EP Litvanija 2011
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: EP Litvanija 2011
Finska otpala.. Jos da hoce montenegro da izgubi 
Mi ako dobijemo obje utakmice smo u drugom krugu bez problema.xinxee je napisao/la:Zadnja sansa Bosni i Hercegovini. Treba im pobjeda nad Hrvatskom i Makedonijom,te poraz Hrvatske od Grka..teorija postoji...al šanse su male....
Sretno i Srbiji zbog atraktivne kosarke... : D.. najvaznije je da izrael gubi...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Gruzija-Ukrajina 69-53 ...Ubili ih Gruzijci(inače moj favorit
)...eto i nih u 2.krugu....Bogami će grupa F biti nešto kao C u prvom krugu...mislim da će ovako izgledat(mkd,grč,hrv,rus,slo,gru)..tu će svak svakoga moći da "nategne"..i izgleda da bi FJROM mogla do 1/4 f...neočekivano,ali zasluženo po ovom što do sad prikazuju...ali sačekajmo da se sve utakmice završe 
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Dobicete jer sam ja uz vasneno#4 je napisao/la:Mi ako dobijemo obje utakmice smo u drugom krugu bez problema.xinxee je napisao/la:Zadnja sansa Bosni i Hercegovini. Treba im pobjeda nad Hrvatskom i Makedonijom,te poraz Hrvatske od Grka..teorija postoji...al šanse su male....
Sretno i Srbiji zbog atraktivne kosarke... : D.. najvaznije je da izrael gubi...
Samo jbo familiju ovoj FIBI za ove termine
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- nero.piroman
- Kontakt:
ovo je nama odlucujuca utakmica, ako dobijemo imamo veoma dobre sanse za prolaz jer makedonija je vec osigurala prolaz tako da ce biti malo lakse igrati sa njima iako bi i njima pobjeda znacila zbog bodova
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
I sa danasnjom pobjedom, a porazom sutra, opet imamo najbolje sanse za prolaz.
Vrlo lako bi na kraju moglo da se desi da mi, Hrvati i CG imamo 2-3 omjer.
A mi smo tukli CG 8 razlike, a Hrvati 6.
Ako sam dobro shvatio.
Vrlo lako bi na kraju moglo da se desi da mi, Hrvati i CG imamo 2-3 omjer.
A mi smo tukli CG 8 razlike, a Hrvati 6.
Ako sam dobro shvatio.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Makedonci su danas bili zreli za izgubiti, ali je presudila skok igra i manjak dobrog i kvalitetnog centra kod Finaca.mnogo_smo_jaki je napisao/la:Gruzija-Ukrajina 69-53 ...Ubili ih Gruzijci(inače moj favorit)...eto i nih u 2.krugu....Bogami će grupa F biti nešto kao C u prvom krugu...mislim da će ovako izgledat(mkd,grč,hrv,rus,slo,gru)..tu će svak svakoga moći da "nategne"..i izgleda da bi FJROM mogla do 1/4 f...neočekivano,ali zasluženo po ovom što do sad prikazuju...ali sačekajmo da se sve utakmice završe
Čisto sumnjam da imaju snage za 1/4 finale. Već sam rekao jučer, ovo je njihov maksimum.
meni su oni dragi, ali treba biti objektivan, ekipu im nose dva, do tri maksimalno igrača. Natjecanje je takvo da je iznimno dugačko i to će dovesti do gubitka snage kod njih...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Veceras ce Tomic da objasni neke stvari nad onim padavicarima.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
Makedonija cak i sa tri poraza u drugoj fazi moze do cetvrtfinala.
Jer ce vjerovatno da prenesu tri boda u drugu fazu.
A onda ce u drugoj fazi od tri utakmice da nekog dobiju sigurno.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno, valjda mislis 4 boda da će prenijeti?!
ma je, sve je to moguće, teoretski, na papiru. Ali, mislim da i ti sam znaš da je to teško. moguće jest, al jako teško. Isto kao što je moguće da hrvatska uzme zlato. Ali, teško.
