Dobro je, ranjiva je i ova Francuska, ako nista...
Hajmo sad remi izmedju Rumuna i Francuza, uz nasu pobjedu...to bi savrseno bilo aBd.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mislis da bi Romanija uspjela pobjedit u Bjelorusiju i Siptare?Alucard je napisao/la:Dobiše Francuzi i sad su prvi sa +3 boda. U slučaju da igraju x u Rumuniji prvi su bez obzira na sve. Protiv Rumuna ne smiju da kiksaju jer u tom slučaju bi se Rumunija vratila u igru i onda bi nama otežali situaciju gdje bi nam trebao X u Francuskoj! Znači ostaje nam da navijamo za Francusku protiv Rumuna jer je šansa za prvo mjesto otpala :/

Imam osjećaj da Francuzi neće pobjediti Rumuniju (nekako mi se neriješeno mota po glavi).Bianconeri1988 je napisao/la:
Trenutno stanje u našoj grupi!
Dobro je što Francuzi nisu sigurni pa neće olako izgubiti protiv Rumuna, trebat će im najmanje bod...
mislim da gostuju Rumuniji,domaćini Albaniji i domaćini namaMaJaBa je napisao/la:mozel' neko napisat s kim francuska igra preostale utakmice?
tesko druze... trebace nam 6 bodova da bi imali ikakve sanse... s 14 bodova na listi drugoplasiranih nemamo nikakvih sansi... norveska vec sad ima 13.. (ako gledas tabelu na wikipediji oprezno - nije azurirana)Bianconeri1988 je napisao/la:Da smo makar odigrali neriješeno protiv Francuza sad bi s njima djelili prvo mjesto, ovo nek nam bude lekcija za ubuduće...
A i gledam trenuto tabelu drugoplasiranih ekipa, pa ne znam eto jedino bi dobro bilo kad ne bi dobili Hrvate ili Srbe, sa svim ostalim se možemo takmičiti, međutim ukoliko osvojimo 4 boda protiv Bjelorusije i Francuske vrlo lahko možemo biti najbolja drugoplasirana ekipa...
Da istina zvuči kao jako težak posao ali opet kad pogledaš imali bi sve u svojim rukama i moglo bi svega biti. Opet bi se stvorio taj bar mali rizikProfesor je napisao/la:Mislis da bi Romanija uspjela pobjedit u Bjelorusiju i Siptare?Alucard je napisao/la:Dobiše Francuzi i sad su prvi sa +3 boda. U slučaju da igraju x u Rumuniji prvi su bez obzira na sve. Protiv Rumuna ne smiju da kiksaju jer u tom slučaju bi se Rumunija vratila u igru i onda bi nama otežali situaciju gdje bi nam trebao X u Francuskoj! Znači ostaje nam da navijamo za Francusku protiv Rumuna jer je šansa za prvo mjesto otpala :/

To sto kazes domaci nama vrlo je moguce da nas bude vise nego domacih.Oxygen je napisao/la:mislim da gostuju Rumuniji,gostuju Bijelorusiji i domaćini namaMaJaBa je napisao/la:mozel' neko napisat s kim francuska igra preostale utakmice?
Gostuju Rumuniji,igraju kući sa Albanijom i sa NamaElegant je napisao/la:To sto kazes domaci nama vrlo je moguce da nas bude vise nego domacih.Oxygen je napisao/la:mislim da gostuju Rumuniji,gostuju Bijelorusiji i domaćini namaMaJaBa je napisao/la:mozel' neko napisat s kim francuska igra preostale utakmice?
Ma šta fali da igraju baraž pa i u prošlim Kvalifikacijama za Svjetsko su igrali ha yahule_barca je napisao/la:Ne mogu se oteti dojmu da protiv Francuske nismo igrali 100% svojih mogućnosti, ali to su već teorije zavjere u koje neću ulaziti, vidim da Rumunija još nije otpisana, mada ja mislim da oni ne mogu dobiti nijednu od zadnje tri utakmice, a najbolje bi bilo da remiziraju protiv bjelorusa i francuza, ali sada je dobro samo što mi sami o sebi odlučujemo, ko zna možda možemo i za prvo, mada sumnjam i opet ću reći i ako budemo igrali za prvo mjesto sa francuzima ne očekujte tu pobjedu jer da je Platini htio mogao nas je već davnih dana nokautirati, tako da Francuska mora na prvo mjesto
Dogovorio Sušić sa Platinijem da odigramo loše a da nama Kassai sudi penal noćashule_barca je napisao/la:Ne mogu se oteti dojmu da protiv Francuske nismo igrali 100% svojih mogućnosti, ali to su već teorije zavjere u koje neću ulaziti, vidim da Rumunija još nije otpisana, mada ja mislim da oni ne mogu dobiti nijednu od zadnje tri utakmice, a najbolje bi bilo da remiziraju protiv bjelorusa i francuza, ali sada je dobro samo što mi sami o sebi odlučujemo, ko zna možda možemo i za prvo, mada sumnjam i opet ću reći i ako budemo igrali za prvo mjesto sa francuzima ne očekujte tu pobjedu jer da je Platini htio mogao nas je već davnih dana nokautirati, tako da Francuska mora na prvo mjesto
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.