ovo moze u rubriku "vjerovali ili ne" hehe pa eto ga nakon 3 godine
cestitam cestitam
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
potpisujemflash je napisao/la:....meni je isto drago sto se vodi normalan dialog izmedju ze i sa....jednostvno bili ste bolji na terenu a i na tribinama i ljudima je kod nas(ZE) vise pun k.... da se pretvraju da su kod nas stvari okk kad nisu.....vama puno srece u nastvku sezone a mi kada rijesimo stvari kod sebe tek tada cemo biti pravi...pozzz
svaka ti je rijec na mjestu,,samo se ne bi slozio da su na terenu bolji bili jer je ono stvarno dno dna od utakmice,,znaci podjednako smo losi bili,,a na tribinama su bez sumnje bolji biliRz88 je napisao/la:Postoji razlika između napetosti i očekivanja te realnosti. Mi se nismo kleli, mi smo se nadali i očekivali pobjedi, ko to ne bi na domaćem terenu protiv velikoga rivala, ali realnost je drugačija, tako da ipaktreba biti muško i čestitati boljemu na terenu ali nažalost boljemu i na tribini u ovom noćnome duelu.
Ne razumijem zašto govoriš da su oni toliko bolji. I Zeljo je daleko od prave igre a to je pokazala i vecerasnja tekma. Pa nebi Amar stalno ulijetao u teren i galamio na igrace da sve stima. Oni ce iz utakmice u utakmicu biti sve bolji za razliku od nas...Rz88 je napisao/la:Postoji razlika između napetosti i očekivanja te realnosti. Mi se nismo kleli, mi smo se nadali i očekivali pobjedi, ko to ne bi na domaćem terenu protiv velikoga rivala, ali realnost je drugačija, tako da ipaktreba biti muško i čestitati boljemu na terenu ali nažalost boljemu i na tribini u ovom noćnome duelu.
ljudi makar cestitaju pobjedu,pa kakva god da je...dođu i cestitaju...a vi nikad to niste uradili...mali ste,vrlo mali i u porazu i u pobjedi...kad izgubite divljate,cupate stolice i palite stadion,kada pobjedjujete onda qur.cenje neko "mi ovo,mi ono" i ostalo preseravanje....vi nemate nikakva prava da nekome nešto spocitavate.Gerrard je napisao/la:Potpisujete kad ste porazeni , a kunem se da ste pobjedili , ova tema bi bila puna vasih provokacija , ali ova ironija je gora od provokacije !Soldat_ze je napisao/la:potpisujemflash je napisao/la:....meni je isto drago sto se vodi normalan dialog izmedju ze i sa....jednostvno bili ste bolji na terenu a i na tribinama i ljudima je kod nas(ZE) vise pun k.... da se pretvraju da su kod nas stvari okk kad nisu.....vama puno srece u nastvku sezone a mi kada rijesimo stvari kod sebe tek tada cemo biti pravi...pozzz
trebo si to smogovcima reci dok su uz tri prsta psovali markale.Dzoka The maniacs je napisao/la:eh kod nas je u Bosni Ubij robijasa,ubij manijaka ubij pitara.. Mi treba medjusobono da se slozimo da kad dodje C.zvezda ili partizan napravimo im masakr
uh mogu da zamislim kakav bi to dzihad bioDzoka The maniacs je napisao/la:eh kod nas je u Bosni Ubij robijasa,ubij manijaka ubij pitara.. Mi treba medjusobono da se slozimo da kad dodje C.zvezda ili partizan napravimo im masakr
Dobro ba, oćemol sada o tome, tj- nekim crnim mrljama u prošlosti, koje će nas, htjeli mi to ili ne, tušiti vječno. Ajd' na kratko da slavimo pobjedu Želje (ja se bar osjećam navijačem pomenutog kluba, za druge ne znam). Drago mi je što je Osim na ovakav način otvorio sezonu, sada će se mnogo više Željo poštovati (uvijek se poštovao), a Mešanović je pokazao kakav je napadač. Alkohol, žene i sve to mu se može oprostiti kada utiša Bilino Poljefcz je napisao/la:trebo si to smogovcima reci dok su uz tri prsta psovali markale.Dzoka The maniacs je napisao/la:eh kod nas je u Bosni Ubij robijasa,ubij manijaka ubij pitara.. Mi treba medjusobono da se slozimo da kad dodje C.zvezda ili partizan napravimo im masakr
ma necemo burazeru, vjerujem da se vecina tih koji su to skandirali danas toga stidi.Knele je napisao/la:Dobro ba, oćemol sada o tome, tj- nekim crnim mrljama u prošlosti, koje će nas, htjeli mi to ili ne, tušiti vječno. Ajd' na kratko da slavimo pobjedu Želje (ja se bar osjećam navijačem pomenutog kluba, za druge ne znam). Drago mi je što je Osim na ovakav način otvorio sezonu, sada će se mnogo više Željo poštovati (uvijek se poštovao), a Mešanović je pokazao kakav je napadač. Alkohol, žene i sve to mu se može oprostiti kada utiša Bilino Poljefcz je napisao/la:trebo si to smogovcima reci dok su uz tri prsta psovali markale.Dzoka The maniacs je napisao/la:eh kod nas je u Bosni Ubij robijasa,ubij manijaka ubij pitara.. Mi treba medjusobono da se slozimo da kad dodje C.zvezda ili partizan napravimo im masakr
Sad protiv Širokog treba napuniti Grbavicu (siguran sam da će tako biti), te drugom pobjedom zasjesti na čelu (vjerovatno rame uz rame s Borcem), i polako dobiti onaj pobjednički mentalitet.
Smogovci???' Vala time si sve rekao ali o sebi. Druga stvar: Kako mozes djela pojedinaca upotrebljavati za cjelinu? Pa znaš li ti da je mnogo bilo i tih sto ih ti nazivas "Smogovci" koji su dali zivote u odbrani sarajeva? po tvom bi ja sad trebao sve manijake proglasiti teroristima zbog bacene bombe na djecije igraliste u zenici od strane nekog kretena koji se prestavlja kao manijak. Nisu to pripadnici zajednice. To su debilcinefcz je napisao/la:trebo si to smogovcima reci dok su uz tri prsta psovali markale.Dzoka The maniacs je napisao/la:eh kod nas je u Bosni Ubij robijasa,ubij manijaka ubij pitara.. Mi treba medjusobono da se slozimo da kad dodje C.zvezda ili partizan napravimo im masakr
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.