom da se prodje alkohola i kad je mogo` Papac u Skotsku, mogo` je i on
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
nemojte pricati, Rahimic je jako bitan igrac. dobro, protiv Estonije se to nije toliko primjetilo jer nije bio takav tip utakmice ali u Spaniji je zato dobro presjecao njihovu igru dok je imao snage... nije lako trcati za brzonogim spancimaochaMO je napisao/la:valjda ce se popraviti.i meni ce cir nabiti matere mi,nema on pojma o lopti u ove dvije tekme..ja uopste neznam kakvu on poziciju igra.lafo nesto kao da sijece lopte a ovi ga prolaze od sale.pa kad primi loptu nabije je negdje u oblake ni navijaci je nemogu uhvatiti...ciro bi to trebao da koriguje malo,svi su mi dragi igraci ali ako nisi spreman nemoj bolan da igras...Bahtic7 je napisao/la:Ma znam, reko` sam ja Mirsi jednom da se prodje alkohola i kad je mogo` Papac u Skotsku, mogo` je i on

- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Potpuno se slažem, po meni je najbitniji igrač, gledo sam ga u Zenici protiv Estonije, pa da nije tog tipa mi bi primali po 5 golova. Znas sta je problem, sto je on zadnji vezni pa se ne vidi na terenu, svi gledaju napadace, i jedva cekaju da njima dodje lopta (govorim to jer sam i sam takav), al zadnji vezni je najbitniji igrac u timu.calcio je napisao/la:nemojte pricati, Rahimic je jako bitan igrac. dobro, protiv Estonije se to nije toliko primjetilo jer nije bio takav tip utakmice ali u Spaniji je zato dobro presjecao njihovu igru dok je imao snage... nije lako trcati za brzonogim spancimaochaMO je napisao/la:valjda ce se popraviti.i meni ce cir nabiti matere mi,nema on pojma o lopti u ove dvije tekme..ja uopste neznam kakvu on poziciju igra.lafo nesto kao da sijece lopte a ovi ga prolaze od sale.pa kad primi loptu nabije je negdje u oblake ni navijaci je nemogu uhvatiti...ciro bi to trebao da koriguje malo,svi su mi dragi igraci ali ako nisi spreman nemoj bolan da igras...Bahtic7 je napisao/la:Ma znam, reko` sam ja Mirsi jednom da se prodje alkohola i kad je mogo` Papac u Skotsku, mogo` je i on
Primjer, ima l' gdje Reala od kad je otišo Makelele, svi su gledali one zvijezde, al neko je trebo kupit **** sto oni ostave iza sebe, a to je bio upravo Makelele, i eto polijepi su od kad je čovjek otiš'o. Takvi igrači nisu atraktivni, al su itekako vrijedni za tim.
P.S. Za ove sto vrijedjaju Rahimica: Sljedecu utakmicu pratite malo vise njega, a manje nas napad, pa cete vidjet' o cemu pricam. Pozz
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.