mak_033 je napisao/la:Velid Spaho je meni najjaci definitivno.. Nadam se da ce on komentarisati veceras
i bi spaho
mak_033 je napisao/la:Velid Spaho je meni najjaci definitivno.. Nadam se da ce on komentarisati veceras
lik je objasnio da prenosi utakmicu 2 km od stadiona da objasnim sa skenderije prenosi na kosevu hahahah al koga briga 0-2 je biloEmir ZENICA je napisao/la:54 minuta ..Mislim da trebamo izdrzati jos 50 minuta![]()
A mjesanje igraca ne treba spominjati (posebno Dzeke i Medunjanina)
Grdan je napisao/la:Zoran Šuko je najbolji komentator na BHT-u.Užitak je gledat utakmice kad on prenosi.

Ma mislio sam na komentatore koji komentiraju na nekim nasim (bosanskim) kanalima. Arene su srpski programi, pa zato Edina nisam spominjao.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:vjerovatno si zaboravio na edina avdićarogeRF je napisao/la:Ma Babic je definitivno najgori komentator koji moze komentarisati kosarku, a i bilo koji drugi sport. Njegovi prenosi izgledaju monotono, ne unosi nikakvu zivost u prenos. Da ne pricam o (ne)informacijama kojim raspolaze...
Majer je, definitivno nas najbolji komentator kosarke, a dosad nijednu tekmu BiH nije komentirao. Komentirao je danas Izrael-Srbija, ne znam da li je jos koju utamicu od pocetka on radio, jer ne gledam kosarku na BHT, samo kad mi igramo.
Belmin solidan, volim ga slušati...Za Babića je ekspert.Raul_64 je napisao/la:Znao sam da je ovaj Karamehmedovu bot ali da je ovoliko stvarno nisam..
još se specijalizirao za košarku jel
Jbg čovjek nije čuo da su pomjerili tricuMonolog je napisao/la:Belmin ne zna da je trica na 6.75.Za Babića je i Belmin Strašni na razini Vladislava Majera i Edina Avdića.
Ma dobar je kad repka igra.Manje griješi od ostalih levata,a sigurno uvijek odradi navijački tekmuVanBasten je napisao/la:Hajmo Martinoviću u svlačionicu pod tuševe
Igor u svom tipičnoom zanosu
Bitno je da je on rekao da Zhevnov nije neki golman,ipak je on rezerva u Zenitu,da mi je znati bil rekao za Hasagica da nije neki golman,koji cesto propusta utakmice u timu kojeg bi rezervna postava Zenita sa Zhevnovom na golu napunila do kraja.VanBasten je napisao/la:Hajmo Martinoviću u svlačionicu pod tuševe
Znao sam da ćeš se ti uvrijedit zbog ovogDylan Dog je napisao/la:Bitno je da je on rekao da Zhevnov nije neki golman,ipak je on rezerva u Zenitu,da mi je znati bil rekao za Hasagica da nije neki golman,koji cesto propusta utakmice u timu kojeg bi rezervna postava Zenita sa Zhevnovom na golu napunila do kraja.VanBasten je napisao/la:Hajmo Martinoviću u svlačionicu pod tuševe
Ma nasem narodu je dovoljno da komentator zna dobro dreknuti kada mi postignemo gol da bude zadovoljan.LBJ MVP je napisao/la:Znao sam da ćeš se ti uvrijedit zbog ovogDylan Dog je napisao/la:Bitno je da je on rekao da Zhevnov nije neki golman,ipak je on rezerva u Zenitu,da mi je znati bil rekao za Hasagica da nije neki golman,koji cesto propusta utakmice u timu kojeg bi rezervna postava Zenita sa Zhevnovom na golu napunila do kraja.VanBasten je napisao/la:Hajmo Martinoviću u svlačionicu pod tuševe
Igor u svom tipičnoom zanosuČak sam se nasmijao za vrijeme tekme pita me stari šta ti je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.