EP Litvanija 2011
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: EP Litvanija 2011
Ima li koji Francuz kod ovih u reprezentaciji? 
Ima Nando De Colobraoolyo je napisao/la:Ima li koji Francuz kod ovih u reprezentaciji?
Edit:I on je zapravo Portugalac
Mada,ako je covjek crn,zar ne moze biti Francuz
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
ovi francuzi nikad nemaju neku visoku repku,ali skaču ko ludi
to se trazimarconato je napisao/la:Pa sta tek da je sjajno, ne bi ni morali vise igrat, mogli bi nam komotno vec sad dati zlato...The Game je napisao/la:moram posebno da poselamim sve zenske radnice u bh telecomu, jebbo im pas mater, tokom produzetaka 4 puta mi je konekcija pukla![]()
![]()
znaci francuzi jedini u toj "novoj" grupi krecu sa cetiri boda, tako da se moze reci da su vrlo vrlo blizu cetvrtfinala. srbima ako teodosic ne proradi mogu se slikat', ovo veceras sto sam ja uspio pregledati je uzasno da uzasnije ne moze biti. nijemci su vjerovatno vec ispali, zao mi je sto sto dirk nece vidjeti olimpijade, ali realno ima mnogo mnogo boljih ove godine. drago mi je da su turci spance dobili danas i pokazali da ovi nisu nepobjedivi, nadam se da ce ih jos neko od dvojca srbija/francuska mlatnut' po usima.
Tu se slazem i bas zbog toga mi je najvise zao sto Duda iz principa nije htio zvati Rakocevica... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Moze, al' u 90% slucajeva nije.Dylan Dog je napisao/la: Mada,ako je covjek crn,zar ne moze biti Francuz
Usput izvinjavam se, napisao sam da se igra u 18:00 a igra se u 21:00 i nece se bjezati iz skole.
edit:
Izvinjavam se opet, u 21:00 je po njihovom vremenu, 20:00 po nasem.
Meni se sve čini da bi ti iz škole pobjegao i da se igra u 23:00 po našem vremenubraoolyo je napisao/la:Moze, al' u 90% slucajeva nije.Dylan Dog je napisao/la: Mada,ako je covjek crn,zar ne moze biti Francuz![]()
Usput izvinjavam se, napisao sam da se igra u 18:00 a igra se u 21:00 i nece se bjezati iz skole.
edit:
Izvinjavam se opet, u 21:00 je po njihovom vremenu, 20:00 po nasem.
YNWA!
O Skariolo ciganski zabaru... Dace Bog da izgubis i od Srbije, Njemacke i Francuske. Spanci opet muljaju, namjestaju nesto mute. A i cipke su...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Od svih Djedovic jedini zasluzuje respekt , jedini igrac na kojem se u svim utakmicama vidilo da igra srcem i dusom , ostali kako im se cefne...
- skyisthelimit
Francuska sa ovim NBA-ligasima se nametnula kao prvi favorit 
15.10 - 15.06 ...
E ako su Francuzi prvi favoriti, ode kosarka u ku.ac. Spanija ovakve jede za dorucak.
Srbija i Spanija imaju podjednake sanse. Bice to u pet deka.
Srbija i Spanija imaju podjednake sanse. Bice to u pet deka.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
Ne bi tako govorio, da je Savan dao onaj zicer. Da ste ljudi culi nemacke komentatore kako su se odusevljavali utakmicom. A joj SAvane, ispod kosa sam,****.skyisthelimit je napisao/la:Francuska sa ovim NBA-ligasima se nametnula kao prvi favorit
Zašto otpisati Turke,pa i večeras su pokazali da mogu da se nose s Špancima 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ovo europsko i ova europska reprezentativna kosarka su ko k******. Ovo kao da klubovi igraju,skoro svaka reprezentacija ima amerikanca? Da je taj igrac od malena u drzavi pa igrao u toj ligi godina pa hajd i nekako(kao Eduardo za Hrvatsku ili Camoranesi za Italiju sto se tice fudbala) a ovo prije prvenstva kupis sebi stranca! Sranje zivo.
Ili ovo sa Preldzicem koji je bosanac igrao i slovenskoj ligi i reprezentaciji do juce a sad igra za Tursku.Promjenuo vise zemalja nego Pau Gasol klubova!
Bezveze!!!
Inace Spanci najveci favoriti,iznenadjenje se moze desiti i sve zavisi od rasporeda takmicenja ko na koga naleti ali bi poredak trebao biti Spanija-Francuska-Srbija
Ili ovo sa Preldzicem koji je bosanac igrao i slovenskoj ligi i reprezentaciji do juce a sad igra za Tursku.Promjenuo vise zemalja nego Pau Gasol klubova!
Bezveze!!!
Inace Spanci najveci favoriti,iznenadjenje se moze desiti i sve zavisi od rasporeda takmicenja ko na koga naleti ali bi poredak trebao biti Spanija-Francuska-Srbija
Zadnja izmjena: RKO, dana/u 06 sep 2011, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
RIP SALE VILENJAK
Uz makedonce do kraja 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Srbija je sila samo takva, kako ljudi samo igraju jednostavnu kosarku. Izrade akciju da covjek sam ostane na metar od kosha, al ebga Savan fulio
Meni licno da ovu reprezentaciju nisu Rasic i Perovic, nekako se ne uklapaju u cjelinu.
Srbija hladno uzma Turke i Litvance, dok ce sa Spancima biti guravo
Ova tekma srba i francuza je do sada utakmica prvenstva
nema potpisa
Sta ti je bre!? Mekejleb je rodjeni makedonac !RKO je napisao/la:Ovo europsko i ova europska reprezentativna kosarka su ko k******. Ovo kao da klubovi igraju,skoro svaka reprezentacija ima amerikanca? Da je taj igrac od malena u drzavi pa igrao u toj ligi godina pa hajd i nekako(kao Eduardo za Hrvatsku ili Camoranesi za Italiju sto se tice fudbala) a ovo prije prvenstva kupis sebi stranca! Sranje zivo.
Bezveze!!!
- spielführer_21
- Kontakt:
nadam se da će i u finalu igrati... srbija zbog ljepote košarke, a francuzi jbga imaju mišića a i noah je kralj za mene.. mislim da bi srbima mogla biti litva nezgodna, a španiju će vjerujem pobjediti. dosta je i španaca više!Admir_Sa je napisao/la:Srbija je sila samo takva, kako ljudi samo igraju jednostavnu kosarku. Izrade akciju da covjek sam ostane na metar od kosha, al ebga Savan fulioMeni licno da ovu reprezentaciju nisu Rasic i Perovic, nekako se ne uklapaju u cjelinu.
tek sad počinje prvenstvo
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ja bih samo tu umesto Rasica dodao TepicaAdmir_Sa je napisao/la: Meni licno da ovu reprezentaciju nisu Rasic i Perovic, nekako se ne uklapaju u cjelinu.
Za ovo drugo se slazem,najbolja tekma do sad.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Moze li mi neko objasniti kako se sad broje bodovi,odnosno,moze li naprimjer Srbija i pored ovog poraza da se plasira u finale,i u kojem slučaju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.