FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

braoolyo
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la braoolyo » 04 sep 2011, 01:28

Dakle kazes da ni jedan od ta 3 nije penal?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 sep 2011, 01:36

braoolyo je napisao/la:Dakle kazes da ni jedan od ta 3 nije penal?
Evo "penal" protiv Metalca.U Evropi bi bez trunke protesta ovo bio penal,kod nas ga u 80% slucajeva nece svirati,iako je cist,Kaduov penal takodje cist,ali u JSL ga nebi svirali pogotovo.Chavin "penal" se ni u Evropi ne bi svirao,takvih situacija se svaki vikend nagledamo ihaha,sirom meridijana. ;)
[youtube][/youtube]
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 sep 2011, 11:41

Devil je napisao/la:
braoolyo je napisao/la:Dakle kazes da ni jedan od ta 3 nije penal?
Evo "penal" protiv Metalca.U Evropi bi bez trunke protesta ovo bio penal,kod nas ga u 80% slucajeva nece svirati,iako je cist,Kaduov penal takodje cist,ali u JSL ga nebi svirali pogotovo.Chavin "penal" se ni u Evropi ne bi svirao,takvih situacija se svaki vikend nagledamo ihaha,sirom meridijana. ;)
[youtube][/youtube]
Mozda sudija nije vidio. :mrgreen:

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 04 sep 2011, 12:14

Devil je napisao/la:
braoolyo je napisao/la:
Devil je napisao/la: Samo sto ja ne vidim nikakvu slicnost izmedju ta dva penala.Onaj protiv Rennesa se moze porediti sa utakmicom protiv Metalca prosle sezone npr. ;)
Kasno je, stvarno se ne sjecam Metalca. :D Ali mozemo ovako gledati. Ovo Cavino igranje rukom nije penal jer je lopta napucana iz neposredne blizine i on nema vremena da skloni ruku koja je svo vrijeme od napucavanja do udaranja u istom polozaju. Tako je rekao i onaj sudija sa SOS-a. Potpuno isti slucaj je i u utakmici sa Renom. Kaduova lopta ide ka ruci a ne obrnuto. Dodao bih jos da je otezavajuca okolnost za Cavin "penal" sto lopta ide direktno prema golu, valjda i to utice.
Kazem ti Chavin "penal" i taj protiv Rennesa nisu ni slicni.Zato ti kazem uzmi Metalac,on mi nekako prvi pada na pamet ;) .Penal protiv Rennesa je dokaz koliko su sudije u evropi zaostale,onakav se penal u 90% slucajeva u Srbiji nebi svirao,ne samo vecitim nego i ostalim klubova,ali to je vec predmet dublje analize.
Kazes da su evropske sudije zaostale u odnosu na nase? :?

Ako je neka sala onda razumem...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 sep 2011, 13:11

Hteo sam napisati srpske sudije u odnosu na evropske,ne znam sta mi bi da ovako nesta ispisem. :oops:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 sep 2011, 23:23

Oko 15500 prodano sezonskih ulaznica i preko 22000 registrovanih clanova sto je odlicna brojka. 8-)

Sutra protiv Dinama u Pancevu,ocekujte izvestaj. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 04 sep 2011, 23:26

Devil je napisao/la:Oko 15500 prodano sezonskih ulaznica i preko 22000 registrovanih clanova sto je odlicna brojka. 8-)
Ja kad sam pricao,ti rece onom jednom sto te pitao nesto da ja preterujem 8-)

Potvrdjeno je jos jednom :arrow:

[youtube][/youtube]
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 sep 2011, 23:29

Ovako gledajuci prosek od 20000 po utakmici je presmesan 8-) ,ali opet videcemo dosta njih je kupilo sezonske i zbog prava na kupovinu za evropske utakmice pa ostaje da vidimo.

