mene zaklase ovo prvenstvo, pa i kartica mi ode u minus zbog njihgroka12 je napisao/la:ma nemozes bosnu pogoditi nema sanse
imam listic bajramovic over,dzedovic i henri, fali mi poen kene i dzedovica
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
mene zaklase ovo prvenstvo, pa i kartica mi ode u minus zbog njihgroka12 je napisao/la:ma nemozes bosnu pogoditi nema sanse
eto bajramovic u zadnji trennick je napisao/la:mene zaklase ovo prvenstvo, pa i kartica mi ode u minus zbog njihgroka12 je napisao/la:ma nemozes bosnu pogoditi nema sanse
imam listic bajramovic over,dzedovic i henri, fali mi poen kene i dzedovica
TI SI MI IDOL !suicidesquad je napisao/la: Prije početka EP čekam par Italija - BiH za fine pare. Igra se u Riminiju i kvota na Italiju 1,20. BiH dobije 1 razlike i padnem. Prva utakmica na EP: Grčka - BiH - igram hendikep na Grčku i padnem. Druga utakmica na EP: Crna Gora - BiH - igram keca na CG i padnem. Treća utakmica na EP: BiH - Finska - igram keca na BiH i padnem. Svaki put kad mi je ova reprezentacija na tiketu padnem. Nije bitno da li igram na njih ili protiv njih - uvijek padnem. Ovom prilikom im **** sve po spisku. Postali su mi daleko najmrža reprezentacija.Nakon pobjede protiv CG govorim igrat ću na BiH protiv Finske i past ću. Tako mi i treba kad igram protiv svog osjećaja. Pogodio sam Koponena manje od 19,5 na istom tiketu, ali koji će mi k.rac kad igram na ove majmune. Ono protiv CG je bio sretan dan i ništa više. Sutra da igraju opet protiv njih izgubili bi. Sutra protiv Hrvatske. Igram na Hrvatsku i ako tu padnem bacit ću se s mosta.
![]()
Kako me Teletović brzinski i kulturno ohladi. Eo još nisam sebi došao.Emir ZENICA je napisao/la:TI SI MI IDOL !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA,najjaciEmir ZENICA je napisao/la:TI SI MI IDOL !suicidesquad je napisao/la: Prije početka EP čekam par Italija - BiH za fine pare. Igra se u Riminiju i kvota na Italiju 1,20. BiH dobije 1 razlike i padnem. Prva utakmica na EP: Grčka - BiH - igram hendikep na Grčku i padnem. Druga utakmica na EP: Crna Gora - BiH - igram keca na CG i padnem. Treća utakmica na EP: BiH - Finska - igram keca na BiH i padnem. Svaki put kad mi je ova reprezentacija na tiketu padnem. Nije bitno da li igram na njih ili protiv njih - uvijek padnem. Ovom prilikom im **** sve po spisku. Postali su mi daleko najmrža reprezentacija.Nakon pobjede protiv CG govorim igrat ću na BiH protiv Finske i past ću. Tako mi i treba kad igram protiv svog osjećaja. Pogodio sam Koponena manje od 19,5 na istom tiketu, ali koji će mi k.rac kad igram na ove majmune. Ono protiv CG je bio sretan dan i ništa više. Sutra da igraju opet protiv njih izgubili bi. Sutra protiv Hrvatske. Igram na Hrvatsku i ako tu padnem bacit ću se s mosta.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
3/4 na Makedoncesuicidesquad je napisao/la:Šta ćeš igrati protiv MKD?
bio je preko,cini mi se 12adis.p je napisao/la:Koliko je dao Bajramovic??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.