odvozio svoje i da ga treba zamijniti sa ovim
mozda bi se i povecao broj putnika a ako se promijeni voz ja kupujem odma jednodnevnu kartu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Klikni na traku na vrhu desnim i uključi navigation toolbar...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:koristim mozillu,e od prije par dana nemam,ne znam šta se desilo,ona polja gdje piše adresa stranice na kojoj sam trenutno,niti imam opciju da idem na prethodnu stranicu na kojoj sam bio,one strelice u gornjem lijevom uglu,ima li ko da mi pomogne
Hawking je napisao/la:Klikni na traku na vrhu desnim i uključi navigation toolbar...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:koristim mozillu,e od prije par dana nemam,ne znam šta se desilo,ona polja gdje piše adresa stranice na kojoj sam trenutno,niti imam opciju da idem na prethodnu stranicu na kojoj sam bio,one strelice u gornjem lijevom uglu,ima li ko da mi pomogne
Ja sam se zjbao sto sam presao na mozzilukakavdanakneiskustvu je napisao/la:koristim mozillu,e od prije par dana nemam,ne znam šta se desilo,ona polja gdje piše adresa stranice na kojoj sam trenutno,niti imam opciju da idem na prethodnu stranicu na kojoj sam bio,one strelice u gornjem lijevom uglu,ima li ko da mi pomogne
Otišao sa ovog foruma,nakon što je dobio sedmodnevni (čini mi se) ban,po njemu ne zaslužen.Admir_Sa je napisao/la:a gdje je magica
Reci joj da dodje u tvoju sobu da vidi koliku si zmiju uhvatioqayxsw je napisao/la:Ljudi pomagajte, u drugoj sobi mi leži rodica, sami smo u kući i malo smo popili, kako je natjerat da mi ga popušši?
Ne razumijem, roditelji su mi na moru, pozvao sam je da gledamo utakmicu u mene. Tek nam je 13god, jel rano za to. Ja to želim više od svegadon_burza je napisao/la:Reci joj da dodje u tvoju sobu da vidi koliku si zmiju uhvatioqayxsw je napisao/la:Ljudi pomagajte, u drugoj sobi mi leži rodica, sami smo u kući i malo smo popili, kako je natjerat da mi ga popušši?
E ako je tako onda lijepo Cartoon Network , flasica i krevetqayxsw je napisao/la:Ne razumijem, roditelji su mi na moru, pozvao sam je da gledamo utakmicu u mene. Tek nam je 13god, jel rano za to. Ja to želim više od svegadon_burza je napisao/la:Reci joj da dodje u tvoju sobu da vidi koliku si zmiju uhvatioqayxsw je napisao/la:Ljudi pomagajte, u drugoj sobi mi leži rodica, sami smo u kući i malo smo popili, kako je natjerat da mi ga popušši?
Ti nebi bio ti kad ti nebi neka ludoria naumpalaqayxsw je napisao/la:Ne razumijem, roditelji su mi na moru, pozvao sam je da gledamo utakmicu u mene. Tek nam je 13god, jel rano za to. Ja to želim više od svegadon_burza je napisao/la:Reci joj da dodje u tvoju sobu da vidi koliku si zmiju uhvatioqayxsw je napisao/la:Ljudi pomagajte, u drugoj sobi mi leži rodica, sami smo u kući i malo smo popili, kako je natjerat da mi ga popušši?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 62 gosta.