Soccermanager
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Soccermanager
Evo uspio sam povratiti moju ligu u vlasništvo. Liga se zove Kulin Ban liga, a radi se o privatnoj ligi. Onaj ko želi da u njoj učestvuje neka mi na soccermanageru pošalje zahtjev za prijateljstvo, ime Rizah Fejzic, a neka mi ovdje na pp pošalje klub koji želi trenirati.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- senad_flamin
- Kontakt:
- harebianconero
- Kontakt:
Cek nerazumijem je li to ta liga sto smo se svi do sada priavljivali ili je to neka druga ???
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ovo je moja liga od ranije, ima još dvije godine mislim. U njoj već ima dva ili tri forumaša. Bio sam izgubio vlasništvo nad njom od ranije jer nisam se logovao više od dva mjeseca. Milsim da sam najstariji član ovog menagera, level sam 134.harebianconero je napisao/la:Cek nerazumijem je li to ta liga sto smo se svi do sada priavljivali ili je to neka druga ???
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Nisi,meni je 136 ja mislim na jednom,140 na drugom accountu,prijavljen sam od 2008,ali nisam igrao dugo vremena,pa tako da reputacija mi nije rasla. 

- senad_flamin
- Kontakt:
Jbg Rizah ja vec vodim jedan klub tri sezone i vodit cu Milan u ovoj SS.Ba ligi,tako da ne mogu u tvoju ligu iako bi rado,ali eto jbg... dodao sam te u prijatelje na SM... moj rejting je 104
-RIVALDO-
- harebianconero
- Kontakt:
Ja vodim Bolognu u 2 talijanskoj doveo Nagatoma,Eliu,Lulica,Ronaldinha a uskoro bi trebao doci Agger jer je L'pool prihvatio ponudu...
- harebianconero
- Kontakt:
Ma jos neznamo, cekamo hule_barca da dodje i kaze nam ime lige i to. Po njegovoj prici on je 2 smjena u skoli znaci unrzo bi trebao biti kuci 

- hule_barca
- Kontakt:
ew me momci, ponudio sam nekim menadžerima već dok neki nisu napisali svoj nick na SM ili me nisu dodali, molio bih sve one koji to nisu uradili da to urade ako žele igrati, liga se zove ss.ba liga, pravila ćete vidjeti kad uđete u ligu 
EDIT: trebam još ubaciti menadžere Arsenala, Valencie, Bayern Municha, Porta, molio bih da se jave sa svojim nickovima i da me dodaju ako to nisu učinili

EDIT: trebam još ubaciti menadžere Arsenala, Valencie, Bayern Municha, Porta, molio bih da se jave sa svojim nickovima i da me dodaju ako to nisu učinili
Mes Que Un Club
- Mesut Ozil 10
- Kontakt:
Kako mozete govoriti da ste najstariji kad je moj rejting 188 , a nisam igrao 2-3 mjeseca
Imao bi i oko 205-206 da sam igrao konstantno , kao moj brat koji se regoa kad i ja

Imao bi i oko 205-206 da sam igrao konstantno , kao moj brat koji se regoa kad i ja

Zadnja izmjena: Mesut Ozil 10, dana/u 06 sep 2011, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
- harebianconero
- Kontakt:
Evo ja sam prihvatiohule_barca je napisao/la:ew me momci, ponudio sam nekim menadžerima već dok neki nisu napisali svoj nick na SM ili me nisu dodali, molio bih sve one koji to nisu uradili da to urade ako žele igrati, liga se zove ss.ba liga, pravila ćete vidjeti kad uđete u ligu

- hule_barca
- Kontakt:
@H.I.M molio bih te da napustiš sada jedan klub da bih ti ponudio ako želiš igrati ovu ligu 
EDIT: i ti nedzade isto

Mes Que Un Club
Ma ljudi sta cemo sada citam ako smo prijatelji nemozemo između sebe razmjenjivati transfere 

Visca el Barça ! Mes que un club !
- senad_flamin
- Kontakt:
- harebianconero
- Kontakt:
Ma daaaj pa nije valja to istina, onda najbolje da se pobrisemo iz frendova i onda igramoDesimaL je napisao/la:Ma ljudi sta cemo sada citam ako smo prijatelji nemozemo između sebe razmjenjivati transfere

- Mesut Ozil 10
- Kontakt:
Ja evo ponudio bezze huletu za Gotze-a i ponuda mi osla huletu , odbij xD
napustiohule_barca je napisao/la:@H.I.M molio bih te da napustiš sada jedan klub da bih ti ponudio ako želiš igrati ovu ligu

Ja cu izbrisat onda sve iz prijatelja,nista licno 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- hule_barca
- Kontakt:
daj ba @desimal7 nemoj se provaljivati, ne moze se kupovati od nevođenih klubova u prvenstvu, možeš kupiti od vanjskih klubova i od klubova koji imaju menadžera u prvenstvu 
EDIT: trebaju mi još nickovi @Ted Mosby i @Adi_Zepce i @nedzad da napusti jedan klub kako bih mu ponudio Bayern

EDIT: trebaju mi još nickovi @Ted Mosby i @Adi_Zepce i @nedzad da napusti jedan klub kako bih mu ponudio Bayern
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.