hahahahabparena je napisao/la:Angelina J. snima film o Inijestinim gacama, Kasparov u ormaru umjesto kralja cuva Xavija, U.Bolt s Jamajke trci u Sanchezovim kopackama. U Afganistanu u zabacenim brdima nasli 100 000 fanaticnih fanova Blaugrane. Na Novom Zelandu nasli Tasmanijskog dzavola u dresu Barselone sa Mesijevim potpisom na dresu.Iskopavajuci rusevine u Kambodzi nasli sanduk Valdesovih rukavica. U Venecueli nasli lijek prootiv side, al Real i njegovi bolesnici nikako da nadzu lijek za Barcelonu i sebe.teodolit je napisao/la:Bio sam na nakom sjelu i poče priča o fudbalu, vamo tamo dođe Barcelona na tapetu, kad jedan on učesnika diskusije reče : " iza Barce stoji UN zato oni pobjeđuju".![]()
![]()
Odavno nisam čuo veću glupost, hahahahahahahah![]()
![]()
![]()
![]()
Moram priznati dobro sam se ismijao, al vidite šta radi od običnog naroda ova podmukla propaganda Madritskih očajnika, stvarno ti će ljudi radite sve da skinu Barcu s trona.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
.
Fino je teodolit to slagao i sada ovdje dosao napisati neke gluposti da bude sam sebi vazan
U drugom slucaju mozda je to neko malo dijete izjavilo a svi vi ostali ozbiljni forumasi
se zakacili na to
Tako da ste sami posvjedocili koliko ste podvodljivi i koliko ne mislite
Ne smijem vise pisati jer znam da me admin budnim okom prati
U drugom slucaju mozda je to neko malo dijete izjavilo a svi vi ostali ozbiljni forumasi
Tako da ste sami posvjedocili koliko ste podvodljivi i koliko ne mislite
Balet je plesna forma koju danas najčešće vidimo u izvođenju profesionalnih plesača u kazalištu ili na nekoj drugoj sceni. Kao i ostali plesovi, balet može biti grupni nastup ili solo izvedba.
Niče: "Pravi muskarac zeli dvoje: opasnost i igru."
Niče: "Pravi muskarac zeli dvoje: opasnost i igru."
pa tebi je svaka glupostSamoubica je napisao/la:Fino je teodolit to slagao i sada ovdje dosao napisati neke gluposti da bude sam sebi vazan![]()
U drugom slucaju mozda je to neko malo dijete izjavilo a svi vi ostali ozbiljni forumasise zakacili na to
Tako da ste sami posvjedocili koliko ste podvodljivi i koliko ne mislite![]()
.
U periodu od neke 1990. godine pa do danas, Barca je najuspjesnija ekipa u evropi,prema IFFHS-u. Tako da ne znam sta zelis reci sa te tri godine.KB-TM87 je napisao/la: Nema šta, napravili ste "eru" od tri godine... Ko je onda u prošlom i par godina ovog stoljeća stajao iza nas, Zeus i ostali Bogovi
A kako tvoje kolege vole reci, Barca je bila dominantna i za vrijeme vladavine Francisca Franca. Nekom prostom matematikom dolazimo da zakljucka da je Zeus uz vas bio samo nekih dvadesetak godina
Don't hate what you don't understand.
Spanija 3-2 Cile, Iniesta usao u drugom poluvremenu zabio i asistirao, Cecs usao u drugom i zabio dva gola
, kakva dominacija 
Robijasi, Žepče, Терор ", Gang Evil, Fighters, Living on the Edge...
fabregas jednostavno eksplodirao u zadnje vrijeme.. e kad ste vi govorili da nam ne treba.. 
ser del barça es el millor que hi ha !
Za sve one koji su podcijenili naseg golmana
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !
Odlican video...DesimaL je napisao/la:Za sve one koji su podcijenili naseg golmana
[youtube][/youtube]
Strašan golmanenobarca je napisao/la:Odlican video...DesimaL je napisao/la:Za sve one koji su podcijenili naseg golmana
[youtube][/youtube]
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Valdes kao Barca mi su bili dragi sve do 2006 god. od 2006 ne podnosim ih(vas) nikako
naglasi od vremena totalne dominacije.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Valdes kao Barca mi su bili dragi sve do 2006 god. od 2006 ne podnosim ih(vas) nikako
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Djeste dominatori, sta je bilo ono sa Interom... I tu ste ali izdominirani od tada boljeg protivnika...Zabac je napisao/la:naglasi od vremena totalne dominacije.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Valdes kao Barca mi su bili dragi sve do 2006 god. od 2006 ne podnosim ih(vas) nikako
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
inace jedan tim mora svaku utakmicu dobiti da bi bio dominantan.Arogantni je napisao/la:Djeste dominatori, sta je bilo ono sa Interom... I tu ste ali izdominirani od tada boljeg protivnika...Zabac je napisao/la:naglasi od vremena totalne dominacije.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Valdes kao Barca mi su bili dragi sve do 2006 god. od 2006 ne podnosim ih(vas) nikako
Mozemo li onda reci da je Djokovic dominantan u tenisu jer ima 2 poraza u sezoni.Kao sto je i Barcelona imala te iste godine ?
