Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

bparena
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la bparena » 04 sep 2011, 21:15

Portillo je napisao/la:
bparena je napisao/la:
Portillo je napisao/la:A ja se sjecam kako sam u periodu od 98'. pa do 2004. imao samo jednog druga navijaca Barce i da sam redovno igrao "Racing - Barca, kec, Albacete Barca - kec, Erreala - Barca, kec", te da su tada tribine stadiona Kampa Novog bile poluprazne u 80% utakmca u sezoni i da su ih punili jedino kada im u goste dodje veliki Real Madrid. :cry:
Mi sad redovno igramo Barcelona Real kec, Real Barcelona dvica, Barcelona Real naravno kec, Real Barcelona ocekivano dvica. Samo nam dobici mali - citav svijet pogadza pa ima puno dobitaka i male nam pare :D :D :D
Od zadnjih 6 puta samo si dva puta dobio. :?
Daj nam rezultatsku listu tih zadnjih "6 puta" - naravno ako znas ????
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 04 sep 2011, 21:41

bparena je napisao/la:
Portillo je napisao/la: Od zadnjih 6 puta samo si dva puta dobio. :?
Madrid - Barca 1-1
Barca - Madrid 0-1
Madrid - Barca+Stark 0-2
Barca - Madrid - 1-1
Madrid - Barca 2-2
Barca - Madrid 3-2
Barca ima bolju gol razliku za dva gola. Divim se tvojoj inteligenciji koja je iznimno visoka.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 sep 2011, 12:53

Dobro je to sve. Barselona na jedvite jade izlazi ne karaj s frankovcima. :D
Hajd malo izmantraj te rezultate.... odoh spavat zadovoljan.. :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Mikado
Kontakt:

Post Postao/la Mikado » 08 sep 2011, 11:06

Dva brata Dorian (mladji u R.Madridu) i David Bubanski (stariji u Barci ) :mrgreen: inace otac im je Makedonac - trener U-17 rep. igrao je jedan dio karijere u spanjolskoj ligi..
http://www.marca.com/2011/09/07/futbol/ ... omentarios" onclick="window.open(this.href);return false;

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 08 sep 2011, 11:30

Portillo je napisao/la:
bparena je napisao/la:
Portillo je napisao/la: Od zadnjih 6 puta samo si dva puta dobio. :?
Madrid - Barca 1-1
Barca - Madrid 0-1
Madrid - Barca+Stark 0-2
Barca - Madrid - 1-1
Madrid - Barca 2-2
Barca - Madrid 3-2
Barca ima bolju gol razliku za dva gola. Divim se tvojoj inteligenciji koja je iznimno visoka.
RM -FCB
2:6 (Sahkira dao 6-ti)
FCB-RM
1:0 (Ibra)
...........ect :roll:
Zadnja izmjena: MU'MIN T.M., dana/u 08 sep 2011, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 08 sep 2011, 11:33

Mikado je napisao/la:Dva brata Dorian (mladji u R.Madridu) i David Bubanski (stariji u Barci ) :mrgreen: inace otac im je Makedonac - trener U-17 rep. igrao je jedan dio karijere u spanjolskoj ligi..
http://www.marca.com/2011/09/07/futbol/ ... omentarios" onclick="window.open(this.href);return false;
ma ovaj David je talentovaniji :mrgreen:
ja mislim da sam obojica bila na probi u Barci i da je samo David zadovoljio, a ovaj otiso u Real i tamo ga prihvatili...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Mikado
Kontakt:

Post Postao/la Mikado » 08 sep 2011, 12:27

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Mikado je napisao/la:Dva brata Dorian (mladji u R.Madridu) i David Bubanski (stariji u Barci ) :mrgreen: inace otac im je Makedonac - trener U-17 rep. igrao je jedan dio karijere u spanjolskoj ligi..
ma ovaj David je talentovaniji :mrgreen:
ja mislim da sam obojica bila na probi u Barci i da je samo David zadovoljio, a ovaj otiso u Real i tamo ga prihvatili...
Dorian mladji Bubanski je u Real Madrid dosao iz Cornella, tamo je igrao 4 godine.
[youtube][/youtube]
Obitelj Babunski imat će “el clasico” u kući!
http://www.ezadar.hr/clanak/obitelj-bab ... ico-u-kuci" onclick="window.open(this.href);return false;

Vijetnamac
Kontakt:

Post Postao/la Vijetnamac » 08 sep 2011, 14:50

Željo nikada nije imao pojma o cemu prica :D

Mikado
Kontakt:

