daleko najbolji igrac u ovoj ligi.momak reve po terenu:DL' Imperator je napisao/la:Gafa na celu liste strijelaca! dijeli prvo mjesto sa Huseinbasicem..
Nadamo se golovima i u Hrasnici
FK Rudar Kakanj
- vevericabimbereket
- Kontakt:
Re: FK Rudar Kakanj
- L' Imperator
- Kontakt:
slazem sevevericabimbereket je napisao/la:daleko najbolji igrac u ovoj ligi.momak reve po terenu:DL' Imperator je napisao/la:Gafa na celu liste strijelaca! dijeli prvo mjesto sa Huseinbasicem..

#samoRudar #zauvijek
Ne bih se složio sa vama da je najbolji, ali da je jedan od najboljih to jeste. Imaš Salibašića u Budućnosti, Huseinbašića - D. Smajlovića i Turbića u Gradini, Delića u Branitelju,...L' Imperator je napisao/la:slazem sevevericabimbereket je napisao/la:daleko najbolji igrac u ovoj ligi.momak reve po terenu:DL' Imperator je napisao/la:Gafa na celu liste strijelaca! dijeli prvo mjesto sa Huseinbasicem..
Napraviti ćemo anketu na tu temu kad završi ova trenutna

-
- Moderator
- Kontakt:
Upravo to pođoh reć ..sony_91 je napisao/la:Ne bih se složio sa vama da je najbolji, ali da je jedan od najboljih to jeste. Imaš Salibašića u Budućnosti, Huseinbašića - D. Smajlovića i Turbića u Gradini, Delića u Branitelju,...vevericabimbereket je napisao/la:slazem seL' Imperator je napisao/la:
daleko najbolji igrac u ovoj ligi.momak reve po terenu:D
Napraviti ćemo anketu na tu temu kad završi ova trenutna
Dobar je i Mujić ( ako ne griješim sa imenom ) u Budućnosti..
Brčkalić je tu iz Omladinca , pa čak bi možda tu svrstao i Džananović Armina stopera Čapljine

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- L' Imperator
- Kontakt:
Treba napraviti anketu..,izabrati 10 igraca i da vidimo sta narod misli (:
#samoRudar #zauvijek
- neutralan__
- Kontakt:
Salibašić je sjajan igrač,odličan tehničar,brzonog,no previše je sebičan.Da igra tenis bio bi najbolji,ali fudbal je kolektivna igra i ne igra jedan igrač,nego 11.Tako da treba njemu još dosta toga da sustigne Gafurovića.
Mujić također sjajan tehničar,no ni on se za sada nije pokazao u najboljem svijetlu.Sve je to "srednja žalost".
Tako da do sada prikazanom Gafurović je trenutno možda najbolji.
Mujić također sjajan tehničar,no ni on se za sada nije pokazao u najboljem svijetlu.Sve je to "srednja žalost".
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Salibašić je trenutno malo indisponiran, juče igrao protiv Fenerbahcea a danas protiv UNIS (ovime ne želim da ponizim UNIS, svaka čast), to je najveći problem njegov. Gafurović osim izuzetne požrtvovanosti nema neke sad posebne kvalitete, igra grubo i za njega nema izgubljene lopte, zbog toga ga kakanjska publika obožava (moje mišljenje).neutralan__ je napisao/la:Salibašić je sjajan igrač,odličan tehničar,brzonog,no previše je sebičan.Da igra tenis bio bi najbolji,ali fudbal je kolektivna igra i ne igra jedan igrač,nego 11.Tako da treba njemu još dosta toga da sustigne Gafurovića.
- neutralan__
- Kontakt:
Ne znam do čega je,ali ne može biti onako sebičan.Iako iskreno naša publika ga podržava i vole one njegove driblinge,ali ja sam protiv toga.Može 1-2,no ne mogu se svi igrači predriblati nema šanse.Nekoliko puta je stvorio protivnicima kontru sa svojim driblinzima.sony_91 je napisao/la:Salibašić je trenutno malo indisponiran, juče igrao protiv Fenerbahcea a danas protiv UNIS (ovime ne želim da ponizim UNIS, svaka čast), to je najveći problem njegov. Gafurović osim izuzetne požrtvovanosti nema neke sad posebne kvalitete, igra grubo i za njega nema izgubljene lopte, zbog toga ga kakanjska publika obožava (moje mišljenje).neutralan__ je napisao/la:Salibašić je sjajan igrač,odličan tehničar,brzonog,no previše je sebičan.Da igra tenis bio bi najbolji,ali fudbal je kolektivna igra i ne igra jedan igrač,nego 11.Tako da treba njemu još dosta toga da sustigne Gafurovića.
Eh šta bi mi dali za jednog kao što je Gafurović,da je požrtvovan i borben.Imamo takvog jednog,ali on je štoper.
Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 05 sep 2011, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- L' Imperator
- Kontakt:
sony nemoj vise hljeba tisony_91 je napisao/la:
Salibašić je trenutno malo indisponiran, juče igrao protiv Fenerbahcea a danas protiv UNIS (ovime ne želim da ponizim UNIS, svaka čast), to je najveći problem njegov. Gafurović osim izuzetne požrtvovanosti nema neke sad posebne kvalitete, igra grubo i za njega nema izgubljene lopte, zbog toga ga kakanjska publika obožava (moje mišljenje).

