Druga Liga - grupa Jug

HNKBrotnjo
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Jug"

Post Postao/la HNKBrotnjo » 04 sep 2011, 14:29

hnkvisici je napisao/la:
slogauskoplje je napisao/la:Ako je vjerovati chatu, posušje dobilo u gostima stoca :shock:
Danas smo mi u Stocu izgubili 3:1, po nemogućem vremenu, 36 stupnjeva je bilo kada je počela utakmica. Stočani su se bolje snalazili na vrlo lošem terenu, nas nigdje nije bilo, jedna od najlošijih utakmica što smo odigrali. Suđenje je bilo za čistu desetku, domaćini više nego korektni. Zaslužena pobjeda Stoca.
Nadam se da cete se i vi ugledati na to ubuduce ...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 04 sep 2011, 14:45

HNKBrotnjo je napisao/la:
hnkvisici je napisao/la:
slogauskoplje je napisao/la:Ako je vjerovati chatu, posušje dobilo u gostima stoca :shock:
Danas smo mi u Stocu izgubili 3:1, po nemogućem vremenu, 36 stupnjeva je bilo kada je počela utakmica. Stočani su se bolje snalazili na vrlo lošem terenu, nas nigdje nije bilo, jedna od najlošijih utakmica što smo odigrali. Suđenje je bilo za čistu desetku, domaćini više nego korektni. Zaslužena pobjeda Stoca.
Nadam se da cete se i vi ugledati na to ubuduce ...
svaka čast...baš sam i ja na to aludirao u prošlom postu ;) :)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 04 sep 2011, 16:51

Inače, mi u 4 sezone koliko se natječemo u 2. ligi nismo imali niti jednu službenu primjerdbu na naše ponašanje kao domaćina, na suđenje, na organizaciju utakmica ili bilo što drugo. Stoga ne pišite gluposti.

A protiv Gruda nam je sudio Podrum, jako loš sudac, on ne zna suditi drugačije nego "domaćinski", nas je debelo zakinuo svaki put kada nam je sudio u gostima, ali svejedno i da je sudio Collina Grude ne bi uzele ni bod iz Višića jer nisu ništa pokazali, i objektivno lošija su momčad.

@HNKBrotnjo, ne poteži te teze o suđenju ili korektnosti, jer svugdje je bilo manjih ili većih incidenata pa i u Čitluku tako da nemaš to pravo. Ja tebe pamtim kao jednog lažova i jednog od vodećih falsifikatora svega. Prestani lagati ovaj napaćeni narod! Ti si jedan pokvareni lažov, monstrum i stalno lažeš i napravio si sad opet predstavu ovdje jer to je tvoj cilj, ti si provokator. Ti si mučki provokator. Mučko đubre! Eto sad si dobio svoje. :lol: :lol: :lol:
www.facebook.com/hnkvisici

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 04 sep 2011, 17:37

hnkvisici je napisao/la:
@HNKBrotnjo, ne poteži te teze o suđenju ili korektnosti, jer svugdje je bilo manjih ili većih incidenata pa i u Čitluku tako da nemaš to pravo. Ja tebe pamtim kao jednog lažova i jednog od vodećih falsifikatora svega. Prestani lagati ovaj napaćeni narod! Ti si jedan pokvareni lažov, monstrum i stalno lažeš i napravio si sad opet predstavu ovdje jer to je tvoj cilj, ti si provokator. Ti si mučki provokator. Mučko đubre! Eto sad si dobio svoje. :lol: :lol: :lol:
Drago mi je da je još netko skužio da je @HNKBrotnjo provokator koji nema dokaza o onome što govori. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 04 sep 2011, 19:59

Sloga Ljubuški 6
Klis 0

Kakvi li je ovaj Klis kad ih Sloga ovoliko pobjedi :shock:
Sloga Uskoplje

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 04 sep 2011, 20:32

Rezultati 3.kola

Igman-Troglav 2:2
Stolac-Višići 3:1
Tomislav-Brotnjo 1:3
Sloga Uskoplje-Bigeste 5:0
Grude-Turbina 2:2
Kupres-Lokomotiva 4:0
Kamešnica-Posušje 2:1
Sloga Ljubuški-Klis 6:0

