Regionalna rukometna liga
Re: Regionalna rukometna liga
Nikola Dokic presao u Crvenu Zvezdu 

Jure Jeraj, Milan Vukas, Milan Ivančev, Božidar Nadoveza, Peter Pucelj, Filip Šćepanović, Nikola Šljivančanin, Nemanja Sudžum, Nikola Dokić... Biće još 

- " $...
10 pojacanja je stiglo,uz gore navedenih 9 tu je jos i Marko Cavaljuga koga je on zaboravio napisati koji dolazi iz Pozarevca.
Ovim je gotovo zavrsen prelazni rok ali ostaje verovatnoca da bi jos neko mogao da stigne,a 2 imena tu figuriraju kao ozbiljni,to su Holpert i Dapcevic,ja bih najvise voleo Dapcevica ali da li je to i moguce videcemo.
Takodje ne svidja mi se sto je Butulija ostao trener,ali sta je tu je imace moju podrsku i naredne sezone.
Ovim je gotovo zavrsen prelazni rok ali ostaje verovatnoca da bi jos neko mogao da stigne,a 2 imena tu figuriraju kao ozbiljni,to su Holpert i Dapcevic,ja bih najvise voleo Dapcevica ali da li je to i moguce videcemo.
Takodje ne svidja mi se sto je Butulija ostao trener,ali sta je tu je imace moju podrsku i naredne sezone.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Naša Bosna ce imati veliki problema sad u ovoj ligi !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Ma imaju i ostali klubovi Bosna je malo zapala u krizu Izvidzaca ne treba podjecinjvati imali su uvijek jaku ekipu mada mislim jedan sezona i onda bolji odlaze u Bosnu ako tamo nastave raditi .adn_sah je napisao/la:Huh kakva ce ova liga bit!! Borac se pojacao i to jako kvalitetno, Bosna standardno dobra. Mogla bi ova nasa dva predstavnika uz Zagreb vodit glavnu rijec u ovoj ligi. Ali ipak treba sacekat i vidjeti sta je sa ostalim klubovima. Jedva cekam da pocne ovo sve
Valjalo bi da neko nas osvoji mada pored Zagreba je tesko ali treba se boriti !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
zagreb osvaja prvu sezonu sigurno,dominirat ce
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Moja prognoza 1. ZAGREB 2. METALURG 3. TATRAN...
Stiglo nam novo pojacanje,ovaj put medju stativama,rec je o Miloradu Kosanovicu bivem reprezentativcu Crne Gore te prvotimcu Stevangera,Zeleznika,Vardara,Balingena,Mindena te jos nekih klubova u inostrantsvu,a dolazi iz Nisa gde je igrao kako bi se povratio nakon teske povrede i visemesecnog odsustva.
Dakle sada medju stativama Jeraj,Tibor i Kosanovic sasvim pristojan golmanski trio.
Inace nasi rukometasi ce boraviti u Bg i trenirati do 22.avgusta kada sledi odlazak u Banja Luku na pripreme i igranje nekoliko prijateljskih.
Dakle sada medju stativama Jeraj,Tibor i Kosanovic sasvim pristojan golmanski trio.
Inace nasi rukometasi ce boraviti u Bg i trenirati do 22.avgusta kada sledi odlazak u Banja Luku na pripreme i igranje nekoliko prijateljskih.
Goran Garic na probi u RK Crvena Zvezda, cuo sam da na treninzima Zvezde ima pedesetak igraca 

Ima li ista za prenose Rukometne lige, Arena
, Sportklub
,Eurosport
, ili ce samo javni emiteri raditi onako ''svak svoga''?

