Zvjezdan Misimović

shkembe990
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la shkembe990 » 07 sep 2011, 00:33

Miske hvala ti!SAFETE ODLAZI!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 07 sep 2011, 00:33

jel neko primijetio ,al miske je poslije gola okrenuo se klupi i psovao nekome na engleskom..??? Dobro se vidi na videu

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 07 sep 2011, 00:35

damirfile je napisao/la:jel neko primijetio ,al miske je poslije gola okrenuo se klupi i psovao nekome na engleskom..??? Dobro se vidi na videu
Zna se dobro kome je to bilo upuceno...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 sep 2011, 00:35

kokakolas je napisao/la:
damirfile je napisao/la:jel neko primijetio ,al miske je poslije gola okrenuo se klupi i psovao nekome na engleskom..??? Dobro se vidi na videu
A zasto ce Susicu na engleskom?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 07 sep 2011, 00:35

Cartman je napisao/la:
Kako se mogu osjećati kada mi selektor kaže da bi njega bila sramota doći na okupljanje, a da igra malo u svom klubu
E ova izjava na nekim portalima pise "kako se mogu osjecati kada mi pojedini kazu..."

Hoce li nas opet mediji ukopat?
Rekao je selektor 100% poslije utakmice na onom intervjuu. Miske hvala ti za go ali ono ti nije trebalo i treba ti zatvoriti vrata reprezentacije.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 07 sep 2011, 00:35

Svaka ti čast Miske, igrom i golovima na terenu se sve pokaže, ti si svima to pokazao i dokazao.

1919
Kontakt:

Post Postao/la 1919 » 07 sep 2011, 00:36

Ovaj projekt je umro, izgledi su 1/beskonačno...seljaci i papkari, pojma nemaju, a ovako suđenje će imati -nikad vise.
ale,aleeee ima li do pobjede!

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 07 sep 2011, 00:36

Cartman je napisao/la:A zasto ce Susicu na engleskom?
Ja ba ovaj jedva da nas jezik zna, i meni je nelogicno sto na Engleskom. Nit ga miske govori, nit ga susic govori... Ali dok je psovao i divljao nakon gola cijelo vrijeme je jasno prema susicu bio okrenut
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 sep 2011, 00:37

Kobe Bryant je napisao/la:Selektor je sef ! Da sam je na mjestu Susica , ili bi mi se Misimovic javno izvinuo ili vise nebi igrao !
Sramota ga je bilo vidjeti , zasluzan jeste za pobjedu , ali je sve usrao i jos vise produbio sumnje u desavanja i sabotazu protiv Portugala :roll:
De ti malo ko fol ne glumi realistu i malo nogiraj s ovog foruma. Takvima ovo i lezi kako bi zavadili raju.

p.s. trebal i tebi da se izvije. Nadam se da ti prozirnu pricu zavadzanja i dugi shvataju. Nogiraj .....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Dadobg
Kontakt:

Post Postao/la Dadobg » 07 sep 2011, 00:37

Cartman je napisao/la:
kokakolas je napisao/la:
Slazem se,zsto bi zasto bi Misimovic to sto je rekao rekao ba engleskom? Pre bi rekao da je "f#ck you x 2 " bilo upuceno Beloruskoj klupi,ali to je samo moje misljenje. Utakmicu nisam gledao,cekam snimak na youtube-u :) I pnavljam engleski mu nije maternji, i medije dizu buku bez razloga,moje misljenje.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 07 sep 2011, 00:37

