Bogami ovih godina nesto to tanko znamo da bolje igramo protiv jacih repki.daidza je napisao/la:kako god da zavrsi francuzka remi ili poraz od rumuna mi moramo ako sve bude kako treba dobiti u parizu za direktan plasman.....a znamo da bolje igramo protiv jacih selekcijavidovitadjemila je napisao/la:To u svakom slucaju jest najbolja opcija ,samim tim sto bi u zadnjoj tekmi pobjedom obezbjedili direktan plasman.Galion je napisao/la:Najgora opcija je pobjeda Rumunja u sve 3 utakmice do kraja i onda bi mi sa 2 pobjede i nerješenim u Francuskoj bili 3. sa 20 bodova, zato nek Rumunji i Francuzi odigraju 0:0, mi nek pobjedimo Bjeloruse i gotovo 2 kola prije kraja
Ma samo da nam je sansu u Parizu.Bila bi to najbolja tekma nase reprezentacije u istoriji siguran sam nesto u to...
EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Prošle kvalifikacije bod sa Turskom, 0 sa Španjolskom i Portugalom, druge sve zgazili, sad izgubili 2:0 kući od Francuza, protiv Rumunja 3/6 uz gol razliku 2:4, ostale zgazili izuzev Albanije iako smo i tu trebali dobit tako da se baš i ne bih složio, ali valjda si u pravu.daidza je napisao/la:kako god da zavrsi francuzka remi ili poraz od rumuna mi moramo ako sve bude kako treba dobiti u parizu za direktan plasman.....a znamo da bolje igramo protiv jacih selekcijavidovitadjemila je napisao/la:To u svakom slucaju jest najbolja opcija ,samim tim sto bi u zadnjoj tekmi pobjedom obezbjedili direktan plasman.Galion je napisao/la:Najgora opcija je pobjeda Rumunja u sve 3 utakmice do kraja i onda bi mi sa 2 pobjede i nerješenim u Francuskoj bili 3. sa 20 bodova, zato nek Rumunji i Francuzi odigraju 0:0, mi nek pobjedimo Bjeloruse i gotovo 2 kola prije kraja
Ma samo da nam je sansu u Parizu.Bila bi to najbolja tekma nase reprezentacije u istoriji siguran sam nesto u to...
Poranio si ti dobro moj ti antifaANTIFA ! je napisao/la:sve cemo vidjeti u utorak oko 10 i 30![]()
![]()
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo, kalkulisao sam sve moguce varijante preko excela, dakle evo ih :
Bicemo prvi ako .. (naravno podrazumjeva se da mi pobjedimo sljedece 2 utakmice, Bjelorusiju i Luxemburg)
- Francuska pobjedi Rumuniju i Albaniju, a mi savladamo Francuze u Parizu, u ovom slucaju bi odlucila gol razlika
- Francuska kiksa u utakmici protiv Albanije ili Rumunije (mozda i oboje) a mi pobjedimo sve utakmice do kraja, ukljucujuci i Francusku
Bicemo drugi ako ..
- Pobjedimo Bjelorusiju i Luxemburg, a Rumunija kiksa u predstojece tri utakmice (Protiv Francuske, Bjelorusije ili Albanije)
Bicemo prvi ako .. (naravno podrazumjeva se da mi pobjedimo sljedece 2 utakmice, Bjelorusiju i Luxemburg)
- Francuska pobjedi Rumuniju i Albaniju, a mi savladamo Francuze u Parizu, u ovom slucaju bi odlucila gol razlika
- Francuska kiksa u utakmici protiv Albanije ili Rumunije (mozda i oboje) a mi pobjedimo sve utakmice do kraja, ukljucujuci i Francusku
Bicemo drugi ako ..
- Pobjedimo Bjelorusiju i Luxemburg, a Rumunija kiksa u predstojece tri utakmice (Protiv Francuske, Bjelorusije ili Albanije)
Moramo Bjelorusiju dobiti za miran san i skori baraž.
