Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la LBJ MVP » 04 sep 2011, 01:45

Dylan Dog je napisao/la:Milja,znas ti onu "nikad ne **** sam" :mrgreen:
Šta ove zvjezdice treba da predstavljaju :P
kitajima je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:@legendo evo vidiš moram im trebe tražit :roll: :mrgreen:
@kitajimi pa mi zajedno kosili jest da meni ne ide od ruke,al ona baš stručna.Što se tiče sisanja na dobrom je glasu u selu
**** LBJ ja reko ti zaspo. Drago mi je za šišanje pravo,jbt ovim nekim frizerima,ako smijem reć gejevima dajem 6 maraka a ošišaju mi dva kvadratna centimetra kose. Za šta 6 maraka,jbm ti kontejner bez dva točka.
Dobro je ako zna,nadam se da koristi makaze a ne mašinicu,jer sam osjetljiv imam nekakvu cvrgu 25 stepeni jugoistocno od potiljka.
Ma ja znam kako ti je.Zato se ja šišam na 0 maksimalno 6 jbg već kad me šiša nek i ošiša
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 sep 2011, 01:51

kitajima je napisao/la:Ma dješ na nulu a uši ko držači na tiganju za palačinke.
Svi me zovu klempo ko malog dobio taj nadimak i do danas,tako da mi je frizura nešta poput onogo pjevača rahmetli Tošeta što se sudario jer je pio kad nije smio.
Sam što mi je sa strane još duže. Zato je problem.Milsio ić na operaciju al mi rekla jedna žena da mogu skroz ogluvit posle i da ovaj Mensur što radi nije siguran voli lokat posle anestezije lokalne kažu i obavezno hoće radit starim i već korištenim materijalom. ;)
Nisu ti stavljali one oko ušiju trake da ne budeš klempav?To je sad moderno.Nisu ni meni,al evo imam normalne uši.
Jel Mensur iz Olova znam jednog radi isto oko toga :?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 sep 2011, 01:55

kitajima je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
kitajima je napisao/la:Ma dješ na nulu a uši ko držači na tiganju za palačinke.
Svi me zovu klempo ko malog dobio taj nadimak i do danas,tako da mi je frizura nešta poput onogo pjevača rahmetli Tošeta što se sudario jer je pio kad nije smio.
Sam što mi je sa strane još duže. Zato je problem.Milsio ić na operaciju al mi rekla jedna žena da mogu skroz ogluvit posle i da ovaj Mensur što radi nije siguran voli lokat posle anestezije lokalne kažu i obavezno hoće radit starim i već korištenim materijalom. ;)
Nisu ti stavljali one oko ušiju trake da ne budeš klempav?To je sad moderno.Nisu ni meni,al evo imam normalne uši.
Jel Mensur iz Olova znam jednog radi isto oko toga :?
Ma šta mu znam u Tuzli se ružno o njemu priča,uglavnom priča seže dotle da je čovjek praktično bio siroče u djetinjstu da je prodavo časopise sa golim tetama da bi studiro,a kad je studiro reko moje ruke su možda ranije dodirivale slike sa golim ženama,od danas ću se baviti isključivo ušima i nije se nikad ženio,e sad ako je to isti jbg,nek zna da nikad kod njega neću operisat.
Nisu mi vezali otkud znam bojali se valjda da se ja šatro ne udavim,nek idu u kuuu.r.c reko sam im to,sad im puno tri stoje dat sinu da skine brigu,a tad im puno bilo dat dvije marke da svezu na masnu.....
Ja sam od njega kupovao to jbg žao mi ga bilo.Reci mu samo da znaš mene i operisat će te džabe samo što ne znam je li baš dobar sa ušima.Dosta pacijenata se žalilo poslije

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 sep 2011, 02:01

kitajima je napisao/la:Ma ti si imo srece s genetikom ko Dzemo iz Hrasnog kod Hakale u Pučilama. Al dobro nije svakog isto sunce šibalo 9 mjeseci,neko je **** u toku tih 9 plako prije izlaska vise od pola dana.

Prije koliko si zadnje kupio?
Ako nema i 5 godina nešto ne prodaje otkako je naš'o pos'o.Evo sadće mu ženidba i to druga.Ostavila ga prva žena našla mu tajni štek tih časopisa,a ona bula.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 sep 2011, 02:07

kitajima je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
kitajima je napisao/la:Ma ti si imo srece s genetikom ko Dzemo iz Hrasnog kod Hakale u Pučilama. Al dobro nije svakog isto sunce šibalo 9 mjeseci,neko je **** u toku tih 9 plako prije izlaska vise od pola dana.

