Šuškaće se i dalje.pes6jnet je napisao/la:znal ko oce li biti primera na tv1-- šuškalo se jedno vrijeme -- imali šta od toga
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Adi_Zepce je napisao/la:Hoce,dvije nove Turske sapunice i senzacionalno,po prvi put na bh.trzistu prva Grcka sapunicapes6jnet je napisao/la:znal ko oce li biti primera na tv1-- šuškalo se jedno vrijeme -- imali šta od toga

Inace sinoc u'' 5 do 12 '' pali su neki zanimljivi transferi .
De Guzman kojeg Villareal ganja vec neko vrijeme, konacno je presao je na El Madrigal za 8 mil eura . Svakako da je ovo odlicna zamjena za Santia .Sto se tice zutih doveli su i nigerijskog napadaca Uchea iz Zaragoze ali su ga odma prosljedili na posudbu u Granadu (to neka nova moda izgleda). Mallorca je dovela zvijezdu Genka Marvin Ogunjimia , cini se odlican napadac ,za repku Belgije odigrao 4 susreta , zabio isto toliko golova.
Po meni najbolji pos'o napravila Zaragoza , doveli su iskusne i provjerene napadace Postigu i legendu Espaynola Luisa Garicu , ne treba zaboraviti da im je Atleti posudio Micaela tako da imaju jako respektabilnu ekipu . Doduse uvijek su u sastavu imali zvucna imena ali uvijek se nekako mucili u prvoj ligi . Kad se sjetim da su ispali a u sastavu imali Milita ,Aimara, Dioga itd .

