Texi je napisao/la:Kakvi su ovi Turci paćenici, pa to je neviđeno. Žale se na sudije, mada ima i drugih na Interbasket koji kažu da je stvarno bilo čudnih odluka u korist Poljaka. Mene najviše fasciniraju pojedini Turci koji i dalje ne priznaju da je prošle godine Srbija oštećena, čak tvrde da je ova utakmica sa Poljacima veća krađa.
Ne volim teorije zavere, ali sutra se dešava sledeće, Turci naravno gube od Španaca i prolaze u drugi krug bez bodova, tako što će sudije masakrirati Poljake u meču sa Britancima. U tom slučaju stvara se krug od tri repke sa skorom 2-3, ali Turci imaju najbolju koš razliku.
Buraz,ništa me čudilo ne bi..samo opet realno ni Polska nije toliko jača od Britanije...po meni su šanse za pobjedu možda 55%-45% za Polajke...ipak Britanija ima Denga,koij sam može ubaciti 30 poena Poljacima...ma samo nek bude fer suđenje,a biće

...pa Poljska lijepo pobjedi..a Turska da se bori za plaman od 12 do 24
P.S. Vidim da nam ovi forumaši na Interbasket.com daju 76% šanse protiv švaba,većina vjeruje u naši pobjedu,bar kroz komentare....eto,neka budu u pravu

GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...