sejo12 je napisao/la:e ovako moje misljenje o hamiltonu je:
"On je preglup covjek,svaku utruku izazove neki incidenet postaje pretnja drugim vozacima na stazi, jer ja kad vidim zutu zastavicu na ekranu odma pomislim da je to hamilton uradio."
Isto tako njegova agresivnost se isplati rijetko a u vecini slucajeva izazve neki incidenet.
Meni bude zao da zbog Hamiltonove gluposti npr. Maldonado ostane bez bodova covjek bio 5 ili 6 u prvoj utrci sezone i imade incidenet sa Hamlitonom i ispade iz utrke.
Meni je zao Mase i Alonsa jer njihov bolid je extra na soft gumama, na mekim je ona sredina a na tvrdim je bio najlosij od svih boljih ekipa. Njihova sreca pa se tvrde gume vise neupotrebljavaju. Ferariju bi preporucio da se bazira vec sad na sledecu sezonu i razvije boid do savrsenosti.
Sto se tice Hamiltona, on tek kad odustane moze se gledati utrka
A ovo za Ferrari je cista glupost. Alonsa su prestizali zbog bolje taktike, a ne zato sto mu bolid ne funkcionise na tvrdjim gumama. Webber je odrzavao za njim razmak od 2-3 sekunde, dok je Alonso vozio na meksim, a Webber na tvrdjim. Kasnije kad su obojica vozili na tvrdjim, Webber ga stigao i prestigao, logicno

Dok ga je Button prestigao zbog mekse komponente guma.
Sta citate tamo neke komentare od nekih glupana. Neki balvan izvali glupost da Ferrari slabije funkcionise na tvrdjoj komponenti i onda svi ponavljaju ko papagaji
Dovoljno je samo pazljivo odgledati utrku i sve ce vam se samo kazati
Jos Alonso nesto izjavljuje kako je lako Red Bullu kad ima 1.5 sekundi prednosti. Gdje si bio prije da takve gluposti izjavljujes?

Ko je pratio ovu utrku mogao je vidjeti da je Mclaren bio cak i brzi od Red Bulla. Samo sto je jedan (Hamilton) odustao, a drugi (Button) da je bio bolje plasiran na kvalifikacijama, lagano bi odnjeo pobjedu. Ferrari je bio sporiji ali ne toliko. Al to nije nikakva novost, zar ne