Treba spomenuti Raul Brava koji se vraca u Spaniju ali ovaj put u Rayo Vallecano

Inace najskuplji transfer napravio je Atletico sa Falcaom (40mil eura +5 bonusi) ,najvise su trosili Atletico,Malaga,Barca i Real . Ukupno na transfere spanski klubovi su potrosili 359,7 mil eura.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
City, PSG i Juve najviše trošili, Agüero najskuplji igrač ljeta
Ovo ljeta najviše je od transfera zaradio Atletico M., a najviše potrošio Manchester City. Premiership je 'utukao' najviše love, zvijezda prijelaznog roka je Sergio Agüero.
Odzvonila je ponoć, a kalendar se okrenuo na 1. rujna, završio je ljetni prijelazni rok! Nakon dva mjeseca kupnje i prodaje, spekulacija, sad je sve jasno.
Rok je bio zanimljiv, ali mnogi su očekivali spektakularnije i skuplje transfere, nisu se dogodili, ali postoje naznake da će se već na zimu zaključiti poslovi koji su sad 'zapeli'.
Ovo ljeta najviše je od transfera zaradio Atletico Madrid, a najviše je potrošio Manchester City. Premiership je 'utukao' najviše love, a zvijezda prijelaznog roka je Sergio Agüero.
TOP 10 transfera
1. Agüero (Atletico M. - M. City) 45 milijuna eura
2. Pastore (Palermo - PSG) 43 milijuna eura
3. Falcao (Porto - Atletico M.) 40 milijuna eura
4. Coenträo (Benfica - Real M.) 30 milijuna eura
5. Fabregas (Arsenal - Barcelona) 29 milijuna eura
6. Nasri (Arsenal - M. City) 27,5 milijuna eura
7. Mata (Valencia - Chelsea) 26,7 milijuna eura
8. Eto'o (Inter - Anži) 26 milijuna eura
9. Sanchez (Udinese - Barcelona) 26 milijuna eura
10. Downing (Aston Villa - Liverpool) 22,8 milijuna eura
Najviše potrošili:
Manchester City 92 milijuna eura, PSG 89 milijuna eura, Juventus 86 milijuna eura, Chelsea 86 milijuna eura, Roma 78 milijuna eura
Najviše zaradili:
Atletico Madrid 82 milijuna eura, Arsenal 72 milijuna eura, Palermo 69 milijuna eura, Udinese 67 milijuna eura, Genoa 59 milijuna eura
Lige koje su najviše trošile:
Premiership 551 milijun eura (Agüero), Serie A 461 milijun eura (najskuplji Vučinić 22 milijuna eura), Primera 349 milijuna eura (Falcao), Ligue 1 189 milijuna eura (Pastore), Bundesliga 153 milijuna eura (najskuplji Neuer 22 milijuna eura)
Ovo ljeta najviše je od transfera zaradio Atletico M., a najviše potrošio Manchester City. Premiership je 'utukao' najviše love, zvijezda prijelaznog roka je Sergio Agüero.
Odzvonila je ponoć, a kalendar se okrenuo na 1. rujna, završio je ljetni prijelazni rok! Nakon dva mjeseca kupnje i prodaje, spekulacija, sad je sve jasno.
Rok je bio zanimljiv, ali mnogi su očekivali spektakularnije i skuplje transfere, nisu se dogodili, ali postoje naznake da će se već na zimu zaključiti poslovi koji su sad 'zapeli'.
Ovo ljeta najviše je od transfera zaradio Atletico Madrid, a najviše je potrošio Manchester City. Premiership je 'utukao' najviše love, a zvijezda prijelaznog roka je Sergio Agüero.
TOP 10 transfera
1. Agüero (Atletico M. - M. City) 45 milijuna eura
2. Pastore (Palermo - PSG) 43 milijuna eura
3. Falcao (Porto - Atletico M.) 40 milijuna eura
4. Coenträo (Benfica - Real M.) 30 milijuna eura
5. Fabregas (Arsenal - Barcelona) 29 milijuna eura
6. Nasri (Arsenal - M. City) 27,5 milijuna eura
7. Mata (Valencia - Chelsea) 26,7 milijuna eura
8. Eto'o (Inter - Anži) 26 milijuna eura
9. Sanchez (Udinese - Barcelona) 26 milijuna eura
10. Downing (Aston Villa - Liverpool) 22,8 milijuna eura
Najviše potrošili:
Manchester City 92 milijuna eura, PSG 89 milijuna eura, Juventus 86 milijuna eura, Chelsea 86 milijuna eura, Roma 78 milijuna eura
Najviše zaradili:
Atletico Madrid 82 milijuna eura, Arsenal 72 milijuna eura, Palermo 69 milijuna eura, Udinese 67 milijuna eura, Genoa 59 milijuna eura
Lige koje su najviše trošile:
Premiership 551 milijun eura (Agüero), Serie A 461 milijun eura (najskuplji Vučinić 22 milijuna eura), Primera 349 milijuna eura (Falcao), Ligue 1 189 milijuna eura (Pastore), Bundesliga 153 milijuna eura (najskuplji Neuer 22 milijuna eura)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Citatelji Marce,njih preko 100 000 misli sljedece -
Barca prvak .

Mislim da ce Sociedad biti ispred Espaynola ,mozda i Betis...sto se tice LP ok mi je sve .

Za picic trofej najveci favorit Cristina (63,3%) Messi (28,6%) Falcao (3%) i Soldado (2,5%)
(51%) ispitanika misli da se Malaga najbolje pojacala,vecina misli da ce Fabregas biti najbolji transfer , (54%) misli da ce Guardiola biti najbolji trener , Morinho je dobio (34,5) Betisov Pepe Mel je drugi sa (44,9%) sto je pomalo iznenadjenje .
Sto se tice Adelante lige tu su najveci favoriti Depor(40%) i Celta(20%) mislim da su Valladolid i Elche veci favoriti od Celte ,vidjecemo .
Barca prvak .

Mislim da ce Sociedad biti ispred Espaynola ,mozda i Betis...sto se tice LP ok mi je sve .