Očekivati ćemo uporedo da Rumuni i Francuzi odigraju neriješeno i u tom slučaju imali bi bod manje od Pijetlova.
Pobijediti Lux i onda se potući sa Francuzima za prvo mjesto, mislim da bi mogli mnooogo konkurentniji biti u Parizu nego na Koševu iz miliončić razloga :
- iskustvo stečeno porazima i pobjedama
- ključni igrači svi u dobroj formi
- jači za Papca, Zahirovića, Medunjanina
- novim igračima stekli kvalitetan roster i širinu u organizaciji i kombinatorici
- imamo podjednak broj kvalitetnih ljevaka, a koji kvalitetno mogu odigrati na beku, stoperu i u vezi
- selektor zaradio povjerenje igrača i respect
- pronađen recept za kvalitetno organizovanje napada rokadama pojedinih igrača bez gušenja igre
- bio bi puno veći pritisak na Pijetlove jer su oni ti koji se ne smiju obrukati pred kompletnom nacijom
- cijeli fudbalski svijet će kroz povećalo gledati nastup galskih pijetlova zbog famozne ruke protiv Iraca
itd, itd...
Očekivati ćemo uporedo da Rumuni i Francuzi odigraju neriješeno i u tom slučaju imali bi bod manje od Pijetlova.
Pobijediti Lux i onda se potući sa Francuzima za prvo mjesto, mislim da bi mogli mnooogo konkurentniji biti u Parizu nego na Koševu iz miliončić razloga :
- iskustvo stečeno porazima i pobjedama
- ključni igrači svi u dobroj formi
- jači za Papca, Zahirovića, Medunjanina
- novim igračima stekli kvalitetan roster i širinu u organizaciji i kombinatorici
- imamo podjednak broj kvalitetnih ljevaka, a koji kvalitetno mogu odigrati na beku, stoperu i u vezi
- selektor zaradio povjerenje igrača i respect
- pronađen recept za kvalitetno organizovanje napada rokadama pojedinih igrača bez gušenja igre
- bio bi puno veći pritisak na Pijetlove jer su oni ti koji se ne smiju obrukati pred kompletnom nacijom
- cijeli fudbalski svijet će kroz povećalo gledati nastup galskih pijetlova zbog famozne ruke protiv Iraca
itd, itd...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nisam ni znao da je Kaboul novi stoper francuske reprezentacije. To je onaj sto je prije igrao sa Begovicem u Portsmouthu a sada je stoper Tottenhama. To jest, cuvao je Dzeku prije neki dan kada su igrali. Kada im je zabio 4 gola
Moglo bi biti veselo u Parizu
Ja sam uvjeren da Rumunija neće dobiti Francusku, nekako mi je tu najbliži remi. Tako da bi već u utorak trebali slaviti bar baraž, podrazumijeva se da ćemo dobiti Luksemburg. I u zadnjem kolu igrati za prvo mjesto.
igracemo mi u parizu za ku***... nemojte prerano upisivat' bodove ni protiv koga... koliko nam je se to puta obilo o glavu... mi o sebi i ne razmisljamo, nego se sekiramo kako ce rumuni i francuzi odigrat'.. mi svoje haman vec dobili tekme...
-
Elmar78430
- Kontakt:
Ako Bog da.armin je napisao/la:Ja sam uvjeren da Rumunija neće dobiti Francusku, nekako mi je tu najbliži remi. Tako da bi već u utorak trebali slaviti bar baraž, podrazumijeva se da ćemo dobiti Luksemburg. I u zadnjem kolu igrati za prvo mjesto.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A dobro, tu su Rami, Koscielny, kao i Sakho i Mexes. Nekako sumnjam da će Kaboul igrati kontra nas, s obzirom na to kako je Adil Rami uštop'o Džeka u prvoj utakmici na Koševu.calcio je napisao/la:Nisam ni znao da je Kaboul novi stoper francuske reprezentacije. To je onaj sto je prije igrao sa Begovicem u Portsmouthu a sada je stoper Tottenhama. To jest, cuvao je Dzeku prije neki dan kada su igrali. Kada im je zabio 4 gola![]()
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Rumunija - Francuska X
BiH - Bjelorusija 1
Samo to je dovoljno!
