FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

van.dal
Kontakt:

Re: FK Budućnost Banovići

Post Postao/la van.dal » 01 sep 2011, 15:23

i iskra je igrala u drugom sastavu golman i jos 2 /3 igraca iz prvog :)) pozz

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 01 sep 2011, 15:32

kuman_@mel je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:
ljuman... je napisao/la:Jucee veoma losa Utakmica obje momčadi Onako solidno samo što nasi izgleda nisu htjeli dalje pa ja na teren izašla druga Ekipa,veoma mi je dragoo sto sam uspio da vidim i ove nove dovedene igrače.Dosenog Beka Prvi puta sam vidio i Onako nije loše dečko al ČAmrk je Čamrk :),Drugo Pohvalio biH onog nAseg 19" Hožda " ja mislim kako se reziva zbaoravio sam Muminhodžić :) al nije vazno deccko je brzz Ko munja ima skog nisam dosad vidio .al nema veze slaboga jucee forsirali al vidi se da je dečko dobar ,onaj lijevi bekk lše skrozz Mustafic loššee Dzinic je bolji od njega :)i to je to,a kavazovic i lugavic nista bgm :)Tesko da mogu u Prvu ekiPU ,Sve us vemu nije LOše bilo Juče kako je moglo biti .Nez+utralan BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN i tebi svim Forumašima I LJUMANIMA :D :D
Po onome niko nije zaslužio prolaznu ocjenu.Najbolji po meni su bili Muminhodžić i Delić koji je ušao u 2. poluvremenu.Ostalo se niko nije trudio što se moglo vidjeti.Nije bilo ni želje,volje ni motivacije.Igrali su što su "morali".Što je najgore od onih 11 jučer 7 konkuriše za prvi sastav.

Allah Raziolsun,BŠMO i tebi.
nezaboravi i dzinica nije ni on bas sa bacit bio :)
Ma dobro tu i tamo.Nisu imali štoperi ni puno posla jučer.Al' ona 2 beka su bili loši totalno.Kada prime loptu odmah je vraćaju nazad.

@van.dal Čuli smo već.Pozdrav.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

ljuman...
Kontakt:

Post Postao/la ljuman... » 01 sep 2011, 17:10

ljuman... je napisao/la:Jucee veoma losa Utakmica obje momčadi Onako solidno samo što nasi izgleda nisu htjeli dalje pa ja na teren izašla druga Ekipa,veoma mi je dragoo sto sam uspio da vidim i ove nove dovedene igrače.Dosenog Beka Prvi puta sam vidio i Onako nije loše dečko al ČAmrk je Čamrk :),Drugo Pohvalio biH onog nAseg 19" Hožda " ja mislim kako se reziva zbaoravio sam Muminhodžić :) al nije vazno deccko je brzz Ko munja ima skog nisam dosad vidio .al nema veze slaboga jucee forsirali al vidi se da je dečko dobar ,onaj lijevi bekk lše skrozz Mustafic loššee Dzinic je bolji od njega :)i to je to,a kavazovic i lugavic nista bgm :)Tesko da mogu u Prvu ekiPU ,Sve us vemu nije LOše bilo Juče kako je moglo biti .Nez+utralan BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN i tebi svim Forumašima I LJUMANIMA :D :D
Po onome niko nije zaslužio prolaznu ocjenu.Najbolji po meni su bili Muminhodžić i Delić koji je ušao u 2. poluvremenu.Ostalo se niko nije trudio što se moglo vidjeti.Nije bilo ni želje,volje ni motivacije.Igrali su što su "morali".Što je najgore od onih 11 jučer 7 konkuriše za prvi sastav.

Tačno vala bash nisu nista pokazali al ipak bratee opet imamo dobru ekipicu vazno nam je da imamo 14 il 15 kvalitetnih igraca uz malo napora mozemo mi do vrha abd

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 01 sep 2011, 17:13

ljuman... je napisao/la:

Tačno vala bash nisu nista pokazali al ipak bratee opet imamo dobru ekipicu vazno nam je da imamo 14 il 15 kvalitetnih igraca uz malo napora mozemo mi do vrha abd
Možemo to je sigurno,jer imamo dobar igrački kadar.No,bojim se da se ne ponovi Kup,pa da ne žele ući,što iz finansijskih razloga što iz ostalih.Samo se toga bojim,jer smo u Orašju pokazali da smo ekipa koja ima karakter.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 01 sep 2011, 17:21

Možemo to je sigurno,jer imamo dobar igrački kadar.No,bojim se da se ne ponovi Kup,pa da ne žele ući,što iz finansijskih razloga što iz ostalih.Samo se toga bojim,jer smo u Orašju pokazali da smo ekipa koja ima karakter.
iz dana u dan počinjem da pomišljam da si i ti DRININ VUK, jer samo je on na forumu tako pisao '' NO '' :lol:
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 01 sep 2011, 17:24

Ljumani_Banovici je napisao/la:
iz dana u dan počinjem da pomišljam da si i ti DRININ VUK, jer samo je on na forumu tako pisao '' NO '' :lol:
:lol: :lol:
Sva sreća pa me znaš,inače bi bio pravo sumnjiv :lol: .

