Daj nam rezultatsku listu tih zadnjih "6 puta" - naravno ako znas ????Portillo je napisao/la:Od zadnjih 6 puta samo si dva puta dobio.bparena je napisao/la:Mi sad redovno igramo Barcelona Real kec, Real Barcelona dvica, Barcelona Real naravno kec, Real Barcelona ocekivano dvica. Samo nam dobici mali - citav svijet pogadza pa ima puno dobitaka i male nam parePortillo je napisao/la:A ja se sjecam kako sam u periodu od 98'. pa do 2004. imao samo jednog druga navijaca Barce i da sam redovno igrao "Racing - Barca, kec, Albacete Barca - kec, Erreala - Barca, kec", te da su tada tribine stadiona Kampa Novog bile poluprazne u 80% utakmca u sezoni i da su ih punili jedino kada im u goste dodje veliki Real Madrid.![]()
![]()
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Madrid - Barca 1-1bparena je napisao/la:Daj nam rezultatsku listu tih zadnjih "6 puta" - naravno ako znas ????Portillo je napisao/la: Od zadnjih 6 puta samo si dva puta dobio.
Barca - Madrid 0-1
Madrid - Barca+Stark 0-2
Barca - Madrid - 1-1
Madrid - Barca 2-2
Barca - Madrid 3-2
Barca ima bolju gol razliku za dva gola. Divim se tvojoj inteligenciji koja je iznimno visoka.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Dobro je to sve. Barselona na jedvite jade izlazi ne karaj s frankovcima.
Hajd malo izmantraj te rezultate.... odoh spavat zadovoljan..

Hajd malo izmantraj te rezultate.... odoh spavat zadovoljan..

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
- Kontakt:
Dva brata Dorian (mladji u R.Madridu) i David Bubanski (stariji u Barci )
inace otac im je Makedonac - trener U-17 rep. igrao je jedan dio karijere u spanjolskoj ligi..
http://www.marca.com/2011/09/07/futbol/ ... omentarios" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.marca.com/2011/09/07/futbol/ ... omentarios" onclick="window.open(this.href);return false;
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
RM -FCBPortillo je napisao/la:Madrid - Barca 1-1bparena je napisao/la:Daj nam rezultatsku listu tih zadnjih "6 puta" - naravno ako znas ????Portillo je napisao/la: Od zadnjih 6 puta samo si dva puta dobio.
Barca - Madrid 0-1
Madrid - Barca+Stark 0-2
Barca - Madrid - 1-1
Madrid - Barca 2-2
Barca - Madrid 3-2
Barca ima bolju gol razliku za dva gola. Divim se tvojoj inteligenciji koja je iznimno visoka.
2:6 (Sahkira dao 6-ti)
FCB-RM
1:0 (Ibra)
...........ect

Zadnja izmjena: MU'MIN T.M., dana/u 08 sep 2011, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma ovaj David je talentovanijiMikado je napisao/la:Dva brata Dorian (mladji u R.Madridu) i David Bubanski (stariji u Barci )inace otac im je Makedonac - trener U-17 rep. igrao je jedan dio karijere u spanjolskoj ligi..

ja mislim da sam obojica bila na probi u Barci i da je samo David zadovoljio, a ovaj otiso u Real i tamo ga prihvatili...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Dorian mladji Bubanski je u Real Madrid dosao iz Cornella, tamo je igrao 4 godine.ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma ovaj David je talentovanijiMikado je napisao/la:Dva brata Dorian (mladji u R.Madridu) i David Bubanski (stariji u Barci )inace otac im je Makedonac - trener U-17 rep. igrao je jedan dio karijere u spanjolskoj ligi..
http://www.marca.com/2011/09/07/futbol/ ... omentarios" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
ja mislim da sam obojica bila na probi u Barci i da je samo David zadovoljio, a ovaj otiso u Real i tamo ga prihvatili...
[youtube][/youtube]
http://www.ezadar.hr/clanak/obitelj-bab ... ico-u-kuci" onclick="window.open(this.href);return false;Obitelj Babunski imat će “el clasico” u kući!
-
- Kontakt:
Željo nikada nije imao pojma o cemu prica 

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
A vidi Mehe rodila ga majka
Maksuz selam za tebe:
[youtube][/youtube]

Maksuz selam za tebe:
[youtube][/youtube]

Uživao si gledajući tu tekmu a? 

Uzivam u historiji, naravno uzivao sam u drugim tekmama ali nebi sad o tome, samo cu reci uzivam u tome da sam ponosni navijac R.Madrida od 1997 znaci ni jedne mrlje u 3 LP, ti si mlad deckomandraX je napisao/la:Uživao si gledajući tu tekmu a?

