drugo, dal da opet namjestim ovaj patch pa kad izadje novi mozda bude lakse da se doda samo na stari il je bolje da cekam da izadje novi ??
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- samir_tm87
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
eh evo i mene nazad....jel se svima kada igrate pesa pojebe vuk..znaci pocne zvuk kasnit il nesto tako ??? ako je do mene onda moram skidat neki drugi, ovo mi naka skracena verzija
drugo, dal da opet namjestim ovaj patch pa kad izadje novi mozda bude lakse da se doda samo na stari il je bolje da cekam da izadje novi ??
- Emir ZENICA
- Kontakt:
jel to niko ne smije ? 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- zubanovic89
- Kontakt:
smijem ja samo ne znam kakoEmir ZENICA je napisao/la:jel to niko ne smije ?
jel ja smijem instalirat ovaj graphic pack hocel to sta uticat kad se bude igralo ako ovaj sto igra protiv mene nema?
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Za sada 2 igraca su odustali od lige :
1. Liga :
- Funjai
2. Liga :
- Armin
Na osnovu liste aktivnosti, ubacicemo dva nova igraca u ligu. Ako neko iz nekog razloga nemoze igrati ligu, zamolio bih ga da nam sto prije javi, tj. da ne cekaju da budu izbaceni.
1. Liga :
- Funjai
2. Liga :
- Armin
Na osnovu liste aktivnosti, ubacicemo dva nova igraca u ligu. Ako neko iz nekog razloga nemoze igrati ligu, zamolio bih ga da nam sto prije javi, tj. da ne cekaju da budu izbaceni.
smijel ko protiv mene pes 6--da ga naderem

- Mesut Ozil 10
- Kontakt:
daj ja udjem tamo i da uletim u ono 245/1000 vrati me kaze connection to server lost :S
@damirCFC
Nastavis li sa reklamom drugi foruma bices banovan ( na ovom portalu nije dozvoljeno reklamiranje na taj nacin), sad sam pobrisao sve i imas opomenu, sljedeći put ide prijava adminu za ban!
Nastavis li sa reklamom drugi foruma bices banovan ( na ovom portalu nije dozvoljeno reklamiranje na taj nacin), sad sam pobrisao sve i imas opomenu, sljedeći put ide prijava adminu za ban!
- majestic24
- Kontakt:
Kad pocinje ova liga???
Jbt,nisam igrao soccera ima gotovo 2 mjeseca.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad izadje novi patch, dobit cete sve informacijemajestic24 je napisao/la:Kad pocinje ova liga???
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
gdje se mogu prijaviti za ligu?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =44&t=5013Bosniacum Lilium je napisao/la:gdje se mogu prijaviti za ligu?
Prode citav septembar a nide patcha 
ReTry je napisao/la:Prode citav septembar a nide patcha
- Emir ZENICA
- Kontakt:
to niko ne smije ? 
Volim te Celik ! ! !
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ajde neko ba ,strava mi se igra 
Volim te Celik ! ! !
- Goalgetter
- Kontakt:
Posto su igraci Funjai i Armin odustali od lige, morali smo naci zamjene. Po odredjenoj listi aktivnosti, novi clan 1. lige je ever i preuzima Leverkusen, a HSV ce preuzeti Damirdeluxe.
Ajax ce preuzeti _Lham_ .
Nekoliko igraca sam poslao poruku, koji su bili na listi cekanja, ali na nju nisu odgovorili 2 sedmice, tako da sam jednostavno obrisao poruku, i javio se drugim forumasima.
Za patch jos nemam nikakvih novih informacija, forum i dalje ne radi, tako da nam preostaje da cekamo.
Ajax ce preuzeti _Lham_ .
Nekoliko igraca sam poslao poruku, koji su bili na listi cekanja, ali na nju nisu odgovorili 2 sedmice, tako da sam jednostavno obrisao poruku, i javio se drugim forumasima.
Za patch jos nemam nikakvih novih informacija, forum i dalje ne radi, tako da nam preostaje da cekamo.
Ima li neko shollym patch 2012 da poigramo online??
- Barca u srcu
- Kontakt:
Danas mi je drug dao informaciju da patch izlazi u srijedu ili četvrtak. 
- Goalgetter
- Kontakt:
Nadam se da je istinaBarca u srcu je napisao/la:Danas mi je drug dao informaciju da patch izlazi u srijedu ili četvrtak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.