Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Zabac
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la Zabac » 03 sep 2011, 12:14

madridist je napisao/la:sve je to ok ali ova generacija je mogla možda i bez pomoći sudija
Ti mi kahes dobio RvP crveni a navodno nije trebao a ja ti kazem da je Messiju ponisten regularan gol kod 1:0 za Barcu na Emiratima sto bi znacio vec tada kraj,potom nedusedeno jedno 2 penala i 1 igranje rukom.
Na Camp Nou cist penal nad Messijem nije sviran.
Medjutim bitno je da je kreten kao sto ej RvP dobvio crveni jer je citavu utakmicu isfrustriran !
Ti mi kazes nije sudjeno 100 penala Chelsea a ja ti kazem da u 1 utakmici u Barceloni nije svran cist penal Barceloni i crveni nije dobio Ballack.
Potom u uzvratu cisto igranje rukom nije svirano kao penal zha Barcu i crveni Abidala je vise nego smjesan.
A sve su to detalji koji su se desili prije famoznih 100 penala.
Za Real Madrid nemas prakticno sta reci oni igraju kako igraju,malo je crvenih koliko trebaju dobivat.Daju golove iz offsajda itd !
Polemika je suvisna !
Stranger in the night. SIDA in the morning!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 03 sep 2011, 12:55

samo sam rekao da su Realove titule prvaka evrope čiste kao suza nadji jedan(1) dokaz za namjerne ili nenamjerne sudijske greške u korist Real Madrida,nema toga
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 03 sep 2011, 13:05

madridist je napisao/la:samo sam rekao da su Realove titule prvaka evrope čiste kao suza nadji jedan(1) dokaz za namjerne ili nenamjerne sudijske greške u korist Real Madrida,nema toga
pa ti kad mi nadjes snimke utakmica iz 50setih kad je Real osvojio 6 titula tadasnje "kvazi LP" ja cu ti masno platiti !!!
Opcepoznata cinjeica je da je Real iza sebe imao generala radi kojeg su morali uzimati sve redom sto svojom igrom sto prisilom protivnickih klubova !!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 sep 2011, 13:06

[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 03 sep 2011, 13:08

Zabac je napisao/la:
madridist je napisao/la:samo sam rekao da su Realove titule prvaka evrope čiste kao suza nadji jedan(1) dokaz za namjerne ili nenamjerne sudijske greške u korist Real Madrida,nema toga
pa ti kad mi nadjes snimke utakmica iz 50setih kad je Real osvojio 6 titula tadasnje "kvazi LP" ja cu ti masno platiti !!!
Opcepoznata cinjeica je da je Real iza sebe imao generala radi kojeg su morali uzimati sve redom sto svojom igrom sto prisilom protivnickih klubova !!!!
General koji je imao toliku moc u Evropi da je naredio timovima drugih drzava da odustanu od borbe sa njegovim Realom,nazalost nije njegova moc bila tolika pa je u domacem prvenstvu u to vrijeme njegove vladavine imao jednak broj domacih trofeja..
Dakle bio je mocan u Evropi ali ne i u Spaniji..
Zanimljivo..

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 sep 2011, 13:10

Šteta pa toliko mocni Franco nakon 5 titula u evropi za redom(jest da nije mogao u svojoj Španiji tako dominirati) nije platio i šestu za redom kada je barceloni nedosudjen nepostojeci penal i Realu poništen čist gol..
jah Di Stefano,Gento,Puskas pickin dim :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 03 sep 2011, 13:14

Raul_64 je napisao/la:
Šteta pa toliko mocni Franco nakon 5 titula u evropi za redom(jest da nije mogao u svojoj Španiji tako dominirati) nije platio i šestu za redom kada je barceloni nedosudjen nepostojeci penal i Realu poništen čist gol..
jah Di Stefano,Gento,Puskas pickin dim :mrgreen:

[youtube][/youtube]
kako se zove ili se zvao taj sudija da i njega stavimo na listu masona koji su zagovornici Barcelone kao vise sile i pravde pa cak i od samog Booga ?

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 03 sep 2011, 13:16

Pade teza o generalu.. ;)

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 03 sep 2011, 13:16

Ima li neko realno objasnjenje zasto Van Persi nije trebao dobiti crveni?
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 sep 2011, 13:16

Kod: Označi sve

kako se zove ili se zvao taj sudija da i njega stavimo na listu masona koji su zagovornici Barcelone kao vise sile i pravde pa cak i od samog Booga ?
Ne znam,red je da ga spomenu :?

Ne vjerujem bona u masone ni ti s koljena na koljeno(FrankA),al vjerujem vako video zapisima.

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 03 sep 2011, 13:17

IgorBL je napisao/la:Ima li neko realno objasnjenje zasto Van Persi nije trebao dobiti crveni?
zato sto nije igrac Barcelone...