Poredak

1.Brotnjo 3 3 0 0 10:2 9
2.Troglav 3 2 1 0 11:2 7
3.Sloga Uskoplje 3 2 1 0 7:0 7
4.Tomislav 3 2 0 1 8:4 6
5.Stolac 3 2 0 1 4:2 6
6.Kamešnica 3 2 0 1 5:6 6
7.Turbina 3 1 2 0 5:3 5
8.Kupres 3 1 1 1 6:3 4
9.Grude 3 1 1 1 6:4 4
10.Igman 3 1 1 1 6:5 4
11.Posušje 3 1 1 1 3:3 4
12.Višići 3 1 0 2 3:6 3
13.Sloga Ljubuški 3 1 0 2 6:12 3
14.Lokomotiva 3 0 0 3 0:8 0
15.Klis 3 0 0 3 1:11 0
16.Bigeste 3 0 0 3 0:10 0

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 04 sep 2011, 20:58

slogauskoplje je napisao/la:Sloga Ljubuški 6
Klis 0

Troglav - Sloga 7-0 => Sloga - Klis 6-0 => Troglav - Klis :twisted:

:)
Hayley <3

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 04 sep 2011, 21:06

badblueboylivno je napisao/la:
Klis 0

Troglav-Sloga 7:0=>Sloga-Klis 6:0=>Troglav-Klis 10:0=>Brotnjo-Sloga 10:0=>Klis-Brotnjo 0:8=>Troglav-Brotnjo 0:3. ;)
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 04 sep 2011, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 04 sep 2011, 21:07

samo vi računajte da idete njima u goste ;) :mrgreen:
Sloga Uskoplje

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 04 sep 2011, 21:09

Grdan je napisao/la:
Klis 0

Troglav-Sloga 7:0=>Sloga-Klis 6:0=>Troglav-Klis 10:0=>Brotnjo-Sloga 10:0=>Klis-Brotnjo 0:8=>Troglav-Brotnjo 0:3. ;)
opet te molim da se ne prosipaš :lol:
Sloga Uskoplje

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 04 sep 2011, 21:25

hnkvisici je napisao/la:Inače, mi u 4 sezone koliko se natječemo u 2. ligi nismo imali niti jednu službenu primjerdbu na naše ponašanje kao domaćina, na suđenje, na organizaciju utakmica ili bilo što drugo. Stoga ne pišite gluposti.

A protiv Gruda nam je sudio Podrum, jako loš sudac, on ne zna suditi drugačije nego "domaćinski", nas je debelo zakinuo svaki put kada nam je sudio u gostima, ali svejedno i da je sudio Collina Grude ne bi uzele ni bod iz Višića jer nisu ništa pokazali, i objektivno lošija su momčad.

Ahaa, ajde ako ti tako kazes, nema razloga da ti ne vjerujemo...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 04 sep 2011, 23:04

Grdan je napisao/la:
Klis 0

Pretjeruješ kao i obično, ali dobro. :roll:
Hayley <3

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 05 sep 2011, 08:27

KonjicBOY je napisao/la:Igman Konjic 2-2 Troglav Livno
Dobra predstava Igmana koji je mogao slaviti pobjedo od 5-6 golova razlike.Promasivali su moguce i nemoguce.Troglav je 2 puta zatresao mrezu jednom iz slobodnjaka 25 m a onda prodor,odbrana Igmana je izbacena i igracu nije bilo tesko pogoditi.
Jos da napomenem utakmica je kasnila 1 sat zbog zastoja kojeg su imali igraci Troglava iz Livna
Hvala na infu. Rekoše mi također ljudi iz Troglava - igrači i određeni koji su ih pravili - da je Igman i sa dva igrača manje stiskao kao Barcelona, i da su zadovoljni bodom, s obzirom na prikazanu igru. :D
Nego, je li Semrenov gol imalo sličan ovome protiv drugog najjačeg hrvatskog kluba? : 8-)
Sa ove udaljenosti je bio udarac ali se lopta odbila od stativu i isla je po zemlji.
Support your local club !