Za picic trofej najveci favorit Cristina (63,3%) Messi (28,6%) Falcao (3%) i Soldado (2,5%)
(51%) ispitanika misli da se Malaga najbolje pojacala,vecina misli da ce Fabregas biti najbolji transfer , (54%) misli da ce Guardiola biti najbolji trener , Morinho je dobio (34,5) Betisov Pepe Mel je drugi sa (44,9%) sto je pomalo iznenadjenje .
Sto se tice Adelante lige tu su najveci favoriti Depor(40%) i Celta(20%) mislim da su Valladolid i Elche veci favoriti od Celte ,vidjecemo .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Predsjednik Seville Del Nido za četvrtak sazvao sastanak sa 15 prvoligaških čelnika(izostavljeni Real Madrid i Barcelona),gdje bi trebali početi razgovore vezano za"pravedniju" respodjelu novca od tv-prava,od kojih Madrid i Barca imaju ubjedljivo najveći dio kolača.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
mislim da bi to bilo dosta OK, al mislim da ne bi bilo postenije, jer Barca i Real su najgledaniji, i vjerovatno vuku za sve ostalo, i mislim da cak vecina ovih manjih klubova uzima vise nego sto treba, al hajde...
a opet kad bi se davalo vise manjim klubovima, i srednjim naravno, oni bi imali vise love, a vise love, vise dobrih igraca, bolji rezultati...a opet ne znam koliko bi se to odrazilo na Real i Barcu, na Real manje, al Barci je svaki milion potreban, ako bi bilo neko drasticno kresanje, moglo bi to nanijeti neku stetu Barci...
a opet kad bi se davalo vise manjim klubovima, i srednjim naravno, oni bi imali vise love, a vise love, vise dobrih igraca, bolji rezultati...a opet ne znam koliko bi se to odrazilo na Real i Barcu, na Real manje, al Barci je svaki milion potreban, ako bi bilo neko drasticno kresanje, moglo bi to nanijeti neku stetu Barci...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ne vjerujem da ce ista postici ,volio bi da grijesim. Bilo je i ranije takvih sastanaka.
Na sastanku ce po prvi put ucestovati i Valencia 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Znanstveni izračun: Prvaci Barcelona, Chelsea, Inter, Bayern i PSG
Prvaci pet najjačih europskih nogometnih liga na kraju započete sezone bit će Chelsea, Barcelona, Inter, Bayern i PSG, zaključak je švicarskoga istraživačkog instituta CIES Football Directoryja...
Statistički model o kojem je riječ kombinira znanstvenu metodologiju istraživanja s bazom stručnih podataka u vlasništvu RunningBalla, organizacije koja prikuplja i strukturira mnogobrojne detalje nogometne igre.
Spomenuti model ne bazira se na povijesnim uspjesima klubova, što u CIES-u smatraju nedostojnom metodom statističkog izračuna. Oni svoj baziraju na inovativnom, biografskom parametru.
I ovogodišnji CIES-ov znanstveni statistički model strukturiran je oko triju osi: prakse, međunarodnih nastupa i stabilnosti.
Praktični element bazira se na broju utakmica koji je svaki nogometaš odigrao za svoj klub u pet posljednjih godina, međunarodno iskustvo sadrži postotak nastupa igrača za nacionalnu momčad tijekom protekle godine, dok stabilnost podrazumijeva prosječno zadržavanje igrača u njihovu aktualnom klubu, s tim da se konstanta najviše vrednuje kod obrambenih igrača i veznjaka.
