PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Patch nece uskoro izaci. Ja ga ocekujem tek tamo u periodu izmedju 15. - 20. Septembra.
Ovaj Galatasaray 50% druga ekipa
Otišli (posuđeni, prodani...): Pino, Kewell, Stancu, Turan, Cana, Insua, Misimović.
Došli: Muslera, Melo, Elmander, Ujfaluši, Eboue, Bayter, Derici.
Opet solidna ekipa iako će puno faliti Pino, Turan i Cana.
Prvi sastav najvjerovatnije: Muslera, Eboue, Sabri, Ujfaluši, Cetin, Sarp, Melo, Kazim, Colak, Elmander, Baroš
Otišli (posuđeni, prodani...): Pino, Kewell, Stancu, Turan, Cana, Insua, Misimović.
Došli: Muslera, Melo, Elmander, Ujfaluši, Eboue, Bayter, Derici.
Opet solidna ekipa iako će puno faliti Pino, Turan i Cana.
Prvi sastav najvjerovatnije: Muslera, Eboue, Sabri, Ujfaluši, Cetin, Sarp, Melo, Kazim, Colak, Elmander, Baroš
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Elmander je zvijer.On ti mora igrati
Ocel neko ?
Ocel neko ?
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Mesut Ozil 10
- Kontakt:
Decki skinuo sam sebi PES 6 ripovanu verziju , nisam je ni morao install samo pokrenuo ono .bat i unijelo mi u registry nesto i mogu igrati normalno,
sad da pređem na stvar :
Skinuo sam ona patch ali je verzija 6.0 , i uradio kako ste rekli regao sa na onaj forum , ALI kad krenem da odem na network ono mi kaze da mi nije nesto konekcija uredu :S
sad da pređem na stvar :
Skinuo sam ona patch ali je verzija 6.0 , i uradio kako ste rekli regao sa na onaj forum , ALI kad krenem da odem na network ono mi kaze da mi nije nesto konekcija uredu :S
Odes na stranicu i F5 pritisnesMesut Ozil 10 je napisao/la:Decki skinuo sam sebi PES 6 ripovanu verziju , nisam je ni morao install samo pokrenuo ono .bat i unijelo mi u registry nesto i mogu igrati normalno,
sad da pređem na stvar :
- Mesut Ozil 10
- Kontakt:
Uradim to F5 i vratim se u igru al nista :S
Unable to locate server for network connection test
Please make sure your network settings are configured correctly
Druže onda si nesto pogresio...Mesut Ozil 10 je napisao/la:Uradim to F5 i vratim se u igru al nista :S
- Mesut Ozil 10
- Kontakt:
Evo ga namjestio sam , isao ja tamo po forumu i nadjem kako namjestiti , i morao sam dodait onu neku adresu u HOST i evo sad mi moze 
EDIT: sad me zajebava , kreiram ja sebi ime i ono sta treba , i ima jel server 245/1000 i ja krenem uci i kaze mi : connection to server lost
EDIT: sad me zajebava , kreiram ja sebi ime i ono sta treba , i ima jel server 245/1000 i ja krenem uci i kaze mi : connection to server lost
- Goalgetter
- Kontakt:
PES6J 7.0 patch for 2011 - 2012 season is currently in development.
Keep calm. Don't send PMs or open forum topics asking about it.
Everything will be ready in the following days.
We will give you more news soon....
Evo sa pes6j
Keep calm. Don't send PMs or open forum topics asking about it.
Everything will be ready in the following days.
We will give you more news soon....
Evo sa pes6j
odlicno napokon ,,golgeter kad izadje detaljno postavi kako sta ???
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
NaravnoCospy89 je napisao/la:odlicno napokon ,,golgeter kad izadje detaljno postavi kako sta ???
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Hoce li se ovaj patch moci samo prekopirati preko postojeceg ili ne?I hoce li se morati praviti novi host za pes6 ili ce se moci igrati sa postojecim?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Goalgetter
- Kontakt:
Hosts ostaje isti, sto se tice Patcha jos neznam, znacete sve kad izadjeSenaid L.F.C je napisao/la:Hoce li se ovaj patch moci samo prekopirati preko postojeceg ili ne?I hoce li se morati praviti novi host za pes6 ili ce se moci igrati sa postojecim?
- zubanovic89
- Kontakt:
jel se dobija kakav mail kad pocine liga jer valja upratit kad ce izac novi patch
PS: imal ko kakav torrent za skidanje pes-a ja sam skinuo 3 al jb mater ni jedan ne valja :/
PS: imal ko kakav torrent za skidanje pes-a ja sam skinuo 3 al jb mater ni jedan ne valja :/
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Dobra ideja @Zubanovic, kad izidje novi Patch, poslacu svima PP preko ss.ba i mail, sa svim uputama kako instaliraati patch, kad pocinje liga, itd.
Za PES6 bgm neznam, potrazi ovdje jedan dobar link :
http://www.btjunkie.org (Ova ti je stranica dobra, samo trebas pronaci sebi pravi PES
)
ili ovdje
http://www.piratebay.org
http://www.btjunkie.org (Ova ti je stranica dobra, samo trebas pronaci sebi pravi PES
ili ovdje
- zubanovic89
- Kontakt:
i jos jedno pitanjeGoalgetter je napisao/la:Dobra ideja @Zubanovic, kad izidje novi Patch, poslacu svima PP preko ss.ba i mail, sa svim uputama kako instaliraati patch, kad pocinje liga, itd.
http://www.btjunkie.org (Ova ti je stranica dobra, samo trebas pronaci sebi pravi PES)
ili ovdje
na koju temu se stavljaju screen shotovi poslije tekme i gdje se dogovaraju termini jel sve na ovoj il ima neka posebna?
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Otvorili smo 2 teme za postavljanje rezultata (1. Liga i 2. Liga, prelistaj malo PDF Virtuelni Sport i naci ces je), tamo se postavljaju screenshotovi, a utakmice se dogovaraju na ovoj temi ili preko PP, ili dodas protivnika na MSN (svi mailovi su na temi prijave)
- zubanovic89
- Kontakt:
raspored jos nije izasao?Goalgetter je napisao/la:Otvorili smo 2 teme za postavljanje rezultata (1. Liga i 2. Liga, prelistaj malo PDF Virtuelni Sport i naci ces je), tamo se postavljaju screenshotovi, a utakmice se dogovaraju na ovoj temi ili preko PP, ili dodas protivnika na MSN (svi mailovi su na temi prijave)
i nasao sam ovo ostalo sve hvala
- schweinsteiger
- Kontakt:
Drugim rijecima "Ja i Juventus0244 smo Bog-otac ovdje"Goalgetter je napisao/la:Ja i Juventus0244 smo savezpes6jnet je napisao/la:eh sad samo da neko odustane![]()
ko je savez--ko su clanovi
Pa kako meni opet Stuttgart
Jos Trasch ode,bice mi veselo po desnoj strani
#miasanmia
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ima ovaj zaka se neki prijeavio i to mi bio prvi posto izgleda da nije procitao pravila
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.