RK Sloga Doboj

no rules
Kontakt:

Re: RK Sloga Doboj

Post Postao/la no rules » 12 avg 2011, 15:41

Andrew_Cain je napisao/la:Iako nema nikave veze s temom, zanima me da se neko javi ako slučajno zna poneku informaciju...Volio bih posjetiti TV turnir u Doboju, inače sam iz Mostara, pa bih prenoćio jednu ili više noći. Dal mi neko može reći imaju li ikakvi pansioni i koliko se kreću cijene smještaja, ništa ne mora puno napucano biti...?? Hvala unaprijed.
evo imaš u Gračanici što ja znam... 15-20 min autom od Doboja Hotel Tilia ; http://www.hoteltilia.net/ponuda.html" onclick="window.open(this.href);return false; , švicarski Waker Thun je predprošle godine boravio u njemu ...pošto je Doboj i okolica za vrijeme turnira pretrpan ... ,a ima i ovaj motel / benzinska http://www.sax.ba/Ugostiteljstvo/Motel_sax.htm#" onclick="window.open(this.href);return false; ; na magistralnom putu Gračanica-Doboj ...et' toliko od mene ;)

Andrew_Cain
Kontakt:

Post Postao/la Andrew_Cain » 12 avg 2011, 17:12

no rules je napisao/la:
Andrew_Cain je napisao/la:Iako nema nikave veze s temom, zanima me da se neko javi ako slučajno zna poneku informaciju...Volio bih posjetiti TV turnir u Doboju, inače sam iz Mostara, pa bih prenoćio jednu ili više noći. Dal mi neko može reći imaju li ikakvi pansioni i koliko se kreću cijene smještaja, ništa ne mora puno napucano biti...?? Hvala unaprijed.
evo imaš u Gračanici što ja znam... 15-20 min autom od Doboja Hotel Tilia ; http://www.hoteltilia.net/ponuda.html" onclick="window.open(this.href);return false; , švicarski Waker Thun je predprošle godine boravio u njemu ...pošto je Doboj i okolica za vrijeme turnira pretrpan ... ,a ima i ovaj motel / benzinska http://www.sax.ba/Ugostiteljstvo/Motel_sax.htm#" onclick="window.open(this.href);return false; ; na magistralnom putu Gračanica-Doboj ...et' toliko od mene ;)
E hvala ti puno, nadam se da ću se uspjeti organizovati, pa da posjetim Doboj ove godine...Još jednom , hvala!

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 12 avg 2011, 17:37

Ma imas i u Doboju motela ne trebas ici nigdje dalje, samo dodji u grad i pitaj naci ces nesto sigurno. Evo imas Magistralu,naselje Vila odma kada prodjes most preko Usore sa lijeve strane, http://www.magistrala.com/usluge-lat.php" onclick="window.open(this.href);return false; , a imas jos jedan u naselju Bare(ne mogu se sjetiti kako se zove), to ti je na izlazu grada prema Brodu!

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 20 avg 2011, 11:43

Slogu bi trebao da pojaca jedan iskusan i odlican igrac, poceo je da trenira sa klubom i ako potpise bice ce to ekstra pojacanje! :mrgreen: O igracu tek poslije potpisa ugovora, necu sada jos nista da govorim. Pored ovog igraca trebali bi doci jos 2 pojacanja.
Zadnja izmjena: po'marke, dana/u 15 okt 2011, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 25 avg 2011, 09:45

Sinoc odigrana prijateljska utakmica: Sloga - Bosna Visoko 32:23 (15:9)

Sledeci mec izmedju ova 2 tima igra se u petak u Visokom.

Mostarski Gobac
Kontakt:

Post Postao/la Mostarski Gobac » 04 sep 2011, 16:41

Sloga je ove godine puno jaca, otisli su im Dokici, ove godine bi mogli nesto napraviti nema ko usrati haha

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 17 sep 2011, 23:20

A u Zivinicama Konjuh-Sloga 27:19! Poslije ove bruke nisam siguran da mozemo zavrsiti medju prve 3 ekipe.

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 21 sep 2011, 20:41

Ovo vec lici na Slogu, pregazena Bosna veceras, 35:25!

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 23 sep 2011, 09:41

Pitanje: Je li igrao Amar Memišević (iz Krivaje) ikako? Ako jeste, otprilike kako je odigrao po vašim utiscima?

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 15 okt 2011, 21:47

Sloga rutinski u Maglaju, pobjeda 32:21.

NK/RK Krivaja je napisao/la:Pitanje: Je li igrao Amar Memišević (iz Krivaje) ikako? Ako jeste, otprilike kako je odigrao po vašim utiscima?
Koliko sam primjetio ubaci ga Dugic u igru, dao je i nekih golova.

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 15 okt 2011, 21:50

po'marke je napisao/la:Sloga rutinski u Maglaju, pobjeda 32:21.