I znas sta je najbolje Zvezda-BSK u subotu od 19:30,ocekujem preko 20000 tu utakmicu,termin ne moze biti bolji.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 04 sep 2011, 23:40

Djavole znas li mozda koliko po ugovoru trebamo dati za otkup Mezenge?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 sep 2011, 23:43

braoolyo je napisao/la:Djavole znas li mozda koliko po ugovoru trebamo dati za otkup Mezenge?
To nije receno ali pretpostavljam oko 500000.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 sep 2011, 22:34

slika-slika

0-6

Bilo je to sjajno fudbalsko poslepodne u Pancevu na stadionu Dinama,tek prvi put sam na stadionu Dinama u svojstvu gledaoca pa mi je tesko proceniti,davno sam poslednji put tamo igrao.Ali mislim nekih 6000 mozda malo manje na tribinama Gradskog stadiona.Mi krenuli u dosta izmesanom sastavu,a sto me najvise raduje mladici su dobili sansu.
Krenuli smo u sastavu:Vesic,Stojkovic,Cosic,Savio,Reljic,Kovacevic,Causic,Jankovic,Jeremic,Mezenga,Kaludjerovic kasnije su jos usli: Petkovic,Kadu,Borja,Krneta,Evandro,Brigel,Chava i S.Srnic.

Utakmica humanitarnog karaktera tako da se o igri i ne treba puno pricati jer nije uopste neki reper,mi igrali,Dinamo igrao dok je imao snage za nas tempo,nekih 25-30 minuta max,pa je i rezultat od 0-2 na poluvremenu izgledao pristojno,ali kasnije su pali totalno i na kraju ispostavice se brutalnih 0-6.Sto me raduje prijateljska tekma,angazovanje na nivou,a jos klub koji drze komsije,pa gde ces bolje. :mrgreen:

Prvi gol perfekcija Mezenga je sjajno sutirao i skinuo pacinu sa gola Dinama,a na 2:0 povisio Kaludjerovic u svom stilu sa 3 metra.No Kaludjerovic nije ovu utakmicu nije propustio da se obruka,pa je promasio jednom skoro pa prazan gol sa 3 metra,i jos nekoliko puta ukenjao ciste prilike.Imali smo mi jos pokusaje Fice,pa Mezenge x2,pa Jeremica ali ostalo je 0:2 kao sto rekoh sasvim pristojno na poluvremenu.

Drugo poluvreme dosta mirno,izmene su izvrsene pa je opao tempo,iako to moram priznati nisam ocekivao.Treci gol vidjamo u 70 i neku minutu.Mezenga sjajno uposljava Srnica koji lagano matira golmana Dinama za 3:0.Zatim na scenu stupa Borivoje prvo lagano lomi odbranu Dinama i pogadja za 4:0,a onda je red dosao da Srnic vrati nekome asistenciju i uposljava Borju koji se sjajno snalazi i u padu matira golmana Pancevaljana za 5:0.Kako utkamica pocne red je da se tako i zavrsi.Naravno glavna uloga ko drugi no najbolji danas Bruno Mezenga na asistenciju Evandra.

Od nasih igraca izdvojio bih Mezengu kao najboljeg pojedinca,Srnic veoma dobar,Borja veoma dobar,drago mi je da je Krneta osetio slast igranja za najjaci tim,ali su me ponovo razocarali Kaludjerovic i Reljic,nista strasno oni ne biraju da li je prijateljska ili takmicarska. :roll:

Ja zadovoljan vidjenim,drago mi je da su skupljene pare za Zvezdanu i da ce ona brzo da ozdravi.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 05 sep 2011, 22:42

Aj' valjda ce Mezenga sad biti starter protiv BSK-a.
Devil je napisao/la:ali su me ponovo razocarali Kaludjerovic i Reljic,nista strasno oni ne biraju da li je prijateljska ili takmicarska. :roll:
Najjaci dio. :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 sep 2011, 22:50

[youtube][/youtube]
Evo nadjoh i klip sada sa golovima+2 Mezengine prilike ostalih nema.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 sep 2011, 00:07

Lazovic ponovo odlican u mladoj ovaj put dva gola u mrezi Farana,zaista igra momak u odlicnoj formi i morace se do kraja iskoristiti njegov potencijal i kvalitet u narednim mesecima.

