Ja nisam bio u pelenama tad živ bio!pile87 je napisao/la:Joj price suplje nije se niko borio od vas barem vecine, ja jesam dvije godine opuco i bezveze mi slussat vas koji ste bili u pelenama da raspravljate o tome! Zeljeznicar nije dosao na turnir radi konsolidacije i relativno losih nastupa u pocetku lige i gotova prica.Niti je to omalovazavanje lika pokojnog Kelija niti bilo sta drugo.jednostvno nije momenat.Mancini je napisao/la:Dotični gospodin se u Francuskoj borio za BiH!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Olimpic Sarajevo
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Re: FK Sarajevo
keli vidovic njegov odnos prema ovom gradu prije svega pa i svemu ostalom i nacin na koji je bukvalno pogubljen nisu zasluzili ovakav odnos prema njemu ne ulazim u price ko je koga zvao ko je sa kim bio ko je gdje ratovao i slicno
keli vidovic je legenda ovog grada za koji je dao svoj zivot i tu sve price zavrsavaju a sada neka nastave pricati i dokazivati ko je gdje bio nema potrebe ni s kim se objasnjavati
keli vidovic je legenda ovog grada za koji je dao svoj zivot i tu sve price zavrsavaju a sada neka nastave pricati i dokazivati ko je gdje bio nema potrebe ni s kim se objasnjavati
Re: Olimpic Sarajevo
Ja napisah vecina, ali jos od sramnije od toga je nacina na koji se zeli koprpomitovati neko preko imena jednog od heroja ovog grada, taj covjek to nije zasluzio!To je turnir, Zeljo i njegovi su do sada obisli sva stradalitsa od Potocara do Tuzlanske kapije, i pokazali kako stoje stvari a igranje sa imenima nekih heroja da bi se neko prozvao u ovom slucaju Osim su van pameti i gade mi se ljudi koji tako nesto i napisu.Ko je pametan shvatice ko nije nece nikad...Mancini je napisao/la:Ja nisam bio u pelenama tad živ bio!
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 02 sep 2011, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
PA sto su onda pristali igrati, pa sad lafo ranije javili. Ja eto nasi cekali do zadnjeg dana pa da kazu da nece zeljo ucestvovati. On ce govoriti ko je neozbiljan cccccavlami97 je napisao/la:Današnji Avazov Sport:
Pitanje: Zašto "plavi" neće učestvovati na Memorijalu "Želimir Vidović-Keli"?
Hajrudin Dino Đurbuzović: Kao što sam rekao, naš plan priprema je odlazak na Bjelašnicu, gdje imamo dogoverenu utakmicu. Mi smo o tome na vrijeme obavijestili organizatora, prije sedam dana, tako da je neozbiljno to što se Željezničar spominje kao učesnik turnira.
Hajde, ko neka ekipa...atraktivnije igra Pofaliićki trenutno nego Željo
Sad ozbiljno, bezveze se dižu tenzije...otkazali, otkazali, šta sad... Mogu ga jednim djelom i shvatiti, ekipi ne ide dobro, veliki je pritisak,kompas se malo izgubio, i očigledno je da Amar želi izolriati ekipu što je više moguće, da im opet kojim slučajem ne prijete batinama s tribina itsl..
Sad ozbiljno, bezveze se dižu tenzije...otkazali, otkazali, šta sad... Mogu ga jednim djelom i shvatiti, ekipi ne ide dobro, veliki je pritisak,kompas se malo izgubio, i očigledno je da Amar želi izolriati ekipu što je više moguće, da im opet kojim slučajem ne prijete batinama s tribina itsl..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Nije ovo dizanje tenzija al ko sto neko rece gdje ovdje patriotizam halo turnir posvecen ljudskoj legendi grada Sarajeva i nije bitno jel prvi il drugi il neki treci sastav igra, bitno je da Sarajevo i Zeljo kao simboli ovog grada ne prospustaju ovakve dogadjaje ,po meni ovo je fuj potez al njima na obraz 
I ima li ko da kaze koju rijec o ovom Sesaru sto je zadnji dosao,kakav klip
I ima li ko da kaze koju rijec o ovom Sesaru sto je zadnji dosao,kakav klip
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Joj tebe jarane, utakmica Sarajevo - Željo nikad nije revijalna. Rezultat je uvijek važan. Poslati drugi tim, pa da ih raštelujemo gore
Osim odlučio da mu je preče odvesti ekipu u karantin daleko od grada da se pokuša konsolidovati ekipa,... Mislim, ono, njihovo pravo, njihova odluka. Plaho me ne tangira. A ionako, ja bi više volio da se pozvala sarajevksa Bosna, Kelijev prvi klub.
