[youtube][/youtube]
Evo malo sebe da promovisem
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja koji sam veliki Tomin fan i meraklijske/tamburaske muzike sam odusevljen ovim momkom.neutralan__ je napisao/la:Što momak pjeva.
[youtube][/youtube]
Da, momak je u TOP 100..Puma je napisao/la:Novi Toma
znal neko jel proso ovaj momak, da pocnem pratiti ovo takmicenje
sarajlija89 je napisao/la:Bravo Senco, odlicno ovo zvuci![]()
Nisam znao da se bavis muzikom hehehe...samo naprijed...![]()
Da malo obradujem fanove Enesa Begovica; 19.11. je zakazan koncert u Skenderiji![]()
Bice to spektakl aBd...
Jeste u TOP 100,no pošto Neno nije pratio zadnje emisije ne zna da je ispao,odnosno da nije prošao u TOP 40.neno#4 je napisao/la:Da, momak je u TOP 100..Puma je napisao/la:Novi Toma
Sto se tice Tomine - Pesme moje, Kemo Monteno mu je to pisao i ubrzo poslije toga je Toma umro![]()
![]()
![]()
Inace, njih dvojica su na Tominim koncertima to pjevali, nakon sto Kemica popije vise no sto treba![]()
![]()
Pu ciganineutralan__ je napisao/la:Jeste u TOP 100,no pošto Neno nije pratio zadnje emisije ne zna da je ispao,odnosno da nije prošao u TOP 40.neno#4 je napisao/la:Da, momak je u TOP 100..Puma je napisao/la:Novi Toma
Sto se tice Tomine - Pesme moje, Kemo Monteno mu je to pisao i ubrzo poslije toga je Toma umro![]()
![]()
![]()
Inace, njih dvojica su na Tominim koncertima to pjevali, nakon sto Kemica popije vise no sto treba![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 33 gosta.