Pretpostavka da bi Chelsea trebao nadmašiti Manchester United, Barcelona Real, Inter Milan, Bayern Borussiju i PSG ostale francuske rivale posebno dobiva na težini činjenicom da su CIES-ovi statističari prošle sezone predvidjeli točno tri (Manchester United, Barcelona i Lille) od pet prvaka najjačih europskih liga. Njihov talijanski izbor (Inter) završio je Seriju A na drugom, a njemački (Bayern) Bundesligu na trećem mjestu.
Prvaci pet najjačih europskih nogometnih liga na kraju započete sezone bit će Chelsea, Barcelona, Inter, Bayern i PSG, zaključak je švicarskoga istraživačkog instituta CIES Football Directoryja...
Statistički model o kojem je riječ kombinira znanstvenu metodologiju istraživanja s bazom stručnih podataka u vlasništvu RunningBalla, organizacije koja prikuplja i strukturira mnogobrojne detalje nogometne igre.
Spomenuti model ne bazira se na povijesnim uspjesima klubova, što u CIES-u smatraju nedostojnom metodom statističkog izračuna. Oni svoj baziraju na inovativnom, biografskom parametru.
I ovogodišnji CIES-ov znanstveni statistički model strukturiran je oko triju osi: prakse, međunarodnih nastupa i stabilnosti.
Praktični element bazira se na broju utakmica koji je svaki nogometaš odigrao za svoj klub u pet posljednjih godina, međunarodno iskustvo sadrži postotak nastupa igrača za nacionalnu momčad tijekom protekle godine, dok stabilnost podrazumijeva prosječno zadržavanje igrača u njihovu aktualnom klubu, s tim da se konstanta najviše vrednuje kod obrambenih igrača i veznjaka.
Pretpostavka da bi Chelsea trebao nadmašiti Manchester United, Barcelona Real, Inter Milan, Bayern Borussiju i PSG ostale francuske rivale posebno dobiva na težini činjenicom da su CIES-ovi statističari prošle sezone predvidjeli točno tri (Manchester United, Barcelona i Lille) od pet prvaka najjačih europskih liga. Njihov talijanski izbor (Inter) završio je Seriju A na drugom, a njemački (Bayern) Bundesligu na trećem mjestu.
IO SONO INTERISTA
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
vecu glupost u zivotu nisam vidio, po ovome Fabregas imam minimalan ucinak, i dodje kao neko smece....glupost...a covjek je jedan od najboljih igraca Barce...nidje veze...pogotovo to da ce PSG osvojiti titulu, ljudi uvijek imaju dobru ekipu, al nista i nista uvijek bude, pa glupost je i to da ce Chelsea osvojiti titulu, pa ljudi katastrofalno igraju...nije mi jasno kako se ljudi mogu baviti ovim glupostima...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
oni koriste empiriju (nauku ) a ti ?ZELJO DO GROBA je napisao/la:vecu glupost u zivotu nisam vidio, po ovome Fabregas imam minimalan ucinak, i dodje kao neko smece....glupost...a covjek je jedan od najboljih igraca Barce...nidje veze...pogotovo to da ce PSG osvojiti titulu, ljudi uvijek imaju dobru ekipu, al nista i nista uvijek bude, pa glupost je i to da ce Chelsea osvojiti titulu, pa ljudi katastrofalno igraju...nije mi jasno kako se ljudi mogu baviti ovim glupostima...
to je istrazivanje ,malo nauke za sport ,ljudi se bave sa svim i svacim tako da je i ovo doslo do izrazaja a ti navijas za Real pa si protiv ovog istrazivanja *?