da, kao što jedan na našem forumu reče... Uz Bosnu, pozvati Dobrinju (mjesto gdje živio...) austrijski GAK (otišao iz FKS u njega i tu završio karijeru) i da organizaciju preuzme naš klub.VanBasten je napisao/la:Joj tebe jarane, utakmica Sarajevo - Željo nikad nije revijalna. Rezultat je uvijek važan. Poslati drugi tim, pa da ih raštelujemo goreOsim odlučio da mu je preče odvesti ekipu u karantin daleko od grada da se pokuša konsolidovati ekipa,... Mislim, ono, njihovo pravo, njihova odluka. Plaho me ne tangira. A ionako, ja bi više volio da se pozvala sarajevksa Bosna, Kelijev prvi klub.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
E, tamam, na GAK sam zaboravio totalnoZagor je napisao/la:da, kao što jedan na našem forumu reče... Uz Bosnu, pozvati Dobrinju (mjesto gdje živio...) austrijski GAK (otišao iz FKS u njega i tu završio karijeru) i da organizaciju preuzme naš klub.VanBasten je napisao/la:Joj tebe jarane, utakmica Sarajevo - Željo nikad nije revijalna. Rezultat je uvijek važan. Poslati drugi tim, pa da ih raštelujemo goreOsim odlučio da mu je preče odvesti ekipu u karantin daleko od grada da se pokuša konsolidovati ekipa,... Mislim, ono, njihovo pravo, njihova odluka. Plaho me ne tangira. A ionako, ja bi više volio da se pozvala sarajevksa Bosna, Kelijev prvi klub.
Vjerujem da bi se Austrijanci odazvali jer je pokojni Keli i tamo, kao i u svugdje gdje je bio, ostavio neizbrisiv trag i kao čovjek i kao fudbaler.
Bio je on i predjsdnik FK DObrinja, tj tadašnji Novi Grad, ako nisam šta pomješao.
ovo je doslo pitarima ko hljeb gladnom... sada nas pljuju...
mi pokusavamo da budemo klub koji je profitirati finansijski, ne zivi se vise od turnira koji se igra za raju... **** to... bolje se kvalitetno pripremiti za prvenstvo (ionako smo katastrofalno krenuli u sezoni), nego igrati turnir na kojem neko od igraca se moze bezpotrebno povrijediti... tako da ja opravdavam ovaj potez...
a vi pitari, placite i kukajte...
mi pokusavamo da budemo klub koji je profitirati finansijski, ne zivi se vise od turnira koji se igra za raju... **** to... bolje se kvalitetno pripremiti za prvenstvo (ionako smo katastrofalno krenuli u sezoni), nego igrati turnir na kojem neko od igraca se moze bezpotrebno povrijediti... tako da ja opravdavam ovaj potez...
a vi pitari, placite i kukajte...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Prestanite vise o tom zeljinom otkazivanju,nece i nece . Svaki ostali komentar je suvisan . Sto se tice naseg kluba,cujem neki novi sponzori,zna li ko o cemu se radi ?
1946
Škoda, Telecom..Mourinhokilledbarca je napisao/la:Prestanite vise o tom zeljinom otkazivanju,nece i nece . Svaki ostali komentar je suvisan . Sto se tice naseg kluba,cujem neki novi sponzori,zna li ko o cemu se radi ?
I bilo bi neprimjereno da na ovakvom turniru igra klub ciji se nekadasnji kapiten (Biscevic) slikao sa salom Glasinca na kojem se nalaze 4 S. A znamo da su ubice pokojnog Zelimira na svojoj kapi upravo nosili isti znak!
ODLICNO STO NECE IGRATI!
ODLICNO STO NECE IGRATI!