Uvjek sam volio Milan. Posle njega draga mi je bila Barsa i Liver. Kao klinac sam obozavao njenu igru. I dan danas moj je idol Vitor Barba (a kako da i ne bude, ko jos daje golove skaricama sa 18m). Da ne zaboravim Hrista prije njega. Bilo je kriza i te kakvih. A onda je dosao Bog fudbala i driblinga-Ronaldinjo! I tvrdim da je ta Barsa igrala ljepsi fudbal od sadasnje! Ova Barsa smara i sve mi je manje mila! Naravno u El klasiku imaju moju podrsku, jer sam antifasisticki orjentisan!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Bravo majstoreDANTES je napisao/la:Uvjek sam volio Milan. Posle njega draga mi je bila Barsa i Liver. Kao klinac sam obozavao njenu igru. I dan danas moj je idol Vitor Barba (a kako da i ne bude, ko jos daje golove skaricama sa 18m). Da ne zaboravim Hrista prije njega. Bilo je kriza i te kakvih. A onda je dosao Bog fudbala i driblinga-Ronaldinjo! I tvrdim da je ta Barsa igrala ljepsi fudbal od sadasnje! Ova Barsa smara i sve mi je manje mila! Naravno u El klasiku imaju moju podrsku, jer sam antifasisticki orjentisan!

Don't hate what you don't understand.
Zasto onda ne navijas za Rayo Vallecano?DANTES je napisao/la:Uvjek sam volio Milan. Posle njega draga mi je bila Barsa i Liver. Kao klinac sam obozavao njenu igru. I dan danas moj je idol Vitor Barba (a kako da i ne bude, ko jos daje golove skaricama sa 18m). Da ne zaboravim Hrista prije njega. Bilo je kriza i te kakvih. A onda je dosao Bog fudbala i driblinga-Ronaldinjo! I tvrdim da je ta Barsa igrala ljepsi fudbal od sadasnje! Ova Barsa smara i sve mi je manje mila! Naravno u El klasiku imaju moju podrsku, jer sam antifasisticki orjentisan!
[youtube][/youtube]
Smijesan si, vidim da si stariji ali djelujes poput kakvog balavca kad kazes to za fasizam, znaci da bi bio navijac Reala moras biti fasista jel? Jel' uopce znas bilo sta o fasizmu odnosno povezanosti istog sa Realom u 21. stoljeca ili si jos zarobljen u 20.-om? Evo ja sam prvi "Titoista", a ujedno najveci navijac Reala na Balkanu, i jel to sad treba sta znacit. Smijesno je klubove politicki klasificirat.
DANTES je napisao/la:Uvjek sam volio Milan. Posle njega draga mi je bila Barsa i Liver. Kao klinac sam obozavao njenu igru. I dan danas moj je idol Vitor Barba (a kako da i ne bude, ko jos daje golove skaricama sa 18m). Da ne zaboravim Hrista prije njega. Bilo je kriza i te kakvih. A onda je dosao Bog fudbala i driblinga-Ronaldinjo! I tvrdim da je ta Barsa igrala ljepsi fudbal od sadasnje! Ova Barsa smara i sve mi je manje mila! Naravno u El klasiku imaju moju podrsku, jer sam antifasisticki orjentisan!

Ali dobro iz tvog posta se lahko uoci mrznja prema najvecem klubu.
Bas to. Danas svakakva balavurdija pise na ovom forumu, a ovaj koji nije jedan od njih se vodi ocito predrasudama i glupostima o kojima ne zna nista reci osim "Franco". Yebiga...Mikado je napisao/la:DANTES je napisao/la:Uvjek sam volio Milan. Posle njega draga mi je bila Barsa i Liver. Kao klinac sam obozavao njenu igru. I dan danas moj je idol Vitor Barba (a kako da i ne bude, ko jos daje golove skaricama sa 18m). Da ne zaboravim Hrista prije njega. Bilo je kriza i te kakvih. A onda je dosao Bog fudbala i driblinga-Ronaldinjo! I tvrdim da je ta Barsa igrala ljepsi fudbal od sadasnje! Ova Barsa smara i sve mi je manje mila! Naravno u El klasiku imaju moju podrsku, jer sam antifasisticki orjentisan!Kad su kraljevi bili fasisti?
Reci da se zezasMikado je napisao/la:Kad su kraljevi bili fasisti?

Don't hate what you don't understand.
Pa ajde definiraj "nogometni fasizam". Kako god opises Real, ja ti mogu podvalit link kad Biskvit Marcela nazove majmunom, a koliko ja znam, rasizam je centralna tocka nacizma i u istoj mjeri fasizma.xaviesta je napisao/la:Reci da se zezasMikado je napisao/la:Kad su kraljevi bili fasisti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.