emir987 je napisao/la:Ne znamo sta se tacno desava unutar repke, ali izgleda da Pape nije bas dobar u komunikaciji sa igracima. Ako je bio Begovic u pravu, lahko moguce da se Miske opravdano ljuti.
desava ti se da je spahicev klan na sve moguce nacine pokusavao srusiti susica prije meca u rumuniji, tj da su namjerno igrali preko kurrca. poslije utakmice i. osim zaprijetio barbarezu da se odmakne od reprezentacije ili ce sve to biti izneseno u javnost. spahic je bio i glavni razlog zasto begovic nije branio sve do veceras.
pape se pokusava rijesiti tih klanova, ali ocito je da se i on sam zapetlj'o u svemu tome. ne mogu nikako da shvatim da li je misimovic u toj spahicevoj "klapici" ili je on jedini koji nije ni s kim u ovoj reprezentaciji, sam svoj gazda :D
susica gotivim i smatram da je najozbiljniji selektro kojeg smo imali do sad, ali morao je shvatiti da je miske najludja glava u ovoj ekipi i biti malo oprezan sa izjavama sto se njega tice, ali sad bilo pa proslo. sigurno je da ce se repovi poslije ove utakmice povlaciti danima.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 sep 2011, 00:37

Vruce glave, pune emocija i adrenalina. Sve ce se to smiriti. Slavimo pobjedu, pustimo glasine.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 sep 2011, 00:38

Cartman je napisao/la:
kokakolas je napisao/la:
Il' je možda Bjelorusima psovao ?! Jestel' pomislili možda na to ?! Jedva smo došli do pobjede, branili su se, udarali, bila je i svađa i naguravanja pa je možda njima poručio to što je rekao. Šta mislite o tome ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 07 sep 2011, 00:38

Cartman je napisao/la:
Kako se mogu osjećati kada mi selektor kaže da bi njega bila sramota doći na okupljanje, a da igra malo u svom klubu
E ova izjava na nekim portalima pise "kako se mogu osjecati kada mi pojedini kazu..."

Ne vjerujem da mu je Pape to rekao jer da tako misli jednostavno ga nebi ni zvao zar ne?
Miske,Miske tebi haman jedino Magat moze stat u kraj. Ciro,Haghi,Pape....nista bez celicne ruke i trcanja od 20km dnevno i za svaki prigovor udar po dzepu :lol: :lol:
RIP SALE VILENJAK

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 07 sep 2011, 00:39

Miske molim te nemoj opet, nemoj brate. Bosna je uz tebe, al ovo nam ne treba sad. Budi ono sto jesi, budi ono sto si uvjek bio profesionalac.

Zvjezdane legendo, hvala ti za veceras!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 07 sep 2011, 00:39

aleksandar_veliki je napisao/la:
kokakolas je napisao/la:"Teška utakmica, ali zaslužena pobjeda. Mnogo mi znači ovaj gol, pogotovo što su se pojedinci loše odnosili prema meni", rekao je strijelac pobjedonosnog gola Zvjezdan Misimović i dodao:
"Kako se mogu osjećati kada mi selektor kaže da bi njega bila sramota doći na okupljanje, a da igra malo u svom klubu".

Međutim, to nije sve. Jednostavno, ne znamo se ni radovati.

Naime, i dok su svi igrači zajedno napustili stadion Bilino polje, Zvjezdan Misimović je navodno sam otišao iz svlačionice.

Odmah nakon utakmice Miske je na mobitelu razgovarao sa nepoznatom osobom, koja je najvjerovatnije došla po njega i odvezla ga sa automobilom.

---------------

Bruka i sramota na kakav se način tretiraju neki od naših najboljih igrača koji su svojim igrama i zalaganjem zadužili čitavu ovu državu i njen narod...
Kako se tretiraju, moze pojasnjenje.
Iz intervjua je razvidno kako... Ukoliko je sve ovo istina, onda su Sušićeve metode motivisanja igrača pred utakmicu na jako primitivnom nivou...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 07 sep 2011, 00:40

Bravo Miske care.

Naklon do poda!

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 07 sep 2011, 00:40

Miske care obližu ti jaje .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 07 sep 2011, 00:41

Cartman je napisao/la:

nemaju nas sta mediji ukopavat' i pisati kako su oni to shvatili, misimovic je to rekao na tv-u i svako ziv je mogao cuti.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 sep 2011, 00:41

JEDAN JE REKORDER BOSNE I HERCEGOVINE . SVAKA CAST MAJSTORE
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 4 gosta.