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 01 sep 2011, 17:31

:lol: :lol:
Usput, danas odigrana utakmica Prve Lige Federacije-Sjever
Kadeti: Buducnost - Sloga Doboj 0:0
Juniori: u 17h poceli
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 03 sep 2011, 19:15

Budućnost-Krajina 2:0 (Sarajlić,Pirić)

Zaslužena pobjeda Budućnosti.Da je bilo i ubjedljivije ne bi bilo nerealno.Krajina se očigledno došla braniti odnosno došli su po bod.Mi već na početku imali jednu dobru priliku,no Sliško je šutirao pola metra pored gola.
Onda korner i gužva,najbolje se snašao Sarajlić,te nam donio prednost koju smo sačuvali do poluvremena.Onda Krajina jedan kontranapad izvela,ali je sviran po meni nepostojeći ofsajd.
U drugom poluvremenu ista stvar mi napadali i igrali bolje.Ponovo korner nakon kojeg Salibašić pronalazi Pirića koji glavom postiže i drugi gol.
Inače lijepa utakmica,dosta bolja od one u srijedu protiv Iskre.Krajini svaka čast na fer i korektnoj igri.

U srijedu memorijalna utakmica sa Slobodom u znak sjećanja na poginulog Ediba Čergića-Čarija,utakmica počinje u 17:00h.

FKKC
Kontakt:

Post Postao/la FKKC » 03 sep 2011, 19:41

Čestitam!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 03 sep 2011, 19:47

FKKC je napisao/la:Čestitam!
Hvala,evo sada ću sliku ubaciti da vidimo sa kojim ste sastavom igrali.

FKKC
Kontakt:

Post Postao/la FKKC » 03 sep 2011, 20:05

Čekamo tu sliku :)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 04 sep 2011, 00:31

Više o utakmici na :
http://fkbuducnostbanovici.**** ... bjede.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 04 sep 2011, 00:38

Čestitke na pobjedi,i nama ide sve po planu 1. smo nakon 3. kola sa 9 bodova,jedini imamo sve pobjede.Nadam se da ćete vi ući ove sezone u premijer ligu,a mi sljedeće. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 04 sep 2011, 00:43

Grdan je napisao/la:Čestitke na pobjedi,i nama ide sve po planu 1. smo nakon 3. kola sa 9 bodova,jedini imamo sve pobjede.Nadam se da ćete vi ući ove sezone u premijer ligu,a mi sljedeće. ;)
Hvala.
Samo što mi ne znamo koji je naš plan :lol: ,a nismo ni 1.I ja se tome nadam,mada teško.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 04 sep 2011, 00:50

Grdan je napisao/la:Čestitke na pobjedi,i nama ide sve po planu 1. smo nakon 3. kola sa 9 bodova,jedini imamo sve pobjede.Nadam se da ćete vi ući ove sezone u premijer ligu,a mi sljedeće. ;)
Hvala.
Samo što mi ne znamo koji je naš plan :lol: ,a nismo ni 1.I ja se tome nadam,mada teško.
Plan Budućnosti treba biti premijer liga po položaju na tabeli,nadam se jer ne bi volio da Rudar uđe u premijer ligu,svi se žale na suđenje u Kaknju. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 04 sep 2011, 00:53

Grdan je napisao/la: Plan Budućnosti treba biti premijer liga po položaju na tabeli,nadam se jer ne bi volio da Rudar uđe u premijer ligu,svi se žale na suđenje u Kaknju. ;)
veliki klubovi imaju sudije iza sebe :lol:
#samoRudar #zauvijek

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 04 sep 2011, 00:53

kitajima je napisao/la:Ima li kakve nade da se u dogledno vrijeme vratite iz Federalne u Premijer?

Koliko ima istine od price da ce se pravit i tribina iza gola u Banovicima?
Za ovu sezonu ni uprava sama više ne zna šta će vjeruj mi.Čuj tribina :o :shock: ,gdje si to čuo ? Ne znam ko to izvali,jer i ovo što imamo propada,a da se pravi još jedna.Van svake pameti,neka oni nas uvedu u Premijer ligu i tu neka se zadrže malo duže,da napunimo one 2,jer nismo od 2005. i utakmice sa Slobodom.

@Grdan Naravno da bi trebalo to da nam bude cilj,no eto pojedini "naši" ljudi nas jednostavno ne žele tu.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 04 sep 2011, 00:59

kitajima je napisao/la:Ma što se tiče tribine reko mi jedan jaran mozda ga i znas Meho iz Odzaka prodaje u Banovicima nekakvu drvenariju u centru Banovica. Tako vidimo se ponekad i prozborimo po koju o fudbalu i on tako bas veli u Banovicima ljudi hoce i trecu tribinu. Ja se pravo iznenadio al reko u ovoj zemlji svega i svacega pa mozda i ne laze ,zato pitam. ;)
:lol: :lol: Lud si mi.

Ma kakva tribina,neka ti ljudi napune ovo što imamo sada,pa neka onda pričaju.Do tada mogu samo da šute i pričaju šuplje.

Ljuman
Kontakt:

Post Postao/la Ljuman » 04 sep 2011, 14:50

U srijedu memorijalna utakmica u čast poginulog pripadnika ARBiH Ediba Čergića-Čarija :
http://fkbuducnostbanovici.**** ... sti-i.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Ljuman, dana/u 04 sep 2011, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 04 sep 2011, 15:57

Ljuman je napisao/la:U srijedu memorijalna utakmica u čast poginulog pripadnika ARBiH Ediba Čergića-Čarija :
http://fkbuducnostbanovici.**** ... sti-i.html" onclick="window.open(this.href);return false;

P.s Da se predstavim :D ,ja sam Neutralan eto da znate od sada pišem na ovom nicku :) .
Zasto si prestao biti neutralan a postao Ljuman :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.