hahahahahah

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

jao prejake fotke...
 jao prejake fotke...  

dajte šta napravite na temu  EP Litvanija 2011, MOLIM vAS!
 dajte šta napravite na temu  EP Litvanija 2011, MOLIM vAS!ahahahahhahah za medalju su!Profesor je napisao/la:[youtube][/youtube]
hahaha koji kraljevi jbt
 Dzeko samo naprijed. Kaze moj stari, on inace uvijek pogodi kod utakmica ko cce pobjedit ko izgubit, da ce danas Dzeko 2 gola dati. Iz njegovih usta u Bozije usi
 Dzeko samo naprijed. Kaze moj stari, on inace uvijek pogodi kod utakmica ko cce pobjedit ko izgubit, da ce danas Dzeko 2 gola dati. Iz njegovih usta u Bozije usi 
 Bravo dijamantu!
 Bravo dijamantu! 
 Potpuno se slazem sa tvojom konstatacijomkimbo je napisao/la:Evo po popularnosti danasnjih tema vidim Dzeko spao na drugu stranicu. Nije dao go pa nema valjda drkatora.
Meni je ovo Dzekina najbolja partija koju je pruzio u reprezentaciji i bez da da go podnio je veliki teret u ove dvije zadnje tekme. Treba mu odati priznanje za danasnje trcanje i ucinak. Svaka cast.
 . Jedina, prava, " zvijezda" nase Reprezentacije...
. Jedina, prava, " zvijezda" nase Reprezentacije...E stari ti je ljudinasoccerfan je napisao/la:Ajd sto smo mi ovoliko posizili(luda smo nacija kako god okrenes-ruku na srce) al ovi englezi su 5 puta gori od nas. Ove slike samo englez moze napraviti.Dzeko samo naprijed. Kaze moj stari, on inace uvijek pogodi kod utakmica ko cce pobjedit ko izgubit, da ce danas Dzeko 2 gola dati. Iz njegovih usta u Bozije usi

BigBen je napisao/la:Potpuno se slazem sa tvojom konstatacijomkimbo je napisao/la:Evo po popularnosti danasnjih tema vidim Dzeko spao na drugu stranicu. Nije dao go pa nema valjda drkatora.
Meni je ovo Dzekina najbolja partija koju je pruzio u reprezentaciji i bez da da go podnio je veliki teret u ove dvije zadnje tekme. Treba mu odati priznanje za danasnje trcanje i ucinak. Svaka cast.. Jedina, prava, " zvijezda" nase Reprezentacije...
Momak pravi razliku na terenu, samo da je Safet znao malo bolje postviti igru, mozda bi i zabio...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Edincapitano i 16 gostiju.