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Pa onda nemoj pisati od vremena totalne dominacije jer zna se sta se pod tim podrazumjeva.... Tu se podrazumjeva da ste od tada sve osvojili sto se moglo osvojiti a vi to niste uradili... Da ste pobjedili u svim utakmicama a vi to takodjer niste uradili...Zabac je napisao/la:Arogantni je napisao/la:inace jedan tim mora svaku utakmicu dobiti da bi bio dominantan.Zabac je napisao/la:
Djeste dominatori, sta je bilo ono sa Interom... I tu ste ali izdominirani od tada boljeg protivnika...
Mozemo li onda reci da je Djokovic dominantan u tenisu jer ima 2 poraza u sezoni.Kao sto je i Barcelona imala te iste godine ?
Zadnja izmjena: Arogantni, dana/u 03 sep 2011, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Toliko su dominantni bili da nisu mogli nista bez pomoci sudija
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
barca je od tog vremena osvojila sve sto se moze osvojiti i kao takva najjdominatniji je klub na svijetuArogantni je napisao/la: Pa onda nemoj pisati od vremena totalne dominacije jer zna se sta se pod tim podrazumjeva.... Tu se podrazumjeva da ste od tada sve osvojili sto se moglo osvojiti a vi to niste uradili... Da ste pobjedili u svim utakmicama a vi to takodjer niste uradili...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Nije Barcelona osvojila svake sezone sve, ako ćemo gledat samo prvenstvo i Ligu prvaka, Barcelona je u 3 sezone od mogućih 6 osvojila 5 naslova (3x La Liga i 2x LP), jedino je Inter stao na put apsolutnoj dominaciji i to u 1/2 Lige prvaka.Arogantni je napisao/la:Pa onda nemoj pisati od vremena totalne dominacije jer zna se sta se pod tim podrazumjeva.... Tu se podrazumjeva da ste od tada sve osvojili sto se moglo osvojiti a vi to niste uradili...
2009. je Barcelona postavila svjetski rekord osvojivši 6 trofeja u jednoj godini!
KAko je osvojia sve... Kada nije osvojila LP one sezone kada ju je Inter osvojio, kada nije osvojila prosle sezone Kup(Spanjolski)...T-MAC je napisao/la:barca je od tog vremena osvojila sve sto se moze osvojiti i kao takva najjdominatniji je klub na svijetuArogantni je napisao/la: Pa onda nemoj pisati od vremena totalne dominacije jer zna se sta se pod tim podrazumjeva.... Tu se podrazumjeva da ste od tada sve osvojili sto se moglo osvojiti a vi to niste uradili... Da ste pobjedili u svim utakmicama a vi to takodjer niste uradili...
Sto se raspravljate sa kompleksasima?
Ljudi se i dan-danas bune zbog onog crvenog Van Debila Persija, a sam je covjek kriv. Ima zuti karton i nabije loptu. Sudija da drugi zuti i cao djaci. Nekima nije jasno da se zuti karton za to dobija. I sad im kriv sudija.
Sve najbolje Barsi u novoj sezoni. Nadam se da cete OPET uzeti titulu u Spaniji.
Ljudi se i dan-danas bune zbog onog crvenog Van Debila Persija, a sam je covjek kriv. Ima zuti karton i nabije loptu. Sudija da drugi zuti i cao djaci. Nekima nije jasno da se zuti karton za to dobija. I sad im kriv sudija.
Sve najbolje Barsi u novoj sezoni. Nadam se da cete OPET uzeti titulu u Spaniji.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
de idite smarajte gdje drugo o tim ostarjelim temama o interu bogu ocu ,sve jedno te isto ponavljate ljudi ko papagaji pa vise stvarno ,j... vas i sudija i inter i real i arsenal i van persi i messi ...,idi pisi na temi za koji tim navijas,,,,, sta imate komplekse svoje prema barci lijecit podbadanjima i nerviranja nas na temi barce ,pa zar nije o tim temama 15 000 puta pisano cccccc
necete time nish postic barca opet dominira ja ti piiso o tome ja ne piso,,,, samo gledaj i uzivaj u najboljoj ekipi danasnjice i zadnjeg desetljeca (da ne pretjerujem previse )
necete time nish postic barca opet dominira ja ti piiso o tome ja ne piso,,,, samo gledaj i uzivaj u najboljoj ekipi danasnjice i zadnjeg desetljeca (da ne pretjerujem previse )
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.