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 05 sep 2011, 11:54

Tebela

1. Brotnjo 3 3 0 0 10:2 9
2. Troglav 3 2 1 0 11:2 7
3. Sloga (GV/Us) 3 2 1 0 7:0 7
4. Tomislav 3 2 0 1 8:4 6
5. Stolac 3 2 0 1 4:2 6
6. Kamešnica 3 2 0 1 5:6 6
7. Turbina 3 1 2 0 5:3 5
8. Kupres 3 1 1 1 6:3 4
9. Grude 3 1 1 1 6:4 4
10. Igman 3 1 1 1 6:5 4
11. Posušje 3 1 1 1 3:3 4
12. Višići 3 1 0 2 3:4 3
13. Sloga (Lj) 3 1 0 2 6:12 3
14. Lokomotiva 3 0 0 3 0:8 0
15. Klis 3 0 0 3 1:11 0
16.Bigeste 3 0 0 3 0:10 0

http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... okosaldquo" onclick="window.open(this.href);return false;

Rdje94
Kontakt:

Post Postao/la Rdje94 » 05 sep 2011, 19:10

Grdan je napisao/la:
Klis 0

Naravno u teoriji - na papiru, idealnim uvjetima + dodatnoj degradaciji protivnika ovo je moguće.
Ipak, nepotrebno je to busanje u prsa i totalno neagrumentirane izjave o "snagi" jednih i demoliranju drugih te niskim udarcima (namještanje utakmica itd...). Okej, rivalitet treba postojati, ali ne onaj umjetno kreirani a la "hebat ćemo vam mater kad dođete kod nas, potplatili ste suce, igrate ko kreteni itd".

Klis u principu nema kvalitetu za ovu ligu, pomalo simpatična momčad, ispočetka borbeni a kasnije nisu pokazali zube i pali su nakon prvog gola. Imaju 2-3 ok igrača (pogotovo kapetan br 7) al ostalo je sve za niži rang.
Isto tako degradirati IGRU Sloge iako su izgubili 5:0 i 7:0 u prva dva kola mogu oni samo koji nisu bili ni na jednoj utakmici. Ovih 6:0 protiv Klisa i nije toliko iznenađenje, nije baš Sloga "kanta za napucavanje" kako se želi prezentirati. Da je klub posloženiji a igrači se mogu fokusirat samo na igru onda vjerujem da mi bili barem u sredini ljestvice.

Sad slijedi Brotnjo u gostima. Ne bi ja bio navijač da se bar 1% ne nadam bodu ali REALNO nam mogu utrpat 3-4-5 komada... Npr. pratim Slogu Uskoplje prošle sezone. Bili su u vrhu, al nisam čuo od njihovog forumaša da totalno omalovažava druge klubove, mislim svaka čast i Brotnju i Troglavu i Tomislavu koji su sad amo reć u vrhu ali malo svjesti - ipak je ovo Druga (3. liga) BIH, đeste pošli dječaci, ko da ste Chelsea 8-)

Da ne duljim :

Izvještaj sa utakmice Sloga Ljubuški - FK Klis -> http://ljportal.com/ljubuski-3/3-sport/ ... la-babovac" onclick="window.open(this.href);return false;
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 05 sep 2011, 19:23

Rdje94 je napisao/la: Sad slijedi Brotnjo u gostima. Ne bi ja bio navijač da se bar 1% ne nadam bodu ali REALNO nam mogu utrpat 3-4-5 komada... Npr. pratim Slogu Uskoplje prošle sezone. Bili su u vrhu, al nisam čuo od njihovog forumaša da totalno omalovažava druge klubove, mislim svaka čast i Brotnju i Troglavu i Tomislavu koji su sad amo reć u vrhu ali malo svjesti - ipak je ovo Druga (3. liga) BIH, đeste pošli dječaci, ko da ste Chelsea 8-)
Hvala! Apsolutno se slažem sa tvojom konstatacijom ipak je ovo treća liga ;)
Sloga Uskoplje

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 05 sep 2011, 19:32

Rdje94 je napisao/la:Isto tako degradirati IGRU Sloge iako su izgubili 5:0 i 7:0 u prva dva kola mogu oni samo koji nisu bili ni na jednoj utakmici.
Ne degradiram uopće Slogu, ako se taj post odnosi na mene. Poštujem sve protivnike, bez obzira tko su i što su. Ali očekujem rezultatsku katastrofu i potop Klisa u Livnu, jer sve indicira na to.
Hayley <3

