EP Litvanija 2011
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: EP Litvanija 2011
Ne znam tacno,mozda su i ta trojica,ali idemo u off 
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:Ne znam tacno,mozda su i ta trojica,ali idemo u off
tako sam i mislio
Gubimo 2 poluvreme,dobro je jbg s obzirom koliko nas sudije pune prekrsajima i koliko stite Francuze,pogotovo Parkera.
ALi nadam se bar malim kompenzacijama u nastavku jer je itekako vidljivo da su ih stitili u prvom delu.Samo neka momci ovako nastave,pa ne moraju pobediti,ja bih i sa minimalnim porazom do 5 poena bio itekako zadovoljan,ali ako se otvori put sto im ne pokupiti i bodove.
ALi nadam se bar malim kompenzacijama u nastavku jer je itekako vidljivo da su ih stitili u prvom delu.Samo neka momci ovako nastave,pa ne moraju pobediti,ja bih i sa minimalnim porazom do 5 poena bio itekako zadovoljan,ali ako se otvori put sto im ne pokupiti i bodove.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nema potrebe za tim,ja sam ispao budala sto sam ti i odgovarao.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Tribalian je napisao/la:Ne znam tacno,mozda su i ta trojica,ali idemo u off
tako sam i mislio
Sto se utakmica tice,Srbija ima problem u odbrani,ali opet se nadam da cemo pobediti,trenutno je 41:43.Parker ne moze da igra celu utakmicu za celu reprezentaciju,a i sudije ckepi ce valjda suditi kako treba u drugom poluvremenu.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Nisam zadovoljan kako igramo u odbrani, tako nam lako ljudi prolaze da je to nepovjerovati a i ako koga spriječe tu je faul, naravno. Ne znam kako ovo prebroditi, dajem u nastavku velike šanse Francuskoj, po svemu sudeći, bolji su, jedino ako nešto ne promjenimo, ali boga mi...
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:Nema potrebe za tim,ja sam ispao budala sto sam ti i odgovarao.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Tribalian je napisao/la:Ne znam tacno,mozda su i ta trojica,ali idemo u off
tako sam i mislio![]()
Sto se utakmica tice,Srbija ima problem u odbrani,ali opet se nadam da cemo pobediti,trenutno je 41:43.Parker ne moze da igra celu utakmicu za celu reprezentaciju,a i sudije ckepi ce valjda suditi kako treba u drugom poluvremenu.
nisi ispao budala,izvini ako si ti tako shvatio,samo mi malo smiješno tvrditi da su skoro svi turski igrači sa prostora bivše države
Neizvjestan meč između Srbije i Francuske. Kešelj i Krstić jako dobri u dresu Orlova, dok je ovamo neprikosnoven Tony Parker. Joakim Noah solidan, no već ima 3 lične greške.
ima li iko "normalan" link za francuska - srbija, da ne stopa i da se lopta moze bar malo vidjeti

-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
finska u drugom krugu,mislim da ni njihovi najveći optimisti to nisu očekivali
PRobaj ovde zna biti dobra slika.The Game je napisao/la:ima li iko "normalan" link za francuska - srbija, da ne stopa i da se lopta moze bar malo vidjeti![]()
Produzeci evo upravo pocinju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
srbija - francuska 80-80 na kraju regularnog dijela. srbima na 80-78 za francusku svirana nesportska, batum oba bacanja masio i onda i napad promasili. na drugoj strani krle zabio dva bacanja. teodosic i parker - igraju neko svoje evropsko u majmunisanju.
- neutralan__
- Kontakt:
Joj rezultata u grupi B.
Izrael-Italija 96:95
Latvija-Njemačka 80:81
Srbija-Francuska 80:80
Što je gusto
.
Izrael-Italija 96:95
Latvija-Njemačka 80:81
Srbija-Francuska 80:80
Što je gusto
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Posto se na temi BiH kosarka ne moze nista normalno napisati.
Jbg, ostaje zal za porazom, opet nam je malo falilo, kao i uvijek.
Kad se pogleda neke vece reprezentacije su ispale, Italija, Izrael, Hrvatska, iako su prve dvije ekipe igrale i u jacim grupama.
Jednostavno sam se pribojavao ovakvog scenarija, da nam nece ici, nismo mi te srece da Henry onako ubacuje trice dva dana zaredom. Opet mu hvala na jucerasnjoj pobjedi.
Ubile su nas greske i taj skok, koji smo juce zatvorili i polumrtvi Gecevski.
Najgore je sto su hokejasi zavrsili u drugom krugu, ipak potpuno zasluzeno.
Najgore je sto nikako ne vidim buducnost nase kosarke, Sasa ima 32 godine, koliko god bio dobar na EP, jedan prosjecni play, Ikona 31, Henry 30(koliko god dobar bio, zahvaliti mu se i traziti centra), Nekih super mladih igraca nemamo.
Djedovic, Mirza, Gorcic, Kikan, jedino sto vrijedi u reprezentaciji, a da je koliko toliko mlado.
A o strucnosti u savezu i da ne pricamo.
Mogli smo napraviti iskorak, otvorilo nam se, nismo, sta je tu je, valjda nece vako i u fudbalu biti.
Jbg, ostaje zal za porazom, opet nam je malo falilo, kao i uvijek.
Kad se pogleda neke vece reprezentacije su ispale, Italija, Izrael, Hrvatska, iako su prve dvije ekipe igrale i u jacim grupama.
Jednostavno sam se pribojavao ovakvog scenarija, da nam nece ici, nismo mi te srece da Henry onako ubacuje trice dva dana zaredom. Opet mu hvala na jucerasnjoj pobjedi.
Ubile su nas greske i taj skok, koji smo juce zatvorili i polumrtvi Gecevski.
Najgore je sto su hokejasi zavrsili u drugom krugu, ipak potpuno zasluzeno.
Najgore je sto nikako ne vidim buducnost nase kosarke, Sasa ima 32 godine, koliko god bio dobar na EP, jedan prosjecni play, Ikona 31, Henry 30(koliko god dobar bio, zahvaliti mu se i traziti centra), Nekih super mladih igraca nemamo.
Djedovic, Mirza, Gorcic, Kikan, jedino sto vrijedi u reprezentaciji, a da je koliko toliko mlado.
A o strucnosti u savezu i da ne pricamo.
Mogli smo napraviti iskorak, otvorilo nam se, nismo, sta je tu je, valjda nece vako i u fudbalu biti.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Marko Keselj 6 od 8 gadja trice, fantasticno
edit : evo vec 7 od 9
edit : evo vec 7 od 9
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Strasna utakmica.
Keselj trica za plus 1, Francuzi imaju napad za pobjedu.
Sta promasi Savan.
Keselj trica za plus 1, Francuzi imaju napad za pobjedu.
Sta promasi Savan.
Zadnja izmjena: retro, dana/u 05 sep 2011, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Sada kada nema Bosne navijamo za Tursku u daljem natjecanju
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Mozda ti navijas.meho-medo je napisao/la:Sada kada nema Bosne navijamo za Tursku u daljem natjecanju
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Uh sta promasi takav igrac kao Savanovic za pobjedu, sve u svemu fantasticna utakmica
Call the coroner!
Pa brate za koga cemo drugoga francuze nevolim spanija tu i tamo a turci su mi dragi od prosle godineDylan Dog je napisao/la:Mozda ti navijas.meho-medo je napisao/la:Sada kada nema Bosne navijamo za Tursku u daljem natjecanju
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.