Druga Liga - grupa Jug
Re: Druga Liga - grupa "Jug"
koliko sam uprati dakle borba za prvu poziciju če se voditi izmedju Brotnja i Troglava. jedino još nešto može učiniti i Sloga.
- HNKBrotnjo
- Kontakt:
Nedjelja ja mislim.Rdje94 je napisao/la:Krivo si me razumio - rivaliteta TREBA bitiHNKBrotnjo je napisao/la:
A to da rivaliteta ne treba biti, ipak treba malo iako smo 3. liga BiH, iako nismo Chelsea, ali se ipak netko bori da ode stepenicu vise i to treba cijeniti ...samo u nekim normalnim granicama a ne nekim dječjim (tipa Klis u cvijeću, Ljubuški u smeću
ili vi ste jadnici, razvalit ćemo vas 10:0
)
Uglavnom, nabavio sam video gdje je Sloga razbila Brotnjo na Babovcu 5:0 prije 15tak godina (vaš trener je igrao tu utakmicu) pa mislim pogledat ovih dana...
Ajd sad nećemo baš 5:0... bio bi zadovoljan sa "skromnih" 1:1*kad igramo - subota, nedjelja?
- badblueboylivno
- Kontakt:
I ja bih.Rdje94 je napisao/la:Ajd sad nećemo baš 5:0... bio bi zadovoljan sa "skromnih" 1:1
Hayley <3
-
- Kontakt:
Poštovani Čitlučani,Vi očito mislite dobro i imate strategiju kluba što Troglav još uvjek nema,tako da ništa ne prepuštate slučaju.Imate solidnu ekipu i dobrog trenera,al što je jošbotnije dobru upravu koja je krenula od prvog kola u boj.Vašu snagu ćemo ubrzo vidjeti u Livnu,a poslije ćemo Vas mjeriti kroz Grude,Višiće,Jablanicu,Konjic,Uskoplje.
- HNKBrotnjo
- Kontakt:
Ovo isto vrijedi i za vas, vi ste npr. razbijeni u Konjicu po pricama na forumu, pa ste uzeli bod, nista to ne znaci u ovoj ligi, moze bit svega, uglavnom i mi i vi imamo dobre ekipe, u vas je vecinom sve na iskusnijim igracima koji su se vratili u Livno zbog raznoraznih razloga, neki zbog zalaska karijere, neki zbog ne nalazenja nekog boljeg angazmana, dok je u nas mladja ekipa vecinom ...plavobijeli je napisao/la:Poštovani Čitlučani,Vi očito mislite dobro i imate strategiju kluba što Troglav još uvjek nema,tako da ništa ne prepuštate slučaju.Imate solidnu ekipu i dobrog trenera,al što je jošbotnije dobru upravu koja je krenula od prvog kola u boj.Vašu snagu ćemo ubrzo vidjeti u Livnu,a poslije ćemo Vas mjeriti kroz Grude,Višiće,Jablanicu,Konjic,Uskoplje.
- slogauskoplje
- Kontakt:
za ostale se slažem, Grude nikako oni su ispali iz ove lige što su prodavali utakmiceplavobijeli je napisao/la:Poštovani Čitlučani,Vi očito mislite dobro i imate strategiju kluba što Troglav još uvjek nema,tako da ništa ne prepuštate slučaju.Imate solidnu ekipu i dobrog trenera,al što je jošbotnije dobru upravu koja je krenula od prvog kola u boj.Vašu snagu ćemo ubrzo vidjeti u Livnu,a poslije ćemo Vas mjeriti kroz Grude,Višiće,Jablanicu,Konjic,Uskoplje.

Sloga Uskoplje
Nemojte nas uzimati previše ozbiljno ove godine. Iako nismo poraženi doma već godinu i pol, to će se vjerojatno promijeniti ove sezone. Vjerujem da će i Brotnjo i Troglav i možda još pokoja momčad otići sa 3 boda iz Višića.
Srećom po nas, tu su Klis, Bigeste, Posušje, Sloga Lj., Kamešnica i Lokomotiva pa ćemo izboriti ostanak.
Srećom po nas, tu su Klis, Bigeste, Posušje, Sloga Lj., Kamešnica i Lokomotiva pa ćemo izboriti ostanak.

www.facebook.com/hnkvisici
Višići ne trebaju brinuti oko ostanka,borba za ostanak će biti između Klisa,Bigesta,Lokomotive.hnkvisici je napisao/la:Nemojte nas uzimati previše ozbiljno ove godine. Iako nismo poraženi doma već godinu i pol, to će se vjerojatno promijeniti ove sezone. Vjerujem da će i Brotnjo i Troglav i možda još pokoja momčad otići sa 3 boda iz Višića.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
To znamo, ali teško da ćemo ponoviti lanjsku igru i 4. mjesto. Ove godine realan doseg je sredina tablice. Već prvi pravi ispit imamo u nedjelju protiv Kupresa koji je po kvaliteti otprilike jednak nama, takve utakmice moramo pobjediti i to bez ikakvih sudačkih natezanja, pritisaka i slično iako toga kod nas nikad nije bilo previše.Grdan je napisao/la: Višići ne trebaju brinuti oko ostanka,borba za ostanak će biti između Klisa,Bigesta,Lokomotive.

