Sto nas ima masala!ultra@rajvosa je napisao/la:Cuj galaktikosa sa grbaviceCompact je napisao/la:"Povratak Galaktikosa sa Grbavice", jel'de da ovo malo smiješno zvuči?,pa ovi na sportsport.ba ne da navijaju za zelju,nego su vise postali providni u tome ,promjenite naziv portala u zeljozeljo.ba
bdw cestitke na prvoj gostujucoj utakmici nakon 2 godine
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar

"nesto gori"

hvala okoDart je napisao/la:http://themaniacs.org/tm87/audio.htmlbuja je napisao/la:zna li neko gdje mogu skinuti ovu himnu zelje ti boju da si nebu ti boju dao si moru.....itd
imas tu, pjesma je rodjen sa Zeljom da budem

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
- ultra manijak
- Kontakt:
emchoz je napisao/la:Znamo mi da je Željo vrh ove lige ali Galacticosi nisu baš prikladan naziv.
Osim kaže pobjedila je disciplina i to je ono što se vidjelo na utakmici protiv Olimpika. Za ljepotu moraćemo da pričekamo još malo, glavno je da se vrate navijači na stadion i bolje da se kupi godišnja karta kako bi se skupila neka svotica sa kojom bi se nešto moglo napraviti.

ZBOG TEBE RODJEN I S TOBOM CU DA UMREM
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA
- ultra manijak
- Kontakt:
Rz88 je napisao/la:Amauri je napisao/la:Dresovi su prejaki posebno ova crna kolekcija sa zlatnim dezenima![]()
aBd ocekujemo potpis NEMANJE SUPICA
P.S. Svi u Zenicu, kako znate i umijete u auta se natrpajte po petero i idemo da deremo robijase male na tribinama.
MANIJAKALNO![]()
![]()
I šta je bilo kada si se probudio =)
Kako su odigrale pripreme mogu samo očekivati tricu u mreži. Nadam se dobroj utakmici.
eto sta su oni prije utakmice najavljivali
ZBOG TEBE RODJEN I S TOBOM CU DA UMREM
Ćulum igra pomalo nervozno, crveni protiv Famosa, žuti protiv Čelika. Recimo da je to Želja za dokazivanjem i da se neće više ponavljati.
Šta je sa Rovčaninom?
Šta je sa Rovčaninom?
dobar je Ćulum,malo nepripremljen s obzirom da je došao pred sami pocetak sezone ali vidi se da zna s loptom,nije tremaroš...ma ustvari Amar i Dino još uvijek uce ovaj tim da nije samo IZBIJ,NABIJ ŠTO DALJE OD GOLA,NABIJ LOPTU PREMA NAPADACU PA NEK SE ON **** SA NJOM DALJE (to su bile te taktike Krunića i Hotića,još je Simo imao dva najjaca igraca lige tad u Štilicu i Dijalibi pa ništa nije napravio)...sinoc smo vidjeli da ih je natjerao da bar pokušavaju igrati i kombinovati po terenu,da sve linije ucestvuju u gradnji igre,nema nabijanja lopte napamet i sl...jest da nije išlo kako treba ali doci ce i to na svoje mjesto vremenom...sam Amar kaže da je još to daleko od idealnog i da predstoji još posla sa ovim timom...Ćulum bi mogao vrlo lako biti naš kljucni igrac,s obzirom da je visok (opasan kod prekida) da zna s loptom (stati malo na nju,dobar pregled ige samo nekad kasni sa predajom),jak je u duelu (sinoc je otresao sa sebe sve napdae čelikovih igraca),nije uopšte spor kako se na prvi pogled cini (s obzirom na visinu od 2 metra) sasvim solidna brzina i trkacki dio.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
jesu danas na zasluzenom odmoru ili imaju trening ( mislim nebi me cudilo od Amara
)

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Rovčanin?? Prijeko nam je potreban napadač, a kako čujem mogli bi Rovčanin i Mešanović biti tandem!!!
Extra cujes to je moguce za jedno 5 mjeseci dok se Daka oporavi od operacije iz kluba su najavljivali jednog napadaca i vjerujem da ce se do kraja prelaznog roka i pojaviti.emchoz je napisao/la:Rovčanin?? Prijeko nam je potreban napadač, a kako čujem mogli bi Rovčanin i Mešanović biti tandem!!!
Tokom našeg razgovora, trenera plavih upitali smo o sudbini ponajboljeg igrača Željezničara, Samira Bekrića te da li je moguć njegov odlazak.
Danas nam je slobodan dan što znači da Bekrić može otići samo svojoj kući
Nisam upratio to za Rovčanina i operaciju, šteta!
Danas nam je slobodan dan što znači da Bekrić može otići samo svojoj kući

Nisam upratio to za Rovčanina i operaciju, šteta!
ultra@rajvosa je napisao/la:Cuj galaktikosa sa grbaviceCompact je napisao/la:"Povratak Galaktikosa sa Grbavice", jel'de da ovo malo smiješno zvuči?,pa ovi na sportsport.ba ne da navijaju za zelju,nego su vise postali providni u tome ,promjenite naziv portala u zeljozeljo.ba
ma pre smijesno, isto je i smojesno kad su TM87 dobili nagradu za najbolju navijacku grupu prosle sezone, a pola tekmi bojkotovali
svaka cast na pobjedi u gostima nakon toooliko vremena
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
(irfan41)
Umrii od ljubomore
btw:Kani se ovog foruma idi gledaj Sarajevo kako prima od tamo neke Slobode

Umrii od ljubomore

btw:Kani se ovog foruma idi gledaj Sarajevo kako prima od tamo neke Slobode

a sto ti nisi na utakmiciirfan41 je napisao/la:ultra@rajvosa je napisao/la:Cuj galaktikosa sa grbaviceCompact je napisao/la:"Povratak Galaktikosa sa Grbavice", jel'de da ovo malo smiješno zvuči?,pa ovi na sportsport.ba ne da navijaju za zelju,nego su vise postali providni u tome ,promjenite naziv portala u zeljozeljo.ba
ma pre smijesno, isto je i smojesno kad su TM87 dobili nagradu za najbolju navijacku grupu prosle sezone, a pola tekmi bojkotovali
svaka cast na pobjedi u gostima nakon toooliko vremena

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
- blueman-TM87
- Kontakt:
Fakat ne znam sto pisete o "anamo" njima.Eto primise ga i vec 2 boda zaostaju za nama.Nije mi jasno kako su kompleksasi smjesni.
Cekam pitanje ili odgovor od vas qitice
Cekam pitanje ili odgovor od vas qitice
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Kako ovo sve izgleda Močno...upitnik je napisao/la:
"nesto gori"

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
camac postovanje za tebe,ali ovaj tvoj post ,tj ni jedna njegova rijec nema veze sa temom
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
E onda ćemo ga prebaciti da temu anamo onih. Ima li tamo veze. Nemoj da onda bude da pišemo po tuđim temama.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
ma samo je vazno da smo uzeli tri boda u zenici a sada napuniti grbavicu pa da padne i siroki 

Ima da široki postane uzak... 

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Trenutno korisnika/ca: b00t, Cuspajz, Dofu, Levin, Mamba21, MrAmarOsim, NeSamSafetee, Orvel, Pablo11, Vanja8, WeekendOffender, zaostrog i 69 gostiju.