IO SONO INTERISTA
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa naravno da navijam za Real, a haj razmisli malo, i reci kakve veze ovo ima sa fudbalom...warden je napisao/la:oni koriste empiriju (nauku ) a ti ?ZELJO DO GROBA je napisao/la:vecu glupost u zivotu nisam vidio, po ovome Fabregas imam minimalan ucinak, i dodje kao neko smece....glupost...a covjek je jedan od najboljih igraca Barce...nidje veze...pogotovo to da ce PSG osvojiti titulu, ljudi uvijek imaju dobru ekipu, al nista i nista uvijek bude, pa glupost je i to da ce Chelsea osvojiti titulu, pa ljudi katastrofalno igraju...nije mi jasno kako se ljudi mogu baviti ovim glupostima...
to je istrazivanje ,malo nauke za sport ,ljudi se bave sa svim i svacim tako da je i ovo doslo do izrazaja a ti navijas za Real pa si protiv ovog istrazivanja *?
gledaju broj nastupa za svoj tim, broj nastupa za reprezentaciju, i koliko dugo je neki igrac u klubu...bas ovako ima logike, Fabregas, nit je dugo u klubu, nit ima nasputa za Barcu, a i u sjeni je Xavia i Inieste, a covjek opet vjerovatno uz Messia najbolje je igro do sad...
pa onda United, Fergi doveo djece, koja imaju par nastupa za United, odnosno vratio ih sa posudbi, i doveo Jonsa, momci razvaljuju Arsenala, Tottenhama, Citya(drugo poluvrijeme), a Chelsea se muci sa Norwicom...i onda ce Chelsea osvojiti...glupost da veca ne moze biti...pos.erem se ja na njihovu nauku...bolje nek se hvataju prave nauke...ovo je sran.je
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
I desi se jedna dvije povrede i izgubis titulu
predviđanje je nelogicno i kao takvo totalno glupo.
predviđanje je nelogicno i kao takvo totalno glupo.
- tyler durden
- Kontakt:
Španska liga u programu TV1 i stanica Mreže
TV1 i Mreža kupila je ekskluzivna prava za prenos utakmica španske lige za gledaoce u BiH.
Već od subote zaljubljenici najatraktivnije evropske lige imat će priliku u 18 sati gledati duel nogometnih ekipa Villareala i Seville, u kojoj igra bh. reprezentativac Emir Spahić.
U nedjelju u 22 gledaci će uživati u direktnom prenosu nogometne utakmice između Espanyola i Atlethic Bilbaoa.
Dan kasnije, u ponedjeljak 12. jula u 21 sat TV1- Mreža prenosit će nogometni duel između Malage i Granade.
Malagu predvodi bivši igrač Real Madriga i ManchesterUnteda Ruud Van Nistelroooy.
TV Arena već godinama ima tradiciju prenosa španske lige i to je do sada radila eksluzivno. Ove godine, Arena je odabrala za partnere TV1 i stanice Mreže, koje će prenositi fantastične duele španskih timova na zelenom terernu u okviru Primera lige .
TV1- MREŽA imat će ekskluzivno u svom programu dvije utakmice sedmično, nedjeljom u 22 sati i ponedjeljkom u 21 sati.
Gledaocima TV1 i Mreže ostaje samo da uživaju, nakon serijskog i filmskog i u izvrsnom sportskom programu i popularnoj Primera ligi. Sportski spektal u programu TV1- Mreže počinje u subotu u 18 sati.
TV1 i Mreža kupila je ekskluzivna prava za prenos utakmica španske lige za gledaoce u BiH.
Već od subote zaljubljenici najatraktivnije evropske lige imat će priliku u 18 sati gledati duel nogometnih ekipa Villareala i Seville, u kojoj igra bh. reprezentativac Emir Spahić.
U nedjelju u 22 gledaci će uživati u direktnom prenosu nogometne utakmice između Espanyola i Atlethic Bilbaoa.
Dan kasnije, u ponedjeljak 12. jula u 21 sat TV1- Mreža prenosit će nogometni duel između Malage i Granade.
Malagu predvodi bivši igrač Real Madriga i ManchesterUnteda Ruud Van Nistelroooy.
TV Arena već godinama ima tradiciju prenosa španske lige i to je do sada radila eksluzivno. Ove godine, Arena je odabrala za partnere TV1 i stanice Mreže, koje će prenositi fantastične duele španskih timova na zelenom terernu u okviru Primera lige .
TV1- MREŽA imat će ekskluzivno u svom programu dvije utakmice sedmično, nedjeljom u 22 sati i ponedjeljkom u 21 sati.
Gledaocima TV1 i Mreže ostaje samo da uživaju, nakon serijskog i filmskog i u izvrsnom sportskom programu i popularnoj Primera ligi. Sportski spektal u programu TV1- Mreže počinje u subotu u 18 sati.
Izvor ?
I Malo je glupo sto ce biti samo nedeljom u 22 i ponedeljkom u 21

Visca el Barça ! Mes que un club !
- tyler durden
- Kontakt:
sarajevo-x .DesimaL je napisao/la:Izvor ?
pa to su slabiji termini od onih subotom u 9 i 10 sto je (ako je ova info istina)udarni termin koji ce arena prenosit za sebe!
Tv1 mreza plus otkupila prava na prijenose primera lige, Baha i primera dobro zvuci.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Na vijestima su potvrdili da ce po tri tekme po kolu raditi
Znaci ovo kolo prenose:
18h Sevilla:Villarreal (sub)
22h:Espanyol:Bilbao (ned)
21h Malaga:Granada (pon)

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ova TV1 nas uvijek ugodno iznenadi.....Hvala im....Adi_Zepce je napisao/la:Na vijestima su potvrdili da ce po tri tekme po kolu raditiZnaci ovo kolo prenose:
Još da nam je talijane nabaviti kako

Moje misljenje je da ce oni prenositi one utakmice koje arena ne prenosi u tom kolu, dakle birati izmedju ostatka utakmica. S' obzirom da su Real i Barcelona najgledaniji, vjerovatno ce ih arena uvijek prenositi tako da tv1 ostaju ostali klubovi.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.