Prije koliko si zadnje kupio?
Ako nema i 5 godina nešto ne prodaje otkako je naš'o pos'o.Evo sadće mu ženidba i to druga.Ostavila ga prva žena našla mu tajni štek tih časopisa,a ona bula.
U jbt znao sam da nisi ozbiljan,al nisam mislio da se šegačim sa mnom. Al dobro ako ti je lakše slobodno nastavi nema problema,ja ću se pretvarati kao da si ti u pravu,evo sledeće možeš napisat kako je isti taj doktor o kome sam ti već naglasio da se nikad nije ženio ida je presto prodavat prije deceniju ipo sad penzos uskoro imo i saobracajku,a ja cu govorit i nadogradjivat se,jer kazu spavanje je stetno,spavaces cijeli zivot,ovo sad dok si budan treba iskoristiti.
Ozbiljan sam ko Hićo '39 kad je kren'o na Evropu i svijet.Aj nastavimo sutra ispričam ti dosta o doktoru nešto mi privlačan postao krevet

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 04 sep 2011, 12:57

Zna li neko za ko'lko prodaju oni na ciglanama knjige za srednju skolu ove godine :?:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 04 sep 2011, 13:13

reds_forever je napisao/la:Zna li neko za ko'lko prodaju oni na ciglanama knjige za srednju skolu ove godine :?:
od 3 do 9 maraka :) ja kad sam trazio informatiku za 2 raz govori covjek 9 maraka....bog dao kupus...odem u knjizaru car mi kaze 9,50 :) nova ispod štampača pa ti vidi

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 04 sep 2011, 13:52

Kako me nervira ovo novo na fejsu, ne možeš vratiti staru sliku profila.
Moraš je crop i onda se stvori skroz nova... :?
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 sep 2011, 14:46

[youtube][/youtube]
Sta reci

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 sep 2011, 14:48

reds_forever je napisao/la:Zna li neko za ko'lko prodaju oni na ciglanama knjige za srednju skolu ove godine :?:
skupo drama mislim da ti je oko 10 do 8 KM. Najmanje.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 04 sep 2011, 15:23

Mislili ste da je "Ana voli Milovana" jedini palindrom, rečenica koja se isto čita i slijeva i sdesna? Ima toga još..

Ana nabra par banana.
Udovica baci vodu.
Idu ljudi.
Evo love.
U Rimu umiru.
Mače jede ječam.
Anja sebe sanja.
Ana voda Radovana.
Imaju Arapi i para u jami.
Uguraj u jarugu.
Sir ima miris.
E sine, ženi se!
Idu ljeta, pate ljudi.
I jogurt ujutru goji.
A mene tu ni minute nema.
Evo sada sove.
Nema Kata kamen.
Imamo ono o mami.
Ujak ima radar, a mi Kaju.
Oruđa doda Đuro.
I na kraju car među palindromima:
Mišu pita Dara: "Da ti pušim?"
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 sep 2011, 15:32

Sve se nema a knjige se za skolu kupuju. :mrgreen: :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 04 sep 2011, 15:39

Jimmy from the hood je napisao/la:Mislili ste da je "Ana voli Milovana" jedini palindrom, rečenica koja se isto čita i slijeva i sdesna? Ima toga još..

Ana nabra par banana.
Udovica baci vodu.
Idu ljudi.
Evo love.
U Rimu umiru.
Mače jede ječam.
Anja sebe sanja.
Ana voda Radovana.
Imaju Arapi i para u jami.
Uguraj u jarugu.
Sir ima miris.
E sine, ženi se!
Idu ljeta, pate ljudi.
I jogurt ujutru goji.
A mene tu ni minute nema.
Evo sada sove.
Nema Kata kamen.
Imamo ono o mami.
Ujak ima radar, a mi Kaju.
Oruđa doda Đuro.
I na kraju car među palindromima:
Mišu pita Dara: "Da ti pušim?"
dobri dobri a ovaj zadnji najjaci :D :D
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 sep 2011, 16:10

Ko zna Njemački neka mi se javi na PM. Treba mi 10 rečenica da sklopi, lagano je. :)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 04 sep 2011, 16:16

Devil je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: Jel vidis ti koliko se on luksuzira ? :lol:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 04 sep 2011, 17:23

Zna li i ko ovdje analizirati pjesme ???
Treba mi curi,a ja neam pojma.Ne smijem je pitati za ime pjesme,jer ako je pitam mogao bi se provaliti jer bi me sigurno pitala da joj aaliziram. :D :D
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 04 sep 2011, 17:29

Tribalian je napisao/la:
Devil je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: Jel vidis ti koliko se on luksuzira ? :lol:
Mislis ona :roll: ,reds_forever je forumasica... :!:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 04 sep 2011, 18:31

U tom slucaju se izvinjavam,nisam znao :cry:

@ Reds forever ,oprosti. :oops:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 04 sep 2011, 18:36

Sometimes I wish I were a child again . :D
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 sep 2011, 20:23

.
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 04 sep 2011, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: JHam, muhamedhulk i 17 gostiju.