drogira se zenskadzenan01 je napisao/la: P.S. Po onoj voditeljici na Pinku, već smo prvaci.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Opet strumfovski kompleksi,idi bolan slavi Alilovic kloc napokon zabio gol,makar u prijateljskojlech je napisao/la:drogira se zenskadzenan01 je napisao/la: P.S. Po onoj voditeljici na Pinku, već smo prvaci.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ova ce ekipa izdmonirat ligu valjda nece primiti nijedan gol medju onim amaterima
Jel sutra utakmica na glavnom ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sarajlijc@ je napisao/la:Ova ce ekipa izdmonirat ligu valjda nece primiti nijedan gol medju onim amaterimaJel sutra utakmica na glavnom ?
Jest
btw igramo sa Olimpicom koji je dobio Radnika na penale...ugl bi sutra volio da vidim neki mjesani sastav ne kao ovo danas,al recimo nesto tipa da brani Pantic,da igra Zrnanovic,Sesar,Smigalovic,Dzafic,Dzakovac,Maksumic..i ovi sto ugl vrijeme na klupi provode,pojacan sa par standardnih igraca iz prvih 11
P.S. mislio sam da ce Skoro igrati,posto je vec igrao neke prijateljske al nista od toga
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- neutralan__
- Kontakt:
A kakvim to "sporednim putem" ide Šmigalović ? Može i preko pp.Samo bih volio da saznam.Unaprijed hvala.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
samosarajvo
- Kontakt:
ma nikakvim baneutralan__ je napisao/la:A kakvim to "sporednim putem" ide Šmigalović ? Može i preko pp.Samo bih volio da saznam.Unaprijed hvala.
Pricalo se nesto kako je Dzeka Muminovic nesto zakuho sa njim pa je momku malo pao moral mada ja ne vjerujem u to.
Danas je igrao i kazu da je bio od boljih.
ne igra puno jer je konkurencija na krilu bas velka, Pixi s Suljic odlicni tu su jos i Haris,Pehlic,Hadzija...
Nije niko s njim zakuho.samosarajvo je napisao/la:ma nikakvim baneutralan__ je napisao/la:A kakvim to "sporednim putem" ide Šmigalović ? Može i preko pp.Samo bih volio da saznam.Unaprijed hvala.
Pricalo se nesto kako je Dzeka Muminovic nesto zakuho sa njim pa je momku malo pao moral mada ja ne vjerujem u to.
Danas je igrao i kazu da je bio od boljih.
ne igra puno jer je konkurencija na krilu bas velka, Pixi s Suljic odlicni tu su jos i Haris,Pehlic,Hadzija...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Olimpic je dobio Igmana na penale jedva, a sutra igra prvi timmiky_hz je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Ova ce ekipa izdmonirat ligu valjda nece primiti nijedan gol medju onim amaterimaJel sutra utakmica na glavnom ?
Jest
btw igramo sa Olimpicom koji je dobio Radnika na penale...ugl bi sutra volio da vidim neki mjesani sastav ne kao ovo danas,al recimo nesto tipa da brani Pantic,da igra Zrnanovic,Sesar,Smigalovic,Dzafic,Dzakovac,Maksumic..i ovi sto ugl vrijeme na klupi provode,pojacan sa par standardnih igraca iz prvih 11
P.S. mislio sam da ce Skoro igrati,posto je vec igrao neke prijateljske al nista od toga
SVI NA KOSEVO!
-
sarajevo30
- Kontakt:
Smigalovic ce za koju ekmu da bude glavni bočni igrac sarajeva, gledao sam ga danas
strasan mali...jedan medu jacim bekovima sarajeva , pa i premijer lčige
I to sve na osnovu utakmice protiv amatera iz DObrinje.sarajevo30 je napisao/la:Smigalovic ce za koju ekmu da bude glavni bočni igrac sarajeva, gledao sam ga danas
A i nije bek,nego je eto danas igrao to jel nije imo ko 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
To si zakljucio nakon utakmice sa Dobrinjomsarajevo30 je napisao/la:Smigalovic ce za koju ekmu da bude glavni bočni igrac sarajeva, gledao sam ga danas
- neutralan__
- Kontakt:
Ma kakav Šmigi i bek.Nije on za toga.Njega treba gurati u napad,eventualno na desnog veznog.A i Dobrinja nije tim po mjeri da se zaključuje da je najbolji bek lige.