#samoRudar #zauvijek
to mu je samo plus,ta pozrtvovanost,gafa je tehnicar fenomenalan,to ti je pokazo onim golom,a ima i kod imperatora,evo i ja cekam da klip postavi,snimo slobodnjak,samo je malo blize u odnosu na onaj go sad zadnju tekmu,opet u 90 samo golman vadi,i da si vidio go drugi iz prve koji je zabio,nemoze bolje,sigurno je da je u top 3 igraca ove ligesony_91 je napisao/la:Salibašić je trenutno malo indisponiran, juče igrao protiv Fenerbahcea a danas protiv UNIS (ovime ne želim da ponizim UNIS, svaka čast), to je najveći problem njegov. Gafurović osim izuzetne požrtvovanosti nema neke sad posebne kvalitete, igra grubo i za njega nema izgubljene lopte, zbog toga ga kakanjska publika obožava (moje mišljenje).neutralan__ je napisao/la:Salibašić je sjajan igrač,odličan tehničar,brzonog,no previše je sebičan.Da igra tenis bio bi najbolji,ali fudbal je kolektivna igra i ne igra jedan igrač,nego 11.Tako da treba njemu još dosta toga da sustigne Gafurovića.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- vevericabimbereket
- Kontakt:
L' Imperator je napisao/la:Treba napraviti anketu..,izabrati 10 igraca i da vidimo sta narod misli (:
ma nece anketa puno pomoci,slabo ko od nas zna kako igraju svi ti igraci pa da moze odlucivati..a i slabo ce ko realno glasati,svako ce za svog,il onog kojeg poznaje..
- L' Imperator
- Kontakt:
i to sto kazes..vevericabimbereket je napisao/la:L' Imperator je napisao/la:Treba napraviti anketu..,izabrati 10 igraca i da vidimo sta narod misli (:
ma nece anketa puno pomoci,slabo ko od nas zna kako igraju svi ti igraci pa da moze odlucivati..a i slabo ce ko realno glasati,svako ce za svog,il onog kojeg poznaje..
#samoRudar #zauvijek
ma ajde,vidice se na kraju,nek svako uzme po jednog top igraca iz ekipe i prati statistiku,odma cemo vidit ko kolko kome znaci
#Voajeroljupci na respiratorima.
Drug, da je toliki kvalitet ne bi u Čeliku bio rezerva, do sad bi ga ponovo neđe zvali u Premijer ligu. Gledao sam ga u Gračanici, gol iz slobodnjaka prije toga ništa, protiv nas gol sa penala i onaj odbijanac. Prošle sezone sam ga gledao dva puta sa nama, jednom u Srebreniku, u Bihaću jednom... Nije on toliki kvalitet koliko ga dižete, opet eto, možda se ja uopće ne razumijeme u ovoL' Imperator je napisao/la:sony nemoj vise hljeba tisony_91 je napisao/la:
Salibašić je trenutno malo indisponiran, juče igrao protiv Fenerbahcea a danas protiv UNIS (ovime ne želim da ponizim UNIS, svaka čast), to je najveći problem njegov. Gafurović osim izuzetne požrtvovanosti nema neke sad posebne kvalitete, igra grubo i za njega nema izgubljene lopte, zbog toga ga kakanjska publika obožava (moje mišljenje).za ovu ligu je prekvalitetan

- L' Imperator
- Kontakt:
ma pojma ti nemassony_91 je napisao/la:Drug, da je toliki kvalitet ne bi u Čeliku bio rezerva, do sad bi ga ponovo neđe zvali u Premijer ligu. Gledao sam ga u Gračanici, gol iz slobodnjaka prije toga ništa, protiv nas gol sa penala i onaj odbijanac. Prošle sezone sam ga gledao dva puta sa nama, jednom u Srebreniku, u Bihaću jednom... Nije on toliki kvalitet koliko ga dižete, opet eto, možda se ja uopće ne razumijeme u ovoL' Imperator je napisao/la:sony nemoj vise hljeba tisony_91 je napisao/la:
Salibašić je trenutno malo indisponiran, juče igrao protiv Fenerbahcea a danas protiv UNIS (ovime ne želim da ponizim UNIS, svaka čast), to je najveći problem njegov. Gafurović osim izuzetne požrtvovanosti nema neke sad posebne kvalitete, igra grubo i za njega nema izgubljene lopte, zbog toga ga kakanjska publika obožava (moje mišljenje).za ovu ligu je prekvalitetan
...

#samoRudar #zauvijek
- slogauskoplje
- Kontakt:
vidjeti ćemo ga u nedjeljuslogauskoplje je napisao/la:Ja znam da je najbolji golman Pandža iz Branitelja

- vevericabimbereket
- Kontakt:
slogauskoplje je napisao/la:Ja znam da je najbolji golman Pandža iz Branitelja
solidan jest,ne znam jel i najbolji..mozda najbolji kojeg znam,a znam ih 5-:D
cini mi se da je on i kapiten branitelja.
- L' Imperator
- Kontakt:
nije loshslogauskoplje je napisao/la:Ja znam da je najbolji golman Pandža iz Branitelja

#samoRudar #zauvijek
- Free_shooteR
- Kontakt:
Nimla_RZ je napisao/la:Valjda ne bude ono najgore, vi uletite, mi ispadnemo.Free_shooteR je napisao/la:aBd..u PL.....Nimla_RZ je napisao/la:Biće komšijski, biće ako Bog da.
ma nece valjda

Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.