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 05 sep 2011, 20:08

http://www.nsfbih.ba/index_drugaligajug.html" onclick="window.open(this.href);return false;

napokon ima i tablica naše lige :o
Sloga Uskoplje

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 06 sep 2011, 01:15

Rdje94 je napisao/la:
Grdan je napisao/la: Troglav - Sloga 7-0 => Sloga - Klis 6-0 => Troglav - Klis :twisted:

Naravno u teoriji - na papiru, idealnim uvjetima + dodatnoj degradaciji protivnika ovo je moguće.
Ipak, nepotrebno je to busanje u prsa i totalno neagrumentirane izjave o "snagi" jednih i demoliranju drugih te niskim udarcima (namještanje utakmica itd...). Okej, rivalitet treba postojati, ali ne onaj umjetno kreirani a la "hebat ćemo vam mater kad dođete kod nas, potplatili ste suce, igrate ko kreteni itd".

Klis u principu nema kvalitetu za ovu ligu, pomalo simpatična momčad, ispočetka borbeni a kasnije nisu pokazali zube i pali su nakon prvog gola. Imaju 2-3 ok igrača (pogotovo kapetan br 7) al ostalo je sve za niži rang.
Isto tako degradirati IGRU Sloge iako su izgubili 5:0 i 7:0 u prva dva kola mogu oni samo koji nisu bili ni na jednoj utakmici. Ovih 6:0 protiv Klisa i nije toliko iznenađenje, nije baš Sloga "kanta za napucavanje" kako se želi prezentirati. Da je klub posloženiji a igrači se mogu fokusirat samo na igru onda vjerujem da mi bili barem u sredini ljestvice.

Sad slijedi Brotnjo u gostima. Ne bi ja bio navijač da se bar 1% ne nadam bodu ali REALNO nam mogu utrpat 3-4-5 komada... Npr. pratim Slogu Uskoplje prošle sezone. Bili su u vrhu, al nisam čuo od njihovog forumaša da totalno omalovažava druge klubove, mislim svaka čast i Brotnju i Troglavu i Tomislavu koji su sad amo reć u vrhu ali malo svjesti - ipak je ovo Druga (3. liga) BIH, đeste pošli dječaci, ko da ste Chelsea 8-)
Bravo majstore, svaka ti je na mjestu, i ja sam protiv omalovažavanja protivnika i iz tog sam se razloga najvise registrirao, jer nisam mogo gledat GRDANA kao jedinog "predstavnika" Brotnja na forumu, i njegove komentare koji su u najmanju ruku dječiji tipa "ŠTA ĆETE VI BOLJI SMO OD VAS RAZVALIT ĆEMO VAS" i slične komentare i da ostali forumasi citajuci njegove komentare misle "JAO OVIH SELJAKA" (kao sto je i bio slucaj, netko je napisao ne treba imat posla sa seljacima iz citluka ) ili tako nesto, da se razumijemo, svi smo mi jednaki, seljaka ima svugdje, od New Yorka do Sarajeva, Čitluka, isto tako gospode ima svugdje, svi smo u istom košu, sve je to do čovjeka i njegovog karaktera ...

A to da rivaliteta ne treba biti, ipak treba malo iako smo 3. liga BiH, iako nismo Chelsea, ali se ipak netko bori da ode stepenicu vise i to treba cijeniti ...

Rdje94
Kontakt:

Post Postao/la Rdje94 » 06 sep 2011, 08:53

HNKBrotnjo je napisao/la:
A to da rivaliteta ne treba biti, ipak treba malo iako smo 3. liga BiH, iako nismo Chelsea, ali se ipak netko bori da ode stepenicu vise i to treba cijeniti ...
Krivo si me razumio - rivaliteta TREBA biti :twisted: samo u nekim normalnim granicama a ne nekim dječjim (tipa Klis u cvijeću, Ljubuški u smeću :mrgreen: ili vi ste jadnici, razvalit ćemo vas 10:0 :roll: )

Uglavnom, nabavio sam video gdje je Sloga razbila Brotnjo na Babovcu 5:0 prije 15tak godina (vaš trener je igrao tu utakmicu) pa mislim pogledat ovih dana...

Ajd sad nećemo baš 5:0... bio bi zadovoljan sa "skromnih" 1:1 8-) *kad igramo - subota, nedjelja?
Zadnja izmjena: Rdje94, dana/u 06 sep 2011, 08:53, ukupno mijenjano 1 put.
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.