Al, eto, ostavimo to parketu i lopti.
p.s. pardon, ja sve mislim da će 2 ekipe ići dalje..da, apsolutno je da će makedonci u 1/4 finale..moja greška i omaška..meni sve u glavi da samo 2 ekipe prolaze...eh, moje računice...
ma je, sve je to moguće, teoretski, na papiru. Ali, mislim da i ti sam znaš da je to teško. moguće jest, al jako teško. Isto kao što je moguće da hrvatska uzme zlato. Ali, teško.
p.s. pardon, ja sve mislim da će 2 ekipe ići dalje..da, apsolutno je da će makedonci u 1/4 finale..moja greška i omaška..meni sve u glavi da samo 2 ekipe prolaze...eh, moje računice...
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 04 sep 2011, 16:49, ukupno mijenjano 2 puta.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ne mogu 3 nikako, već 2 ili 4, 4 najverovatnije ( Grčka, Hrvatska ). Mogu se nositi sa Gruzijom i Slovenijom, to je moje mišljenje.neno#4 je napisao/la:Makedonija cak i sa tri poraza u drugoj fazi moze do cetvrtfinala.
I think I'm a pussy one.
Izvini, ali sa ovakvom igrom ( a ne vidim način kako bi .se mogla poboljšati ), tj. bolje reći sa ovakvim trenerom ( Džoukom ) i pojedinim igračima koji su tu zalutali ( Andrić, Stipčević... ) veće šanse za zlato ima Gruzija.dubrava je napisao/la:neno, valjda mislis 4 boda da će prenijeti?!
I think I'm a pussy one.
eto dobiše makedonci i fince....stvarno fino igraju..dakle ako dobiju bih prvi su u grupi
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
Ako Hrvatska večeras pobedi BiH, mogu i da izgube od BiH, prvi su prenose 4 boda.Goldy je napisao/la:eto dobiše makedonci i fince....stvarno fino igraju..dakle ako dobiju bih prvi su u grupi
I think I'm a pussy one.
Ma nemaš mi se šta ispričavati, heheh, pa sve si oke rekao. Ja sam samo govorio za teoriju.Texi je napisao/la:Izvini, ali sa ovakvom igrom ( a ne vidim način kako bi .se mogla poboljšati ), tj. bolje reći sa ovakvim trenerom ( Džoukom ) i pojedinim igračima koji su tu zalutali ( Andrić, Stipčević... ) veće šanse za zlato ima Gruzija.dubrava je napisao/la:neno, valjda mislis 4 boda da će prenijeti?!
A prije prvenstva sam govorio da je ovoj ekipi, prije svega zbog trenera, plasman u 1/4 vrh vrhova. Iako, svaki navijač bi volio da se ode do medalje, ali treba biti na zemlji i realan, jer igrački kapaciteti su ograničeni, pogotovo sa Jokom na klupi..
Uf, kako bi Srbiji legla pobeda Italije nad Francuskom, ali to je već u domenu naučne fantastike. 
Opa bato, 23-16
Opa bato, 23-16
Zadnja izmjena: Texi, dana/u 04 sep 2011, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
I think I'm a pussy one.
Svaka cast za RTS 2 ,u vreme utakmice Italija-Francuska oni prenose intervju sa Mokom Slavnicem
Ali su mi zato svi ostali emiteri uredno "scramb" 

I jeste i nije,nikad se ne zna.Texi je napisao/la:Uf, kako bi Srbiji legla pobeda Italije nad Francuskom, ali to je već u domenu naučne fantastike.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Ništa nije nemoguće...Texi je napisao/la:Uf, kako bi Srbiji legla pobeda Italije nad Francuskom, ali to je već u domenu naučne fantastike.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Imaš snimak u 18:30 na RTS 2.Tribalian je napisao/la:Svaka cast za RTS 2 ,u vreme utakmice Italija-Francuska oni prenose intervju sa Mokom SlavnicemAli su mi zato svi ostali emiteri uredno "scramb"
![]()
I think I'm a pussy one.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.