A u subotu festa,dupli program na Marakani prvo od 16:00 nase devojke protiv Macve prva utakmica na Marakani od osnivanja kluba i onda muskarci protiv BSK-a od 18:30 da se ne bi puno cekalo izmedju utakmica.Izgleda da ce obe utakmice ici na Areni.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 sep 2011, 22:40

Zanimljiva stvar sa "MCZ" 8-)

Zvezdina deca za primer prvotimcima :!:

-Za protekli vikend može se reći da je bio više nego uspešan za mlađe kategorije Crvene zvezde. U subotu su u periodu od 9 do 15 časova odigrana tri meča prvenstva za pionire, kadete i omladince i crveno-beli klinci su uspeli da ostvare sve tri pobede! Sada je skor Zvezdine omladinske škole 17/17, tako da je sasvim jasno da se nastavlja dominacija od prošle sezone kada je titula osvojena u gotovo svim kategorijama. Na terenu je u subotu pokazano izuzetno zalaganje, umeće i ljubav sa kojom se igra za grb Crvene zvezde.

PIONIRI

CRVENA ZVEZDA – RAD 3:1 (2:0)

Najmlađi u crveno-belim dresovima su poveli golom Luke Jovića već u drugom minutu i ranim vođstvom potpuno obeshrabrili protivnika, koji je jedva prelazio polovinu terena. Luka Jović je do kraja poluvremena još jednom zatresao mrežu Rada, a u drugom delu igre mu se na listi strelaca pridružio i talentovani Bogdan Rangelov. Radovi pioniri su se maksimalno trudili da pruže otpor, stvarajući par dobrih šansi pred kraj utakmice, ali su do poslednjeg sudijskog zvižduka uspeli da postignu samo jedan gol.

KADETI

CRVENA ZVEZDA – RAD 3:0 (3:0)
Kadeti Crvene zvezde od prvog minuta su igrali ofanzivno i sigurno i to se isplatilo već sredinom poluvremena kada je prvi gol postigao Šakić i doveo crveno-bele u vođstvo. Nešto kasnije, najmlađi prvotimac, Filip Janković, dokazao je da je zaista zaslužio poverenje koje mu je ukazao Robert Prosinečki, tako što je u roku od deset minuta dva puta zatresao mrežu kadeta sa Banjice. Drugo poluvreme je odigrano prilično mirno, gde su crveno-beli laganim tempom zapečatili nova tri boda.

slika

OMLADINCI

CRVENA ZVEZDA – JAGODINA 1:0 (0:0)
-Omladinci su, čini se, imali najviše muke da dođu do pobede i njihova igra je poprilično podsećala na igru prvotimaca. Igra na početku meča izuzetno spora, sa malim brojem dobrih akcija i šansi, bez ideja i kreativnosti. U drugom poluvremenu su omladinci shvatili da vreme ističe i da se bodovi moraju uzeti, pa su se malo razigrali. Dva su gola poništena zbog ofsajda, a onda je konačno, u 90. minutu, Stefan Mihajlović postigao i treći gol, ovaj put iz dozvoljene pozicije i spasao i publiku i saigrače nerviranja.

ZANIMLJIVOST

Prvo poluvreme utakmice kadeta i celu utakmicu omladnaca sa klupe je gledao i šef stručnog štaba prvog tima Crvene zvezde – Robert Prosinečki. Osim toga što je budno motrio na svog najmlađeg pulena, Jankovića, verovatno je krenuo u pohod na nove mlade talente koji bi osvežili A-tim.
slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 sep 2011, 22:43

Vidis da su prekopirali od mene. :lol:
Salim se naravno. :mrgreen:

p.s.Kad bi ti rek'o sta upravo slusam na YT rek'o bi da sam poludeo. :lol:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 09 sep 2011, 18:19

Mladost Lučani – Crvena zvezda . 21. septembar . Kup.

