Bjelorusija-BIH X2
Rusija-Makedonija 1
Bugarska-Engleska 2
Cipar-Portugal 2
Litva-Turska 1
Koeficijent: 6,05
Uplata: 10,00
Dobitak: 60,50
Juhuuuuu
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Aj Ljubo igraj,ne prdi.Young,svaka čast!lupen je napisao/la:Tre'a sutra staviti malo jače na Ljubu,fina kvota je u pitanju.Evo gledam ponudu i kontam odigrati ovog Young-a,mogao bi se Wawrinka tu okliznuti (kvota 3,9).Probaću u svakom slučaju al' neću puno staviti.
U 97. zabili i meni 4600 EU.Emir ZENICA je napisao/la:flash je napisao/la: @ elmar
mislim da si poceo gubiti zivce i svasta raditi nakon gola Kazahstanasvaka cast !
JestAdmir_Sa je napisao/la:ajd da i to vidim da tanzanija igra fudbaljel ono Vaha selektor Alzira?
Izgubio sam 800 km igrajuci protiv nas u prva 2 kola na hendikepe.mak_033 je napisao/la:Kladite se protiv nase reprezentacije u kosarci to vam je siguran dobitak
Prije početka EP čekam par Italija - BiH za fine pare. Igra se u Riminiju i kvota na Italiju 1,20. BiH dobije 1 razlike i padnem. Prva utakmica na EP: Grčka - BiH - igram hendikep na Grčku i padnem. Druga utakmica na EP: Crna Gora - BiH - igram keca na CG i padnem. Treća utakmica na EP: BiH - Finska - igram keca na BiH i padnem. Svaki put kad mi je ova reprezentacija na tiketu padnem. Nije bitno da li igram na njih ili protiv njih - uvijek padnem. Ovom prilikom im J*** sve po spisku. Postali su mi daleko najmrža reprezentacija.mak_033 je napisao/la:Kladite se protiv nase reprezentacije u kosarci to vam je siguran dobitak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.