Danas u Sportu citam da su svi javni emiteri dogovorili prenose svojih klubova osim RTS-a,ali bi i to trebalo da bude gotovo za koji dan,cak postoji mogucnost da i Arena radi prenose Zvezde i Partizana,ali ne samo u Regionalnoj vec i u ostlaim takmicenjima.
Ima lige ali nema generalnog sponzora,tako da klubovi sami snose troskove.imeime je napisao/la:nista od lige...

srbi nemaju para, bosna nema... ko ce placati te troskove... nema nista od toga...Devil je napisao/la:Ima lige ali nema generalnog sponzora,tako da klubovi sami snose troskove.imeime je napisao/la:nista od lige...
imperator, prodavac magle
Joj koji si ti pacenik svega mi... Jedva cekas da napises nesto lose o Bosni... Isto ko da te je RK Bosna ili neko iz nje dobro zaebo za nesto...imeime je napisao/la:srbi nemaju para, bosna nema... ko ce placati te troskove... nema nista od toga...Devil je napisao/la:Ima lige ali nema generalnog sponzora,tako da klubovi sami snose troskove.imeime je napisao/la:nista od lige...
U Bosni su stvari krenule na bolje jer se Pipe vratio i odrzao je vec 2 treninga a i obecane su mu pare i za plate i za pojacanja... A ovaj put ga vjeruj mi nece zaebat kao prosli put kada su pojeli gov.no pa je on podnio ostavku...
A to Srbi lazu da nemaju para... PA kako to da Zvezda dovede 12 ili 13 igraca...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ako si citao sta kaze Aleksandar Blagojevic onda ti je jasno da finansijski aspekat nije u pitanju vec druge stvari koje se iskreno ni meni samom ne svidjaju,a Partizan i Zvezda bi izdrzali finansijski ovu ligu citavu sezonu,sto verovatno nece biti potrebno jer 1.januara bi trebao da bude poznat generalni sponzor koji ce da nastavi.imeime je napisao/la:srbi nemaju para, bosna nema... ko ce placati te troskove... nema nista od toga...Devil je napisao/la:Ima lige ali nema generalnog sponzora,tako da klubovi sami snose troskove.imeime je napisao/la:nista od lige...
Dakle ako bude odustajanja a znace se posle sednice UO Partizana,to nece biti finansijskih problema,a ako Partizan napusti i Zvezda napusta regionalnu ligu.Tu smo mi u prednosti u odnosu na ostale saveze,jer mi jedini imamo uredjenu ligu da i Zvezda i Partizan igraju komplet sezonu tako da nama odustajanje nista ne znaci i otkazivanje lige dok ostalima mnogo znaci.
Nisam upoznat sa situacijom u BIH,niti u Sutjesci koja je prva najavlila povlacenje iz ove lige ali ni kod nje nije zvanicno tako da to ne bih da komentarisem.
sad srbi sigurno nece igrati regionalnu. partizan usao u LP. a koliko sam upoznat oni imaju isti format domace lige kao i do sada... previse je to utakmica...
A zbog cega je Zvezda dovela ona silna pojacanja? Zbog domace lige?imeime je napisao/la:sad srbi sigurno nece igrati regionalnu. partizan usao u LP. a koliko sam upoznat oni imaju isti format domace lige kao i do sada... previse je to utakmica...
http://www.balkan-handball.com/balkan/p ... -seha-ligu" onclick="window.open(this.href);return false;

To sam ti i ja isto rek'o,nije problem u finansijama uopste.
Budimo realni to jeste kamara igraca kvalitetnih ali nikako za neki visok nivo,cenim negde tek oko 7 mesta pa nadalje u regionalnoj ligi(koju verovatno necemo igrati),a za domace prvenstvo pa cak i evropu gde necemo igrati u kontinuitetu jake utakmice kao u Regionalnoj ligi to je itekako dobar sastav,ne puno placen ali moze da odgovori zahtevima,tako da ti pitanje i nije bas na mestu.Adoxin je napisao/la:A zbog cega je Zvezda dovela ona silna pojacanja? Zbog domace lige?imeime je napisao/la:sad srbi sigurno nece igrati regionalnu. partizan usao u LP. a koliko sam upoznat oni imaju isti format domace lige kao i do sada... previse je to utakmica...
Upotpunosti se slazem sa Partizanom po ovome pitanju,slazem se i sa Zvezdom,iako jos nisu dali zvanicno obavestenje sve su prilike da necemo ucestvovati u ovoj ligi,jer kako i kaze Blagojevic ako sami snosimo troskove,onda sami i odlucujemo,zaista presmesan je ovo ulazak u ligu,totalno neodgovorno od organizatora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.