Zvjezdan Misimović

mumin
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la mumin » 07 sep 2011, 01:02

Miske majstor bio i ostao...al je susic u pravu misimovic neigra i nemoze bit u prednosti nad medunjaninom i salihovicem, a ibricicevu poziciju nemoze igrat..ja ni u jednom trenutku nisam cuo da je misimovic prozvao susica nego je rekao (kolko sam ja skonto) da su neki pojedinci u repci bili nekorektni, i da su mu neki govorili da ga treba bit stid sto se odaziva susicu a slabo igra u svom klubu odnoosno nikako..mozda sam ja pogresno shvatio al mislim da nisam..a i ono psovanje nebi reko da je bilo susicu il bilo kome na nasoj klupi..jednostavno sto bi psovo na engleskom nekom nasem pa ima nas lijepi bosanski, a i bolje zvuci na bosanskom :D sad ovo sve treba smirit i protiv luxa odigrat jednu simultanku 3, 4 gola im uvalit i dovidjenja........A NAMA BARAZ JE....a mozda i direktno
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 sep 2011, 01:03

@Portilo Vise mi je radosti donio Medo ili Salihaga proslu utakmicu nego ovaj kreten razmazeni, svaka mu cast na igrama prije, na privrzenosti reprezentaciji, na genijalnosti, sve je on to, ali je i veliko dijete..
Celik!3,2,2.

Bezimeni
Kontakt:

Post Postao/la Bezimeni » 07 sep 2011, 01:03

Komentarima,odnosno postovima pojedinaca ,čovjek ne zna da li da se smije ili da plače.
Čuj Safet nije trenerska LEGENDA .Pazi LEGENDA .Pa ko je još postao legenda u trenerskom poslu u 56.godini ,pobogu ?
Najzanimljivije od svega je da se najviše pale ovi Zeničani...To je sramota . Miske je izmislio da mu je Pape išta rekao ,pobogu .Kako vam to nije jasno ? Njemu je samo bilo krivo što nije igrao od prve minute ,što je ubacio Ibričića .Ali valjda smo se svi ovdje složili da je to bila ispravna odluka Papeta.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 07 sep 2011, 01:06

Bezimeni ja mislim da ti ne razumiješ značenje riječi "legenda".

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 07 sep 2011, 01:06

Nespreman je, ne igra u klubu, dosta grijesi, al' je i dalje on nas najbolji veznjak! Jednim potezom moze rijesit utakmicu..za razliku od pojedinih.., znaci, za 45 ili 90 minuta on ce sigurno uraditi nesto korisno (ili gol il' asistencija).
Jedan je Miske!!
#samoRudar #zauvijek

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 07 sep 2011, 01:06

Fuck you Miske fuck you

Hvala ti i za Portugal. bas si legenda
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 sep 2011, 01:06

gollum je napisao/la: Ne treba pljuvati ni Misketa ni Papeta, čini se da su obojica pogriješili, ali ustvari nismo ni sigurni šta se tačno dogodilo.

A, ovi koji govore da bi Miske trebao imati mjesta u prvih 11, ne znam više ni šta reći, osim da nemaju pojma o fudbalu. Ljudi, vi hoćete reći da su Georghe Hagi, Safet Sušić i trener Dinama M. u zabludi, da vi znate bolje? Ma, lik ne može trčati, džaba mu što zna, lik ne može trčati! I Pape je napravio odličan potez uvođenjem Misimovića "tek" na poluvremenu, jer on ne može odigrati puno više.
Upravo to!

Da nisu varnice sjevale ili da Miske (ne daj Bože) nije dao gol, neki karakteri bi do daljneg ostali nepoznati ili neotkriveni do kraja.
Kod nas su te turbulencije jako izražene, pa stoga ne treba čuditi sve ovo.

Idealno bi bilo da sutra njih dvojica (hladne glave) sjednu zajedno i raščiste stvar.
Bum videli.
Vom Jäger zum Gejagten

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 07 sep 2011, 01:07

The Game je napisao/la:
emir987 je napisao/la:Ne znamo sta se tacno desava unutar repke, ali izgleda da Pape nije bas dobar u komunikaciji sa igracima. Ako je bio Begovic u pravu, lahko moguce da se Miske opravdano ljuti.
desava ti se da je spahicev klan na sve moguce nacine pokusavao srusiti susica prije meca u rumuniji, tj da su namjerno igrali preko kurrca. poslije utakmice i. osim zaprijetio barbarezu da se odmakne od reprezentacije ili ce sve to biti izneseno u javnost. spahic je bio i glavni razlog zasto begovic nije branio sve do veceras.
pape se pokusava rijesiti tih klanova, ali ocito je da se i on sam zapetlj'o u svemu tome. ne mogu nikako da shvatim da li je misimovic u toj spahicevoj "klapici" ili je on jedini koji nije ni s kim u ovoj reprezentaciji, sam svoj gazda :D
susica gotivim i smatram da je najozbiljniji selektro kojeg smo imali do sad, ali morao je shvatiti da je miske najludja glava u ovoj ekipi i biti malo oprezan sa izjavama sto se njega tice, ali sad bilo pa proslo. sigurno je da ce se repovi poslije ove utakmice povlaciti danima.
Koliko god ja ne vjerovao u ovo, ova prica ima logike...