Post Postao/la Mikado » 09 sep 2011, 15:21

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 sep 2011, 21:44

A vidi Mehe rodila ga majka :lol:

Maksuz selam za tebe:

[youtube][/youtube]

:mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 sep 2011, 22:17

Uživao si gledajući tu tekmu a? :mrgreen:

Mikado
Kontakt:

Post Postao/la Mikado » 09 sep 2011, 22:20

mandraX je napisao/la:Uživao si gledajući tu tekmu a? :mrgreen:
Uzivam u historiji, naravno uzivao sam u drugim tekmama ali nebi sad o tome, samo cu reci uzivam u tome da sam ponosni navijac R.Madrida od 1997 znaci ni jedne mrlje u 3 LP, ti si mlad decko :mrgreen: bitno je samo da je pehar, samo trpaj ha ya..

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 sep 2011, 22:48

Uvjek sam volio Milan. Posle njega draga mi je bila Barsa i Liver. Kao klinac sam obozavao njenu igru. I dan danas moj je idol Vitor Barba (a kako da i ne bude, ko jos daje golove skaricama sa 18m). Da ne zaboravim Hrista prije njega. Bilo je kriza i te kakvih. A onda je dosao Bog fudbala i driblinga-Ronaldinjo! I tvrdim da je ta Barsa igrala ljepsi fudbal od sadasnje! Ova Barsa smara i sve mi je manje mila! Naravno u El klasiku imaju moju podrsku, jer sam antifasisticki orjentisan!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 09 sep 2011, 22:50

DANTES je napisao/la:Uvjek sam volio Milan. Posle njega draga mi je bila Barsa i Liver. Kao klinac sam obozavao njenu igru. I dan danas moj je idol Vitor Barba (a kako da i ne bude, ko jos daje golove skaricama sa 18m). Da ne zaboravim Hrista prije njega. Bilo je kriza i te kakvih. A onda je dosao Bog fudbala i driblinga-Ronaldinjo! I tvrdim da je ta Barsa igrala ljepsi fudbal od sadasnje! Ova Barsa smara i sve mi je manje mila! Naravno u El klasiku imaju moju podrsku, jer sam antifasisticki orjentisan!
Bravo majstore :D
Don't hate what you don't understand.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 09 sep 2011, 23:00

DANTES je napisao/la:Uvjek sam volio Milan. Posle njega draga mi je bila Barsa i Liver. Kao klinac sam obozavao njenu igru. I dan danas moj je idol Vitor Barba (a kako da i ne bude, ko jos daje golove skaricama sa 18m). Da ne zaboravim Hrista prije njega. Bilo je kriza i te kakvih. A onda je dosao Bog fudbala i driblinga-Ronaldinjo! I tvrdim da je ta Barsa igrala ljepsi fudbal od sadasnje! Ova Barsa smara i sve mi je manje mila! Naravno u El klasiku imaju moju podrsku, jer sam antifasisticki orjentisan!
Zasto onda ne navijas za Rayo Vallecano?
[youtube][/youtube]
Smijesan si, vidim da si stariji ali djelujes poput kakvog balavca kad kazes to za fasizam, znaci da bi bio navijac Reala moras biti fasista jel? Jel' uopce znas bilo sta o fasizmu odnosno povezanosti istog sa Realom u 21. stoljeca ili si jos zarobljen u 20.-om? Evo ja sam prvi "Titoista", a ujedno najveci navijac Reala na Balkanu, i jel to sad treba sta znacit. Smijesno je klubove politicki klasificirat.

Mikado
Kontakt:

Post Postao/la Mikado » 09 sep 2011, 23:01

:roll: Kad su kraljevi bili fasisti?
Ali dobro iz tvog posta se lahko uoci mrznja prema najvecem klubu.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 09 sep 2011, 23:04

Mikado je napisao/la:
:roll: Kad su kraljevi bili fasisti?
Bas to. Danas svakakva balavurdija pise na ovom forumu, a ovaj koji nije jedan od njih se vodi ocito predrasudama i glupostima o kojima ne zna nista reci osim "Franco". Yebiga...

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 09 sep 2011, 23:04

Mikado je napisao/la: :roll: Kad su kraljevi bili fasisti?
Reci da se zezas :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 09 sep 2011, 23:07

xaviesta je napisao/la:
Mikado je napisao/la: :roll: Kad su kraljevi bili fasisti?
Reci da se zezas :mrgreen:
Pa ajde definiraj "nogometni fasizam". Kako god opises Real, ja ti mogu podvalit link kad Biskvit Marcela nazove majmunom, a koliko ja znam, rasizam je centralna tocka nacizma i u istoj mjeri fasizma.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.