Samoubica
Kontakt:

Post Postao/la Samoubica » 03 sep 2011, 13:19

Zabac je napisao/la:
IgorBL je napisao/la:Ima li neko realno objasnjenje zasto Van Persi nije trebao dobiti crveni?
Postoji li neko realno objasnjenje zasto tabletaman nije dobio karton kad je napucao navijace
Balet je plesna forma koju danas najčešće vidimo u izvođenju profesionalnih plesača u kazalištu ili na nekoj drugoj sceni. Kao i ostali plesovi, balet može biti grupni nastup ili solo izvedba.
Niče: "Pravi muskarac zeli dvoje: opasnost i igru."

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 03 sep 2011, 13:34

Samoubica je napisao/la:
Zabac je napisao/la:
Postoji li neko realno objasnjenje zasto tabletaman nije dobio karton kad je napucao navijace
zato sto je lopta bila u terenu !!! Jako prosto.Igra se odvijala a mogao je i Bogarati da je htio ,sve dok je lopta u igralistu a bila je on je mogao sa nje da uradi sta je htio !

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 03 sep 2011, 13:35

pa to me i zbunilo,a nisam dobro pogledao ko je postavio klip,izvinjavam se ,baš glupo od strane mene.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 03 sep 2011, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 sep 2011, 13:39

madridist je napisao/la:ne znam u šta me uvjeravaš ovim clipom odprije 50 godina nisam tad bio ni rodjen ,pričam o današnjem vremenu,a ne o generalu francu, nadji jedan dokaz da su sudije namjerno ili nenamjerno oštetile protivnika u korist Madrida, čitava polemika se vodi zbog chelsea 2x i prošlogodišnje lp sa Madridom a ne iz 50-ih godina prošlog vijeka.
**** lud zbunjenog :mrgreen:

da si makar pogledao klip pa vidio da je Real ostecen,dosadilo bona osvojili bi 10 kako su krenuli.

I da bogati vidi mi nick il Karima npr :mrgreen:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 03 sep 2011, 13:58

pa to me i zbunilo,a nisam dobro pogledao ko je postavio klip,izvinjavam se ,baš glupo od strane mene.sam sebe ću banirat na sedmicu dana,Hala Madrid!
Don Alfredo Di Stefano

Samoubica
Kontakt:

Post Postao/la Samoubica » 03 sep 2011, 14:02

Zabac je napisao/la:zato sto je lopta bila u terenu !!! Jako prosto.Igra se odvijala a mogao je i Bogarati da je htio ,sve dok je lopta u igralistu a bila je on je mogao sa nje da uradi sta je htio !
Odgovorio sam ti al mi neka pizda obrisala post :mrgreen:
to znaci da sam pogodio u srz svega :lol:
da ponovim mada je onaj post bio prejeben
Ne smijes anpucavati protivnicke navijace a vidjelo se kako ej tabletica to uradila
zato malo uci o pravilima i ne oduzimaj mi vrijeme :mrgreen:
Balet je plesna forma koju danas najčešće vidimo u izvođenju profesionalnih plesača u kazalištu ili na nekoj drugoj sceni. Kao i ostali plesovi, balet može biti grupni nastup ili solo izvedba.
Niče: "Pravi muskarac zeli dvoje: opasnost i igru."

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 03 sep 2011, 15:20

Zato sto je sutirao ni sekundu poslije sucevog signala a i bila je velika buka na Nou Campu pa nije ni mogao cuti pistaljku.
Sretno zmajevi!!

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 03 sep 2011, 15:52

MARCELO je napisao/la:
Zato sto je sutirao ni sekundu poslije sucevog signala a i bila je velika buka na Nou Campu pa nije ni mogao cuti pistaljku.
jel ti navijas za Real ili samo PROTIV Barce ?
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 03 sep 2011, 22:03

Cristiano Ronaldo: "Leo Messi je najbolji na svijetu"

Nakon izvlačenja grupa za narednu sezonu Lige Prvaka, Ronaldo je od strane novinara upitan šta misli o Argentincu. Na iznenađenje pristunih, Ronaldo je priznao da je Messi trenutno broj jedan u svijetu.

"On je fantastičan igrač, posjeduje neke kvalitete koje ja ne posjedujem, također i ja imam neke osobine koje on nema. Igramo u trenutno najboljim ekipama na svijetu, i dosta smo različiti", rekao je Ronaldo prije nego što je priznao da je "Messi trenutno najbolji igrač na svijetu".

Također je čestitao Messiju na priznanju koje je dobio u Monaku, te je pohvalio Barcelonu i rekao kao je to fantastična ekipa. Međutim, osvrnuo se i na ispadanje njegovog kluba iz Lige Prvaka prošle sezone: "Mišljenja sam da smo nezasluženo ispali, ali mi napredujemo i vjerujemo da će ovo biti naša sezona".
Popravio se i Ronaldo Bgm, u zadnjem Classicu me prijatno iznenadio ponasanjem, sad ovo...
Don't hate what you don't understand.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.