Forum
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Forum
svaka cast za ovo po 10 tema u svakom pdf, zaista mi se svidja, volio bih da ovako ostane
nekako je preglednije, kao da je malo živno forum
nekako je preglednije, kao da je malo živno forum
A daj ba kako je preglednije, koja glupost. Moramo 11 stranica ic' unazad da nadjem temu!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ako ovo nije za iskljucenje onda ne znam.KARL HAJNC je napisao/la:Ovaj nepismeni smrad ti **** mater u ****,sestru u ****,dijete u **** ako ga imaš...toliko od mene

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Hajnc i Anti_zli , ne mogu da vjerujem da jos nisu dobili banLudLo 4 je napisao/la:Ako ovo nije za iskljucenje onda ne znam.KARL HAJNC je napisao/la:Ovaj nepismeni smrad ti **** mater u ****,sestru u ****,dijete u **** ako ga imaš...toliko od mene

I ja gledam i ne vjerujem,ne znam sta je sa onim Dirkom i on nije bio dobar.HZ_ilidzaa je napisao/la:Hajnc i Anti_zli , ne mogu da vjerujem da jos nisu dobili banLudLo 4 je napisao/la:Ako ovo nije za iskljucenje onda ne znam.KARL HAJNC je napisao/la:Ovaj nepismeni smrad ti **** mater u ****,sestru u ****,dijete u **** ako ga imaš...toliko od mene
||| FKZeljeznicar |||
- skyisthelimit
admin je napisao/la:
kako te nije stid. jednog gosta iz makedonije imamo i ti se našao svađati s njim.
zar nije interesantno da iz prve ruke osjetimo atmosferu iz Skopja?
ksenofobiju ostaviti pred ulazom na forum. i jedan i drugi.
evo sta nam porucuje makedonac
abcde je napisao/la:
Laz. Vi kao prvo nemate drzavu vasi igraci boli **** za ekipu. Pogledaj kako igraju nasi za svoju reprezentaciju i drzavu vi ste obicna seljacina. Ni ste ni trebali proci na europsko vec ispasti sa mizernu Ukrajinu. I bas sam se ispunio sa ovu pobjedu!!!!
15.10 - 15.06 ...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Prvi mu post , checkirajte IP sa pljuvacima Hadzica ...kibsam je napisao/la:dva ubjedljivo najgora trenera: Hadžić i Vranković
ne mogu da vjerujem da neko može napisati da je Sabe OK
Sad ce doci admin da se zgrazava kako te nije stid napadati gosta iz Makedonije,kako je ocito da nema pojma sta pise itd..skyisthelimit je napisao/la:admin je napisao/la:
kako te nije stid. jednog gosta iz makedonije imamo i ti se našao svađati s njim.
zar nije interesantno da iz prve ruke osjetimo atmosferu iz Skopja?
ksenofobiju ostaviti pred ulazom na forum. i jedan i drugi.
evo sta nam porucuje makedonac
abcde je napisao/la:
Laz. Vi kao prvo nemate drzavu vasi igraci boli **** za ekipu. Pogledaj kako igraju nasi za svoju reprezentaciju i drzavu vi ste obicna seljacina. Ni ste ni trebali proci na europsko vec ispasti sa mizernu Ukrajinu. I bas sam se ispunio sa ovu pobjedu!!!!
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 06 sep 2011, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ja se slažem s njim,a nemamo isti IPHZ_ilidzaa je napisao/la:Prvi mu post , checkirajte IP sa pljuvacima Hadzica ...kibsam je napisao/la:dva ubjedljivo najgora trenera: Hadžić i Vranković

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Vidiš da je otvorio temu Sabe Odlazi i pet profila i sam sa sobom pričaHZ_ilidzaa je napisao/la:Prvi mu post , checkirajte IP sa pljuvacima Hadzica ...kibsam je napisao/la:dva ubjedljivo najgora trenera: Hadžić i Vranković

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Vidiš da je otvorio temu Sabe Odlazi i pet profila i sam sa sobom pričaHZ_ilidzaa je napisao/la:Prvi mu post , checkirajte IP sa pljuvacima Hadzica ...kibsam je napisao/la:dva ubjedljivo najgora trenera: Hadžić i Vranković

Aj ne rise i ti si se javiolegenda reala je napisao/la:Vidiš da je otvorio temu Sabe Odlazi i pet profila i sam sa sobom pričaHZ_ilidzaa je napisao/la:Prvi mu post , checkirajte IP sa pljuvacima Hadzica ...kibsam je napisao/la:dva ubjedljivo najgora trenera: Hadžić i Vranković

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Giallorossi
- Kontakt:
Jel planira ko ovog @goranzoran banovati sa 4uma 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
-
- Kontakt:
- NoName
- Kontakt:
Malo me pukla atmosfera pred utakmicu, pa nemojte zamjeriti
U tom smislu imam jedan prijedlog: Možete li nam uključiti opciju "Ko je gledao moj profil"? 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Tebe je izgleda,ono bas pukla..NoName je napisao/la:Malo me pukla atmosfera pred utakmicu, pa nemojte zamjeritiU tom smislu imam jedan prijedlog: Možete li nam uključiti opciju "Ko je gledao moj profil"?

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sigurno nisu malobrojne članice ovog portala.NoName je napisao/la:Malo me pukla atmosfera pred utakmicu, pa nemojte zamjeritiU tom smislu imam jedan prijedlog: Možete li nam uključiti opciju "Ko je gledao moj profil"?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Izgleda puca ga na sve strane, a čini mi se da bi ga mogla dobro puknuti po džepu 

- NoName
- Kontakt:
Jbt, ne mogu uputiti niti jedan konstruktivan (!) prijedlog a da me ne ismijavate
Nemojte spamat ovu temu, znate da je admin vrlo senzibilan po tom pitanju
Dakle, admine, meni odgovori a provokacije ovih neozbiljnih prebaci na chat ili na temu o Sušiću 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
-
- Kontakt:
Molicu lijepo, ovo je jako vaznoVijetnamac je napisao/la:zasto ne mogu poslati e mail an [email protected]
Pise da ne postoji ta adresa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.