Lafo Ado nas bari, a starije ganja
Još si ti zelen
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Cesem muda jbglegenda reala je napisao/la:Đesi Puma ,šta ima oj odkad te nisma vidio ,šta radišPuma je napisao/la:Kod mene je sijepa ulica, da nisi vamo negdje
ne motam se ja puno napolju, nego mogo bi ti meni napisati u pp gdje je ta ulica, kolko sam skonto ti si negdje iz mog kraja, jedino ako Dzeko nije klanjo Bajram namaz na dvije razlicite lokacijeNisam, osjetio bih ja intersitu u blizini
Sam si rekao,aceton ti je najbolje resenje.nime_tm87 je napisao/la:Konacno da se nakanim da napišem da me je prije jedno 3-4 mjeseca u guzvi na stepenicama neko nagazio patikom sa crnim džonom(nista mi mrze nema kad me neko nagazi). I haj ostala je fleka nekih proporcija 1 cm x 1cm dosad sam pokušao sa vimom sapunom i još svakakim hemijama, al samo je malo izblijedila mrlja je još uvijek tu i to na vrhu patike. Patika je bijela i nekako ta mrlja mi vise na qrc ide ruzno izgleda. Pokusacu jos sa vanishom, dajte mi i vi neke prijedloge cim da pokusam da ocistim. i da dodam jos da sam cetkom rib'o, ali samo izblijedi. pretpostavljam da mi treba nesto tipa razredivac il aceton, ali necu da pokusavam.
Strasno mi je poznato, ali nikako da mi padne ideja koja bi to ulica mogla biti, al sjetit cu seBianconeri1988 je napisao/la:Nabijam postove pa ću ti ovdje odgovoriti![]()
![]()
![]()
Ferhat paše Sokolovića u blizini škole
Ali daleko najjače ima neka cura napisala status " Sve shvatam da se drogiraju, puše i piju, ali da lajkaju sami sebi status, eto mi ne ide u glavu". Kad vidiš dole ona sama sebi lajkala.Bianconeri1988 je napisao/la:Joj kad si ih već spomenuo![]()
Radim ovih dana nešto na ovoj jednoj kući, slijepa ulica,a ima par dobrih milfača, u 3 dana 3 različite sam vidio...![]()
To dekolte, suknjica ovo-ono i dijete za rukicu![]()
Valjda i sutra nešto ugrabim očima, ova jedna preko puta kuće u kojo radimo, možda joj je 50+, ali još je vitalna, danas me par puta šmeknula![]()
Nemam pojma pitaj te iz Sehera.legenda reala je napisao/la:Beograđanko gde si ti ,šta ima u Sarajevu![]()
Oj jbt svaki dana napreduješ sa tim postoviam ,jesi se odlučio povući kad izađeš na 15.000![]()
Pošto prodaješ taj profil![]()
![]()
[youtube][/youtube]
odkad je nisam poslušao
A da li mogu nekako da ga skinem sa neta ?Jimmy from the hood je napisao/la:Do sad' si 3 puta mog`o.Bezimeni je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U pravu si ,šta se sad imam ganjat sa ovim.
Sutra ću reinstalirat .
Ajde...zna li iko???majestic24 je napisao/la:Ima li ko da mi moze dati neke poveznice na kojima ima o ZIDARSTVU,ELEMENTIMA ZA ZIDANJE i sl
http://besplatniseminarskiradovi.com/SO ... Masoni.htmmajestic24 je napisao/la:Ajde...zna li iko???majestic24 je napisao/la:Ima li ko da mi moze dati neke poveznice na kojima ima o ZIDARSTVU,ELEMENTIMA ZA ZIDANJE i sl
Pa nije imao odredjene zahteve,trazio je o zidarstvu.A masoni su koliko ja znam slobodni zidari.Puma je napisao/la:Jel mu to dade seminarski o masonima ?
http://www.gradimo.hr/Zidanje/hr-HR/11154.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;majestic24 je napisao/la:Ima li ko da mi moze dati neke poveznice na kojima ima o ZIDARSTVU,ELEMENTIMA ZA ZIDANJE i sl
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.