da.. s pobjedom hrvatske smo prvi u grupiHz-Sa je napisao/la:i sada nas samo pobjeda vodi dalje???
EP Litvanija 2011
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: EP Litvanija 2011
ser del barça es el millor que hi ha !
Veceras MORAMO pobijediti. Kako ne znam.
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
- vevericabimbereket
- Kontakt:
BegAx je napisao/la:Veceras MORAMO pobijediti. Kako ne znam.
skeptican sam da mi mozemo 2 sastavit..
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
nek ste skinuli gace, gamad jedna, ko je onaj saban sto non sarlantno doda loptu u egalu pred kraj utakmice
pekovicu svaka cast , trudio se koliko je mogao
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:nek ste skinuli gace, gamad jedna, ko je onaj saban sto non sarlantno doda loptu u egalu pred kraj utakmice![]()
ma nisu oni pustili,jednostavno ne mogu,loša su ekipa...kraj priče
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Upravo tako, losi su, nista drugo.
Radonjic je losiji i od Sabeta, a onda znamo koliko je los.
Citavo prvenstvo odigrali bez vanjskog suta, upravo ono sto je i bio najveci njihov problem.
Radonjic je losiji i od Sabeta, a onda znamo koliko je los.
Citavo prvenstvo odigrali bez vanjskog suta, upravo ono sto je i bio najveci njihov problem.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Bjelica. Picka mu materinaFk_zeljo_1921 je napisao/la:nek ste skinuli gace, gamad jedna, ko je onaj saban sto non sarlantno doda loptu u egalu pred kraj utakmice![]()
Ne mogu Henry i Mirza ponovit ono od sinoc, a nema igraca na planeti koji moze zaustavit Mekeleba.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Ja ne znam što se vi ovde toliko nervirate zbog pobjede Finske???...Pobjedite Makedoniju i idete lijepo u 2.krug sihurno sa 2 boda...Po meni nijedna ekipa sa samo 2 pobjede u 1.krugu nije zaslužila prolaz dalje,a kad bi relano gledali između BiH,Hrvatske i Finske...kad bi svi imali 2 pobjede....Finci su i najviše zaslužili u tom trouglu da idu,jer svih 5 utakmica su odigrali dobro i bili su autsajderi tottalni....Pobjedite Makedoniju i idete dalje,dokažite da pobjede protiv Hrvatske i CG nisu samo "loš dan komšija". 
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Njima sigurno nije loš dan bio, pa njih bi južni sudan sa hendikepom dobio..mnogo_smo_jaki je napisao/la:Pobjedite Makedoniju i idete dalje,dokažite da pobjede protiv Hrvatske i CG nisu samo "loš dan komšija".
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- vevericabimbereket
- Kontakt:
Edin TM87 je napisao/la:Bjelica. Picka mu materinaFk_zeljo_1921 je napisao/la:nek ste skinuli gace, gamad jedna, ko je onaj saban sto non sarlantno doda loptu u egalu pred kraj utakmice![]()
Ne mogu Henry i Mirza ponovit ono od sinoc, a nema igraca na planeti koji moze zaustavit Mekeleba.
bojim se da si upravu.
Moje misljenje je da ce Grci ovo dobiti 20+ razlike.
Edin TM87 je napisao/la:Bjelica. Picka mu materinaFk_zeljo_1921 je napisao/la:nek ste skinuli gace, gamad jedna, ko je onaj saban sto non sarlantno doda loptu u egalu pred kraj utakmice![]()
Sutra je fudbal" pa tamo soli pamet"ovo prepusti ljudima koji prate basket!!
U ostalom jesi ti onaj sto je pisao prije par dana da je mirza najgori igrac na E.P?
Znam da je neki manijak,nisam siguran dali si ti:).
- skyisthelimit
mnogo_smo_jaki je napisao/la:Ja ne znam što se vi ovde toliko nervirate zbog pobjede Finske???...Pobjedite Makedoniju i idete lijepo u 2.krug sihurno sa 2 boda...Po meni nijedna ekipa sa samo 2 pobjede u 1.krugu nije zaslužila prolaz dalje,a kad bi relano gledali između BiH,Hrvatske i Finske...kad bi svi imali 2 pobjede....Finci su i najviše zaslužili u tom trouglu da idu,jer svih 5 utakmica su odigrali dobro i bili su autsajderi tottalni....Pobjedite Makedoniju i idete dalje,dokažite da pobjede protiv Hrvatske i CG nisu samo "loš dan komšija".
hajd nam jarane jos jednu prognozu baci u postotcima, dosad si sve pogodio
15.10 - 15.06 ...
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
dobra hrvatska, pokazuju zasto su prije pocetka prvenstva, vazili za jednu od ekipa koje bi mogle osvojiti medalju

ajmo Hrvatska borite se! dižite se iz mrtvih! košarka je to vraćali su se ljudi i sa -20 a kamoli neće sa -15
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
To je ondoe78 je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Bjelica. Picka mu materinaFk_zeljo_1921 je napisao/la:nek ste skinuli gace, gamad jedna, ko je onaj saban sto non sarlantno doda loptu u egalu pred kraj utakmice![]()
Sutra je fudbal" pa tamo soli pamet"ovo prepusti ljudima koji prate basket!!
U ostalom jesi ti onaj sto je pisao prije par dana da je mirza najgori igrac na E.P?
Znam da je neki manijak,nisam siguran dali si ti:).
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
skyisthelimit je napisao/la:mnogo_smo_jaki je napisao/la:Ja ne znam što se vi ovde toliko nervirate zbog pobjede Finske???...Pobjedite Makedoniju i idete lijepo u 2.krug sihurno sa 2 boda...Po meni nijedna ekipa sa samo 2 pobjede u 1.krugu nije zaslužila prolaz dalje,a kad bi relano gledali između BiH,Hrvatske i Finske...kad bi svi imali 2 pobjede....Finci su i najviše zaslužili u tom trouglu da idu,jer svih 5 utakmica su odigrali dobro i bili su autsajderi tottalni....Pobjedite Makedoniju i idete dalje,dokažite da pobjede protiv Hrvatske i CG nisu samo "loš dan komšija".
hajd nam jarane jos jednu prognozu baci u postotcima, dosad si sve pogodio
Ne bi da vam baksuziram,jer danas sam loše krenuo,,,
- vevericabimbereket
- Kontakt:
jel ko zna ima li kakva stranica gdje se uzivo moze pratiti statistika utakmica i igraca pojedinacno??
Trenutni rezultati
Letonija-Nemacka 33:33
Spanija-Turska 38:35
Grcka-Hrvatska 44:27
Slovenija-Rusija 37:28
Pogledaj par stranica unazad,neko je izbacio bio takvu stranicu.vevericabimbereket je napisao/la:jel ko zna ima li kakva stranica gdje se uzivo moze pratiti statistika utakmica i igraca pojedinacno??
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.