BiH - Bjelorusija 1
Samo to je dovoljno!
Čelik Zenica 1945
Plus da se ociste kartoni za Pariz i pogotovo za Baraz !!!Nimla_RZ je napisao/la:Rumunija - Francuska X
BiH - Bjelorusija 1
Samo to je dovoljno!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
Elmar78430
- Kontakt:
Tesko je da svaki igrac ocisti, to treba cistiti kod vodstva od dva razlike inace, ne.
Vidjecemo kako ce Susic razmisljati uvezi ovog.
Vidjecemo kako ce Susic razmisljati uvezi ovog.
Zato nek sad dobiju oni koji su veoma bitni pa nek ne igraju protiv Luxemburga, nek i Spahić propusti tu tekmu... tako da i da dobiju u Parizu kartone opet bi igrali baraž.Elegant je napisao/la:Plus da se ociste kartoni za Pariz i pogotovo za Baraz !!!Nimla_RZ je napisao/la:Rumunija - Francuska X
BiH - Bjelorusija 1
Samo to je dovoljno!
Čelik Zenica 1945
Valjda mozemo igrati protiv Luxa bez kljucnih igraca, ali strah me za Baraz ako se sjecas Spahic i Rahimic nisu igrali drugu protiv Portugala zbog zutih.Nimla_RZ je napisao/la:Zato nek sad dobiju oni koji su veoma bitni pa nek ne igraju protiv Luxemburga, nek i Spahić propusti tu tekmu... tako da i da dobiju u Parizu kartone opet bi igrali baraž.Elegant je napisao/la:Plus da se ociste kartoni za Pariz i pogotovo za Baraz !!!Nimla_RZ je napisao/la:Rumunija - Francuska X
BiH - Bjelorusija 1
Samo to je dovoljno!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
igrali bi prvu tekmu baraza... za drugu bas i nisam siguran.. isto kao i s portugalom.... druga tekma je obicno vaznijaNimla_RZ je napisao/la:Zato nek sad dobiju oni koji su veoma bitni pa nek ne igraju protiv Luxemburga, nek i Spahić propusti tu tekmu... tako da i da dobiju u Parizu kartone opet bi igrali baraž.Elegant je napisao/la:Plus da se ociste kartoni za Pariz i pogotovo za Baraz !!!Nimla_RZ je napisao/la:Rumunija - Francuska X
BiH - Bjelorusija 1
Samo to je dovoljno!
- marseille7
- Kontakt:
Francusi ce dobit Rumuniju, 100% siguran.
Sto se nas tice, ne bi trebali sad pocet kalkulirat. sa zutim kartonima.
Sto se nas tice, ne bi trebali sad pocet kalkulirat. sa zutim kartonima.
Dobro brate, al ne možeš sad svaku tekmu igrat k'o pi*ka... Paziće se al opet, dobije - dobije... Je*i ga, moralo se!amho je napisao/la:
igrali bi prvu tekmu baraza... za drugu bas i nisam siguran.. isto kao i s portugalom.... druga tekma je obicno vaznija...
Čelik Zenica 1945
- marseille7
- Kontakt:
Pa Atkison sudi, mozemo u prvih 20 minuta im noge lomit nece bit zutog kartona.
ako vec kalkulisemo s zutim kartonima, bolje je propustit prvu u barazu nego drugu...Nimla_RZ je napisao/la:Dobro brate, al ne možeš sad svaku tekmu igrat k'o pi*ka... Paziće se al opet, dobije - dobije... Je*i ga, moralo se!amho je napisao/la:
igrali bi prvu tekmu baraza... za drugu bas i nisam siguran.. isto kao i s portugalom.... druga tekma je obicno vaznija...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.