Sad čitam kako je nemoguće restore ono što je obrisano u RB.
Znam da nema drugog rješenja nego reinstalacija ,ali evo tražim po netu,imaju svi ti fajlovi samo kad bi znao koji su tačno sada
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ovakoBezimeni je napisao/la:Pomagajte dečki.
Instalirao sam PES 6 ,Crackovao ,dobio patch kojeg sam prebacio i sve okey.onda ganjam tamo nešto po data fileu ,i izbrišem nešto misleći da mi to ne treba i da je glupost.Sada ne mogu otvorit PES 6 piše "AFS file not found" .
Tražio sam odgovor na netu i shvatio sam da sam kriv i da nisam smio brisati ništa u data fileu .Zapravo ,sve sam obrisao iz data filea i zato ne mogu otvoriti PES. može mi neko reći da li ikako mogu skinuti te fileove što su bili u dati i kako da skinem,ili moram uraditi reinstalaciju ?
a da ti reinstaliraš PES?Bezimeni je napisao/la:E te fajlove valjda sam obrisao skroz .
Kako da ih skinem sa neta ,pošto ih ne mogu povratiti valjda ?
Do sad' si 3 puta mog`o.Bezimeni je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U pravu si ,šta se sad imam ganjat sa ovim.
Sutra ću reinstalirat .
hahaha.Bianconeri1988 je napisao/la:Jesam se ismijao sad...
Nađoh neku sliku na fb, na njoj 7 likova i 7 lajkova, od svakog po jedan
bjez citam ovo "nađoh neku sliku na fb,..." ja mislio da ćeš me obrukat HAHAHABianconeri1988 je napisao/la:Jesam se ismijao sad...
Nađoh neku sliku na fb, na njoj 7 likova i 7 lajkova, od svakog po jedan
šta tinejdžerimaBianconeri1988 je napisao/la:Pa nisam toliki pakaš![]()
![]()
Pažljiv sam ja prema tinejdžerima![]()
![]()
![]()
nisi ti dobar ,ok par godina al ti si babofil manBianconeri1988 je napisao/la:Joj kad si ih već spomenuo![]()
Radim ovih dana nešto na ovoj jednoj kući, slijepa ulica,a ima par dobrih milfača, u 3 dana 3 različite sam vidio...![]()
To dekolte, suknjica ovo-ono i dijete za rukicu![]()
Valjda i sutra nešto ugrabim očima, ova jedna preko puta kuće u kojo radimo, možda joj je 50+, ali još je vitalna, danas me par puta šmeknula![]()
Đesi Puma ,šta ima oj odkad te nisma vidio ,šta radišPuma je napisao/la:Kod mene je sijepa ulica, da nisi vamo negdje
Nisam, osjetio bih ja intersitu u bliziniPuma je napisao/la:Kod mene je sijepa ulica, da nisi vamo negdje
ja ti htio dat na fb jednu milfaču a ti ništa HAHABianconeri1988 je napisao/la:Joj kad si ih već spomenuo![]()
Radim ovih dana nešto na ovoj jednoj kući, slijepa ulica,a ima par dobrih milfača, u 3 dana 3 različite sam vidio...![]()
To dekolte, suknjica ovo-ono i dijete za rukicu![]()
Valjda i sutra nešto ugrabim očima, ova jedna preko puta kuće u kojo radimo, možda joj je 50+, ali još je vitalna, danas me par puta šmeknula![]()
Trenutno korisnika/ca: RobertHrkac555 i 36 gostiju.