hahahahahah

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
ahahahahhahah za medalju su!Profesor je napisao/la:[youtube][/youtube]
hahaha koji kraljevi jbt
Potpuno se slazem sa tvojom konstatacijomkimbo je napisao/la:Evo po popularnosti danasnjih tema vidim Dzeko spao na drugu stranicu. Nije dao go pa nema valjda drkatora.
Meni je ovo Dzekina najbolja partija koju je pruzio u reprezentaciji i bez da da go podnio je veliki teret u ove dvije zadnje tekme. Treba mu odati priznanje za danasnje trcanje i ucinak. Svaka cast.
E stari ti je ljudinasoccerfan je napisao/la:Ajd sto smo mi ovoliko posizili(luda smo nacija kako god okrenes-ruku na srce) al ovi englezi su 5 puta gori od nas. Ove slike samo englez moze napraviti.Dzeko samo naprijed. Kaze moj stari, on inace uvijek pogodi kod utakmica ko cce pobjedit ko izgubit, da ce danas Dzeko 2 gola dati. Iz njegovih usta u Bozije usi
BigBen je napisao/la:Potpuno se slazem sa tvojom konstatacijomkimbo je napisao/la:Evo po popularnosti danasnjih tema vidim Dzeko spao na drugu stranicu. Nije dao go pa nema valjda drkatora.
Meni je ovo Dzekina najbolja partija koju je pruzio u reprezentaciji i bez da da go podnio je veliki teret u ove dvije zadnje tekme. Treba mu odati priznanje za danasnje trcanje i ucinak. Svaka cast.. Jedina, prava, " zvijezda" nase Reprezentacije...
Momak pravi razliku na terenu, samo da je Safet znao malo bolje postviti igru, mozda bi i zabio...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.