Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
čitam ostale teme vidim da su mnogi protiv ovog odvratnog kretena teda mosbya jer kreten samo kopira vijesti, pa koja je to budala
qayxsw je napisao/la:čitam ostale teme vidim da su mnogi protiv ovog odvratnog kretena teda mosbya jer kreten samo kopira vijesti, pa koja je to budala
hahahah...sta to ti imas protiv Teda...a prije si spomenu drugove iz razreda..ko su ti drugovi(navedi nick
Smiri se rodjace,ici ces u Banovice,iako i meni smeta to sto si naveo,ne da mi smeta nego mi smeta u pmqayxsw je napisao/la:čitam ostale teme vidim da su mnogi protiv ovog odvratnog kretena teda mosbya jer kreten samo kopira vijesti, pa koja je to budala
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
ma oni su većinom na temi želje, tm87 ako ga znaš, on mi je spomenuo ovaj forum
qayxsw je napisao/la:ma oni su većinom na temi želje, tm87 ako ga znaš, on mi je spomenuo ovaj forum
znam,znam
Edit:nego jel' zna neko da li ima jos karti za Bjelorusiju u prodaji?
ma svi smo ti mi budale u društvu, pravimo se važni, samo željo, bosna i city su ti meni svetinje
Imam jedan veliki prijedlog za tebe:
Postavi AVATAR yebo ga ti
možeš li ga ti banovati zbog tog konstantnog kopiranja vijestiTribalian je napisao/la:Smiri se rodjace,ici ces u Banovice,iako i meni smeta to sto si naveo,ne da mi smeta nego mi smeta u pmqayxsw je napisao/la:čitam ostale teme vidim da su mnogi protiv ovog odvratnog kretena teda mosbya jer kreten samo kopira vijesti, pa koja je to budala![]()
![]()
Šta će mu ionako će biti samo dan-dvaalacious je napisao/la:Imam jedan veliki prijedlog za tebe:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ne mogu,al voleo bih da mogu,nazalost nije prekrsio nijedno pravilo foruma.qayxsw je napisao/la:možeš li ga ti banovati zbog tog konstantnog kopiranja vijestiTribalian je napisao/la:Smiri se rodjace,ici ces u Banovice,iako i meni smeta to sto si naveo,ne da mi smeta nego mi smeta u pmqayxsw je napisao/la:čitam ostale teme vidim da su mnogi protiv ovog odvratnog kretena teda mosbya jer kreten samo kopira vijesti, pa koja je to budala![]()
![]()
- Bianconeri1988
- Kontakt:
http://www.facebook.com/Adis.Merdic.MOMOalacious je napisao/la:qayxsw je napisao/la:ma oni su većinom na temi želje, tm87 ako ga znaš, on mi je spomenuo ovaj forum
znam,znam
Edit:nego jel' zna neko da li ima jos karti za Bjelorusiju u prodaji?
Ovaj momak prodaje pa ga kontaktiraj!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
a što bi trebao uraditi da ga banuješ, kao da to nije dovoljno
- legenda reala
- Kontakt:
kakvi dan -dva ,one je leteći Finac ,nemože on ovdje opstati više od 2-3 sataLBJ MVP je napisao/la:Šta će mu ionako će biti samo dan-dvaalacious je napisao/la:Imam jedan veliki prijedlog za tebe:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
On moze da radi sta hoce,al ja ne mogu da ga banujem jer nisam moderator.Sta treba da uradi ne znam.Ok je meni kad neko prekopira vest sa stranog portala,al kad svaki dan kopira 100 vesti sa bosanskih,srpskih i hrvatskih portala to me izludjuje.A pri tom te vesti niti su bitne niti znacajne ni po kom osnovu.Neko mu je skoro prebacivao za to,ali nije urodilo plodom.qayxsw je napisao/la:a što bi trebao uraditi da ga banuješ, kao da to nije dovoljno
nadam se da će biti banovan, i on i ko god tako radi.
odo spavat ljudi moji, laku vam noć
odo spavat ljudi moji, laku vam noć
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Ja imam 13102 posta na ovom forumu. Sada sam "sve" prebrojao. 
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Kad budes nabio 13.500 javi da ti kupimo poklonJimmy from the hood je napisao/la:Ja imam 13102 posta na ovom forumu. Sada sam "sve" prebrojao.
- legenda reala
- Kontakt:
Ima još jedan što se bavi time ,nebi ga imenovaoTribalian je napisao/la:On moze da radi sta hoce,al ja ne mogu da ga banujem jer nisam moderator.Sta treba da uradi ne znam.Ok je meni kad neko prekopira vest sa stranog portala,al kad svaki dan kopira 100 vesti sa bosanskih,srpskih i hrvatskih portala to me izludjuje.A pri tom te vesti niti su bitne niti znacajne ni po kom osnovu.Neko mu je skoro prebacivao za to,ali nije urodilo plodom.qayxsw je napisao/la:a što bi trebao uraditi da ga banuješ, kao da to nije dovoljno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Sam mu nick govori,tako da mu moramo oprostiti.
Ali nek se to radi,bolje i to nego price o milfacama,napaljenim i ostalim glupostima
Ali nek se to radi,bolje i to nego price o milfacama,napaljenim i ostalim glupostima
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Jednom sam video da je nesto napisao svojim recima
Sad sam se setio,pre par meseci nesto se ja i @ Magica svadjali sa Drininim Vukom,a Vuk je na jednom od svojih nickova imao sliku Djokovica sa tri prsta,ovaj "novinar" se ubacio u pricu sa pitanjem " Ako ovaj ima sliku Djokovica sa tri prsta,onda ja mogu da stavim ...."pa je navodio neka imena ratnih zlocinaca
,parafraziram,verovatno nisam preneo doslovce njegov zahtev ili pitanje,sta god to bilo. 
Trenutno korisnika/ca: chelsea358 i 6 gostiju.