P.S. Kolega sta slusas na YT nisam ni video da si ovo napisao :mrgreen: aj reci pa da vidimo dal si poludeo :lol:

Evo malo da se podsetimo jednog zvezdinog gola :mrgreen:

[youtube][/youtube]

nanananananannaaaa Robert Prosinecki :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 sep 2011, 18:58

Slusam kopiju ove pesme koju je odradila Firma,jbt meni mocnije zvuci nego ova nasa.
[youtube][/youtube]

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 sep 2011, 21:40

slika-slika

CRVENA ZVEZDA-BSK BORCA
Subota 10.avgust 18:30
Stadion:Marakana
Prenos:Arena Sport 1

U jednom od za mene najboljih termina koje postoje,subotom predvecer na nasem najvecem stadionu sastaju se apsolutni favorit ovoga meca i domacin Crvena Zvezda,te za mene trenutno najlosija ekipa prvenstva Bsk Borca kojoj bi samo cudo moglo da pomogne da ostane u ligi.
Crvena Zvezda u ovaj mec ulazi osokoljena pobedama u zadnja dva ligaska meca protiv Javora na Marakani te protiv Smedereva u gostima,tradicionalno jednog od najtezih gostovanja za nas klub.

Sto se tice nas glavna promena je levi bek.Nema vise u ekipi Duska Tosica pa se ocekuje da na njegovo mesto stane pridoslica Petkovic povratnik u nase redove.Protiv Dinama je igrao stopera a levo je bio Ignjatijevic no sada ce biti druga prica,Robi je itekakav strucnjak da bi mu Reljic ili Brigel igrali pre Petkovica koji po meni moze bar u 70% da nadomesti odlazak Tosica.Ostalo je sve spremno samo je pitanje za koga ce Robi da se odluci,ja verujem da ce ponovo biti 1-2 izmene kao i obicno kada je Robi u pitanju,svi su spremni i videcemo sta ce da odluci.

Sa druge strane BSK kao sto sam rekao izuzetno losa ekipa ali treba biti oprezan.Za mene ekipa koja nema ni rep ni glavu.Glavni igrac im je Kajevic,izuzetan fudbaler jedan od retkih koji bi mogao lagano da igra u bilo kojoj ekipi Srbije ili da bude bar na klupi,racunajuci i vecite,ali ostalo tesko je da se jos neko izdvoji.

Sutra se ocekuje fenomenalno vreme oko 22 C u trenutku igranja meca tako da postoje svi uslovi za sjajan mec i atmosferu.

Ne zaboravimo u 16:00 igraju nase devojke prvi put na Marakani.Protivnik Sabacka Macva koja ne bi trebala biti problem za nase devojke koje su zadnje kolo pobedile 11:0 u gostima i sa sjajnom uvertirom ulaze u ovaj mec.Iako je bilo najavljeno da ce biti na Areni i ovaj prenos nece ici,tako da ce ljubitelji zenskog fudbala i navijaci zvezde ostati uskraceni za ovaj mec putem TV ekrana.

edit:Evo ipak imaju i devojke na areni. ;)

IGRAJ ZVEZDO IGRAJ I POBEDI !!!!!

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 09 sep 2011, 21:57

Devil je napisao/la: Sto se tice nas glavna promena je levi bek.Nema vise u ekipi Duska Tosica pa se ocekuje da na njegovo mesto stane pridoslica Petkovic povratnik u nase redove.Protiv Dinama je igrao stopera a levo je bio Ignjatijevic no sada ce biti druga prica,Robi je itekakav strucnjak da bi mu Reljic ili Brigel igrali pre Petkovica koji po meni moze bar u 70% da nadomesti odlazak Tosica.
"- I Čava je imao temperaturu, i mislim da on verovatno neće konkurisati za tim. Međutim, nisam zabrinut, svi igrači jedva čekaju utakmicu, nisu igrali dve nedelje, i uželeli su se fudbala - istakao je Robi i dodao da je, nedavno pristigli Nikola Petković u dobroj fizičkoj kondiciji, ali da mora da prođe period prilagođavanja, tako da sutra sigurno neće istrčati na teren među startnih jedanaest, ali i da postoji mogućnost da dobije šansu tokom meča. "

:mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.