Najbolja opcija za njega bi bila ako je istina ovo da ide "sporednim putem" da se pošalje negdje na posudbu na kaljenje,možda UNIS,Bosna,Famos-SAŠK,Radnik ... Bolje i to nego da samo sjedi na klupi,a baš kada se neki vrate pitanje je hoće li i tu imati mjesta.
Najbolja opcija za njega bi bila ako je istina ovo da ide "sporednim putem" da se pošalje negdje na posudbu na kaljenje,možda UNIS,Bosna,Famos-SAŠK,Radnik ... Bolje i to nego da samo sjedi na klupi,a baš kada se neki vrate pitanje je hoće li i tu imati mjesta.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
je li ovo plišek tražio da bude škodaVanBasten je napisao/la:Škoda, Telecom..Mourinhokilledbarca je napisao/la:Prestanite vise o tom zeljinom otkazivanju,nece i nece . Svaki ostali komentar je suvisan . Sto se tice naseg kluba,cujem neki novi sponzori,zna li ko o cemu se radi ?
-
sarajevo30
- Kontakt:
Zivi bili pa vidjeli, gledamo neke stvari samo realno...VanBasten je napisao/la:I to sve na osnovu utakmice protiv amatera iz DObrinje.sarajevo30 je napisao/la:Smigalovic ce za koju ekmu da bude glavni bočni igrac sarajeva, gledao sam ga danas
pa i ja brate pokušavam biti realan, utakmica protiv amatera nije mi naš dovoljna da donosem konačan zaključak.
Volio bi kada bi se ispostavilo da si u pravu, naravno. Ali dok ga ne vidim protiv jačeg protivnika, ništa.
Volio bi kada bi se ispostavilo da si u pravu, naravno. Ali dok ga ne vidim protiv jačeg protivnika, ništa.
Ova ekipa Dobrinje 11 igraca ima jedno 5 tone svi zajedno, i vi pricate koje kakav bio i koje najbolji igrac premijer lige, pa to je smijesno. Isto kad su igrali Velez i Sarajevo i tekst na sport centru, igraju za titulu 5 kola i hajd otvori opet sc sport. Strasno ....
safira je napisao/la:Ova ekipa Dobrinje 11 igraca ima jedno 5 tone svi zajedno, i vi pricate koje kakav bio i koje najbolji igrac premijer lige, pa to je smijesno. Isto kad su igrali Velez i Sarajevo i tekst na sport centru, igraju za titulu 5 kola i hajd otvori opet sc sport. Strasno ....
Ma nije to nikakva ekipa za mjeru,ne mogu na osnovu te utakmice govoriti neke stvari.Prije svega mislim da Šmigi ipak treba da igra prema naprijed,nikako beka.Uz to još tu je i Zrnanović koji može igrati na toj poziciji bolje od njega.
Samo im treba priliku dati i vjerujem da će je iskoristiti.Ko čeka taj i dočeka
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ma oni su svi potpisali na 1 godinu, i oni mozda vec na polusezoni se hvataju noge. Tako da je to sve vrlo kratkog daha, a to ce se pokazati kad dodju malo jaci protivnici od Goska, a to se pokazalo protiv Veleza. Duga je sezona, a puno utakmica ...Ljuman je napisao/la:safira je napisao/la:Ova ekipa Dobrinje 11 igraca ima jedno 5 tone svi zajedno, i vi pricate koje kakav bio i koje najbolji igrac premijer lige, pa to je smijesno. Isto kad su igrali Velez i Sarajevo i tekst na sport centru, igraju za titulu 5 kola i hajd otvori opet sc sport. Strasno ....![]()
Ma nije to nikakva ekipa za mjeru,ne mogu na osnovu te utakmice govoriti neke stvari.Prije svega mislim da Šmigi ipak treba da igra prema naprijed,nikako beka.Uz to još tu je i Zrnanović koji može igrati na toj poziciji bolje od njega.
Samo im treba priliku dati i vjerujem da će je iskoristiti.Ko čeka taj i dočeka.
Je l' imaju mogućnost produženja ugovora ?
Ma dobro ima i toga,samo treba dobiti priliku da Plišek vidi može li računati ne njega.Barem pred kraj nekih 10-15 minuta kao što je Suljić dobivao kod Varešanovića.
Al' ima još 25 kola,biće valjda prilike
.
Ma dobro ima i toga,samo treba dobiti priliku da Plišek vidi može li računati ne njega.Barem pred kraj nekih 10-15 minuta kao što je Suljić dobivao kod Varešanovića.
Al' ima još 25 kola,biće valjda prilike
http://fkbuducnostbanovici.****/
Trenutno korisnika/ca: bvsic, nedimmmm1337 i 34 gosta.