Nemojte sad pametovati a neču ni ja , naime kad se samo sjetim Švabinog gesta u Beogradu i danas mi krenu suze to je moral iznad svega i čovječnost i hrabrost gest za svaki respekt i poštovanje ali ljudi pa nečete valjda reči da je to vrijednije od života pa mislim da bi se i Osim tih riječi postidio pa ne može onaj gest biti vrijedniji od Kelijevog ili Đildinog ili bilo čijeg života malo se saberite i preispitajte svi . Hajde neče Željo igrati Ok, ne mora igrat če neko ali nije lijepo to što su otkazali ,isto bi rekao i za Sarajevo da otkaže učešče na turniru u čast Đilde ili Škije eto toliko.Svako vjerovatno ima svoje razloge i zna šta ćini a samo dragi Bog zna pravu istinu a mi-vi ovde možemo samo naglabati šta je pravi razlog! 
Sarajevo ljubavi moja!
E hoce se Lede i usreciti u Olimpicu
bolje ipak da je ostao u drugom timu 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
borbadokraja
- Kontakt:
mogo je i 93 podnijeti ostavku, tebi bi i tad to bilo za suze, postovanje i slinu patetiku...sekac je napisao/la:Nemojte sad pametovati a neču ni ja , naime kad se samo sjetim Švabinog gesta u Beogradu i danas mi krenu suze to je moral iznad svega i čovječnost i hrabrost gest za svaki respekt i poštovanje ali ljudi pa nečete valjda reči da je to vrijednije od života pa mislim da bi se i Osim tih riječi postidio pa ne može onaj gest biti vrijedniji od Kelijevog ili Đildinog ili bilo čijeg života malo se saberite i preispitajte svi . Hajde neče Željo igrati Ok, ne mora igrat če neko ali nije lijepo to što su otkazali ,isto bi rekao i za Sarajevo da otkaže učešče na turniru u čast Đilde ili Škije eto toliko.Svako vjerovatno ima svoje razloge i zna šta ćini a samo dragi Bog zna pravu istinu a mi-vi ovde možemo samo naglabati šta je pravi razlog!
Ko zeljeznicari neki klub,nije smio brko,da ih Dobrinja neponiziF.G.R je napisao/la:I bilo bi neprimjereno da na ovakvom turniru igra klub ciji se nekadasnji kapiten (Biscevic) slikao sa salom Glasinca na kojem se nalaze 4 S. A znamo da su ubice pokojnog Zelimira na svojoj kapi upravo nosili isti znak!
ODLICNO STO NECE IGRATI!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
F.G.R je napisao/la:I bilo bi neprimjereno da na ovakvom turniru igra klub ciji se nekadasnji kapiten (Biscevic) slikao sa salom Glasinca na kojem se nalaze 4 S. A znamo da su ubice pokojnog Zelimira na svojoj kapi upravo nosili isti znak!
ODLICNO STO NECE IGRATI!
kad god sam vidio da neko stavi ovo fgr uvijek je bio papcina mrtva i kompleksas najveci... i ovaj put vidim nisam se prevario
mislim da je najbolje nepotrebno dizati tenzije , željo nije u mogućnosti igrati na turniru i hajmo dalje a sad ovdje pljuvat po osimu familiji mu , po želji.... sve su to odlike nekulturne djece
sekac je napisao/la:Nemojte sad pametovati a neču ni ja , naime kad se samo sjetim Švabinog gesta u Beogradu i danas mi krenu suze to je moral iznad svega i čovječnost i hrabrost gest za svaki respekt i poštovanje ali ljudi pa nečete valjda reči da je to vrijednije od života pa mislim da bi se i Osim tih riječi postidio pa ne može onaj gest biti vrijedniji od Kelijevog ili Đildinog ili bilo čijeg života malo se saberite i preispitajte svi . Hajde neče Željo igrati Ok, ne mora igrat če neko ali nije lijepo to što su otkazali ,isto bi rekao i za Sarajevo da otkaže učešče na turniru u čast Đilde ili Škije eto toliko.Svako vjerovatno ima svoje razloge i zna šta ćini a samo dragi Bog zna pravu istinu a mi-vi ovde možemo samo naglabati šta je pravi razlog!
ja ne znam, sto pisete i izvodite zakljucke na svoju ruku, ima izjava Dine Dzurbozovica, nadji procitaj
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
zubizareta
- Kontakt:
uvijek bili i ostali gospoda za zeljeznicare a primjera je mnogo,od smanjivanja nase tribine,do nedolaska na turnir itd. a da znaju balavci i novopeceni navijaci ovi sto kazu j... vas turnir ko je bio covjek u cije se ime igra turnir,al neznaju nisu oni krivi sto su im roditelji sljegli sa raznih brda,sela,i planina
Fina Gradska sarajevska raja