NK/RK Krivaja je napisao/la:Pitanje: Je li igrao Amar Memišević (iz Krivaje) ikako? Ako jeste, otprilike kako je odigrao po vašim utiscima?
Koliko sam primjetio ubaci ga Dugic u igru, dao je i nekih golova.
Amar večeras u pobjedi Sloge u Maglaju jako dobar sa postignutih 5 golova, a utakmica je bila pravo silovanje domaće ekipe od strane gostiju ;)
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 15 okt 2011, 21:55

Cestitke na pobjedi...vidimo se za 14 dana u Derventi...e mi nismo Maglaj...iskreno se radujem klasiku...vazda ste imali vise para i bili ispred Dervente, osim poslijeratne 3-4 godine kad je moja generacija bila ispred...Pozdrav

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 15 okt 2011, 22:03

Dervencanin je napisao/la:Cestitke na pobjedi...vidimo se za 14 dana u Derventi...e mi nismo Maglaj...iskreno se radujem klasiku...vazda ste imali vise para i bili ispred Dervente, osim poslijeratne 3-4 godine kad je moja generacija bila ispred...Pozdrav
Hvala komsije! Ja cu probati da dodjem u Derventu sa prijateljima nadam se dobroj utakmici i naravno pobjedi Sloge. Vi ste pokazali kao cvrsta ekipa, jos ste dobili ekstra pojacanje Marcetu, on je inace trebao da potpise za Slogu trenirao je od pocetka septembra i odigrao par prijateljskih, eto vidim da je zavrsio kod vas. Ja sam mladji pa se ne sjecam derbija poslije rata sa vama a i opste! :D

Nadam se ce Krivajas posto vidim da je gledo utakmicu u Maglaju da napise malo siri izvjestaj! :)

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 15 okt 2011, 22:22

po'marke je napisao/la:
Dervencanin je napisao/la:Cestitke na pobjedi...vidimo se za 14 dana u Derventi...e mi nismo Maglaj...iskreno se radujem klasiku...vazda ste imali vise para i bili ispred Dervente, osim poslijeratne 3-4 godine kad je moja generacija bila ispred...Pozdrav
Hvala komsije! Ja cu probati da dodjem u Derventu sa prijateljima nadam se dobroj utakmici i naravno pobjedi Sloge. Vi ste pokazali kao cvrsta ekipa, jos ste dobili ekstra pojacanje Marcetu, on je inace trebao da potpise za Slogu trenirao je od pocetka septembra i odigrao par prijateljskih, eto vidim da je zavrsio kod vas. Ja sam mladji pa se ne sjecam derbija poslije rata sa vama a i opste! :D

Nadam se ce Krivajas posto vidim da je gledo utakmicu u Maglaju da napise malo siri izvjestaj! :)
kazu ljudi da ga niste platili...jedini razlog...na prvu izgleda zdepast, al vidi se da zna, otvara se, stvori si prostor u djelicu sekunde i iskoristi...odlicno barata loptom..pravo pojacanje...ajd da bude praznik rukometa...puna dvorana, navijanje...i 1 razlike za nas...POSTENO hehe... :P

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 15 okt 2011, 22:48

po'marke je napisao/la:

Ma nema šta posebno da se napiše osim da ste ih izdominirali u svakom segmentu igre.Večeras vam je odbrana naročito bila raspoložena i nije dozvoljavala lake golove, te golman Dejanović koji je bio nerješiva enigma za domaćina, kojima su večeras samo krila zapaženije odigrala,pa su se i nekako držali u životu u prvom poluvremenu.Početak drugog poluvremena Sloge je bio furiozan, i serija mislim 12:3. Ne znam sva imena igrača Sloge ali desno krilo koji je povremeno igrao i desnog beka je strašan igrač, onakav skok i šut imaju rijetki, zatim bolji od ostalih je bio i pivot Manjić koji je s lakoćom dolazio do šuta. Ma jednostavno, nije bilo slabe tačke u redovima Sloge, koja je divljačku publiku u Maglaju utišala i "primorala" ih da napuste utakmicu prije završetka. Zaista, jako dobra predstava Sloge večeras koja je zadnjih 15 minuta sa drugom postavom igrala, inače razlika bi bila izraženija. eto ga, kako sam ja to objektivno doživio :)

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 15 okt 2011, 22:52

Ok hvala. Zadovoljan sam izvjestajem! :D Sledece kolo ako budemo tako igrali ima da razbijemo Zrinjski! :mrgreen:

edit. a to desno krilo bi trebao da bude Vladimir Antonovic!

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 15 okt 2011, 22:56

po'marke je napisao/la:Ok hvala. Zadovoljan sam izvjestajem! :D Sledece kolo ako budemo tako igrali ima da razbijemo Zrinjski! :mrgreen:
Nije da ćete ih razbit, nnego ćete ih pregazit, vjeruj mi na riječ. Sinoć su nas u Mostaru dobili 1 razlike uz nevjerovatnu pomoć sudija, koja se vjeruj ne može opisati, onakvo suđenje treba doživiti. Nek vam je sa srećom i bez milosti!

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 15 okt 2011, 23:07

pa i za mene sve osim sigurne pobjede bi bilo iznenadjenje... :D

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 23 okt 2011, 18:44

Zna li neko rezultat utakmice protiv Zrinjskog?

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 23 okt 2011, 19:13

RK SLOGA - HMRK ZRINJSKI 38 : 28 ( 19 : 11 )

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.