josip ćutuk trenira sa grudama, neznam oće li ostat 

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ivan Kvesić, lijevi bočni potpisao za Grude, nekad igrao u Širokom i GOŠK-u..
- slogauskoplje
- Kontakt:
odakle sva ta silna pojačanja?Kevin je napisao/la:Ivan Kvesić, lijevi bočni potpisao za Grude, nekad igrao u Širokom i GOŠK-u..
Sloga Uskoplje
- HNKBrotnjo
- Kontakt:
potpisao sigurno nije, moze samo pristupiti Grudama i biti registriranKevin je napisao/la:Ivan Kvesić, lijevi bočni potpisao za Grude, nekad igrao u Širokom i GOŠK-u..

nebitno..igrat ce za grude to je bitnoHNKBrotnjo je napisao/la:potpisao sigurno nije, moze samo pristupiti Grudama i biti registriranKevin je napisao/la:Ivan Kvesić, lijevi bočni potpisao za Grude, nekad igrao u Širokom i GOŠK-u..
znači grude za ovu sezonu dovele koliko ja znam:
2 juniora Širokog (bivša): Bubalo i Karačić
Ivan Kvesić
a tu je Josip Ćutuk,trenira, samo neznam oće li igrat za njih
Ovo za pritisak na suđenje nadam se da se šališ!!!Najveci pritisci su koliko znam na Kupresu,Višićima i daleko najveci u Ljubuškom.Iako,kako cujem da se se Višići malo primirili ove sezone!!!hnkvisici je napisao/la:To znamo, ali teško da ćemo ponoviti lanjsku igru i 4. mjesto. Ove godine realan doseg je sredina tablice. Već prvi pravi ispit imamo u nedjelju protiv Kupresa koji je po kvaliteti otprilike jednak nama, takve utakmice moramo pobjediti i to bez ikakvih sudačkih natezanja, pritisaka i slično iako toga kod nas nikad nije bilo previše.Grdan je napisao/la: Višići ne trebaju brinuti oko ostanka,borba za ostanak će biti između Klisa,Bigesta,Lokomotive.
-
- Kontakt:
4 kolo
Troglav-Klis
Brotnjo-Sloga (LJ)
Posušje-Tomislav
Lokomotiva-Kamešnica
Višići-Kupres
Turbina-Stolac
Bigeste-Grude
Igman-Sloga(GV/Us)
Troglav-Klis
Brotnjo-Sloga (LJ)
Posušje-Tomislav
Lokomotiva-Kamešnica
Višići-Kupres
Turbina-Stolac
Bigeste-Grude
Igman-Sloga(GV/Us)
Što se tiče poslijeratnih vremena bilo je svačega u Višićima što se tiče pritisaka na suce pa i na goste, na kraju klub se i ugasio u sezoni 2002./03. Ali od ponovnog oživljavanja kluba 2006. godine je potpuno drugačija situacija. Promijenila se i čitava uprava i igrački kadar.ŠB.TRN je napisao/la:Ovo za pritisak na suđenje nadam se da se šališ!!!Najveci pritisci su koliko znam na Kupresu,Višićima i daleko najveci u Ljubuškom.Iako,kako cujem da se se Višići malo primirili ove sezone!!!hnkvisici je napisao/la:To znamo, ali teško da ćemo ponoviti lanjsku igru i 4. mjesto. Ove godine realan doseg je sredina tablice. Već prvi pravi ispit imamo u nedjelju protiv Kupresa koji je po kvaliteti otprilike jednak nama, takve utakmice moramo pobjediti i to bez ikakvih sudačkih natezanja, pritisaka i slično iako toga kod nas nikad nije bilo previše.Grdan je napisao/la: Višići ne trebaju brinuti oko ostanka,borba za ostanak će biti između Klisa,Bigesta,Lokomotive.
Evo vjerujem da su možda i neki od ovih forumaša nekad bili ili igrali u Višićima pa ih upitaj za situaciju.
Doduše mnogi nas čak mijenjaju sa Čeljevom gdje je u posljednjih par godina bilo više incidenata, od prebijanja sudaca do gostujućih igrača. Kod nas takvih stvari nema, niti se još netko požalio na to. I suđenje je solidno i mi kao domaćini uvijek pokušavamo biti što korektniji.

- badblueboylivno
- Kontakt:
Troglav - Klis 4-1 (2-1). Strijelci Semren X 2, Kaić i Krivić iz penala.
Hayley <3
- slogauskoplje
- Kontakt:
Sloga UskopljeKonjicBOY je napisao/la:Igman Konjic 2-1 Sloga Gornji Vakuf

Jesmo loši?
Sloga Uskoplje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.