Spaha i Hasagic su raja, to je svima jasno. Spaha je dobar s Barbom i moguce je da su krojili teren da Barba dodje. Svi znamo da se Barba tih dana vrtio oko repke.

S druge strane, u odnosu Spaha Begovic mi je ostala ona Spahina ostra kritika nakon slovacke, cini mi se, kada je rekao da ih je Begovic sve izblamirao, da su ga cekali na aerodromu ili tako nesto...

Ne znam, ima svega tu, sigurno je da nisu cista posla, ali ne mora ovo biti nista tacno, mozda je sve to djecija masta ili nas mahalski sindrom...

Kako god, ovo sto se veceras desilo je crna mrlja koja je ukaljala ovu pobjedu...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 07 sep 2011, 01:08

Misketu svaka ćast al je umaženo derište

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 07 sep 2011, 01:13

miske je majstor!
a moze se desit i desavalo se i djeki da nije standardan u ekipi al on je i dalje igracina, a sve mi se vise cini da susic ne zna s ljudima, mozda nesto i zna oko fudbala al mu psihologija nije jaca strana

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 07 sep 2011, 01:18

Misketu svaka cast na ovom golu i hvala mu iz srca za sve sto je uradio za repku, branio sam ga i za ono vrijeme kod Cire, ali ako je ona psovka bila namjerena Susicu (Selektoru, sefu, onaj ko odlucuje) onda nek ga bude sram, i treba da se izvine :!:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 07 sep 2011, 01:20

DAJTE KLIP!!!!! Ja sam ubjedjen 99,9% da je Miske rekao pojedini ili nesto slicno a ne selektor!!!

Istina je i ta da Misimovic ima neki problem sto misli da ga nijedan trener negotivi i ulazio je u konflikt da dosta njih!
Ciro Blazevic,George Hagi i sada Safet Susic(?) ocigledno da je problem u Misketu.

Dalje,nemamo desnog krila i logicnije da Ibro igra tu poziciju nego Miske! Ibro se veceras i trudio i borio i u defanzivi
sto je za Misketa SF oduvjek bilo.
Usao je u pravom trenutku kada smo imali igraca vise i na nasu sreco pogodio jedav veoma vrijedan gol.
RIP SALE VILENJAK

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 07 sep 2011, 01:21

Mislim da se u jednom svi slažemo, a to je da Miske sa ovakvom formom definitivno nije za prvotimca jedne ozbiljne reprezentacije kakvoj mi počinjemo težiti, ali pogledajmo to ovako:
- rekorder po broju nastupa
- postigao 17 golova
- član repke od 2004-te
- mnoštvo asistencija
- igrao kada niko nije htio pod vodstvom Muzurovića
- gospodski podnio oduzimanje trake nakon Muzurovića

I onda dođe jedan Sušić i uvrijedi ga na jedan malograđanski način. Pa kome od vas u takvoj situaciji ne bi puko film i proradio onaj inat, bosanski inat kada se naljutite na nezahvalnike i samo ustanete i odete. Ne brinite, ohladit će se Miske, vjerovatno i izvinuti selektoru ali prema njemu nije pokazana mrvica poštovanja od strane istog, a realno od svih naših igrača on najviše zaslužuje respekta.

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 07 sep 2011, 01:23

Bosco je napisao/la:a realno od svih naših igrača on najviše zaslužuje respekta.
najrealalnije, jesil ti normalan?

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 sep 2011, 01:24

Bosco je napisao/la:Mislim da se u jednom svi slažemo, a to je da Miske sa ovakvom formom definitivno nije za prvotimca jedne ozbiljne reprezentacije kakvoj mi počinjemo težiti, ali pogledajmo to ovako:
- rekorder po broju nastupa
- postigao 17 golova
- član repke od 2004-te
- mnoštvo asistencija
- igrao kada niko nije htio pod vodstvom Muzurovića
- gospodski podnio oduzimanje trake nakon Muzurovića

I onda dođe jedan Sušić i uvrijedi ga na jedan malograđanski način. Pa kome od vas u takvoj situaciji ne bi puko film i proradio onaj inat, bosanski inat kada se naljutite na nezahvalnike i samo ustanete i odete. Ne brinite, ohladit će se Miske, vjerovatno i izvinuti selektoru ali prema njemu nije pokazana mrvica poštovanja od strane istog, a realno od svih naših igrača on najviše zaslužuje respekta.
hhahahaahah SAMO NAJBOLJI IGRAC BIH SVIH VREMENA...ko je on da se uopste obraca misketu ja se pitam ..haahhaahha sram da ga bude.... :oops: :oops: hahhaah
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 07 sep 2011, 01:24

marseille7 je napisao/la:Nakon onakve reakcije posle gola moze da se goni u tri p*** ********** pusi ga miske pusi ga cjelom forumu
Sušić poručio Misketu da popravi kondiciju
Strijelac jedinog gola na utakmici BiH – Bjelorusija Zvjezdan Misimović je odmah nakon utakmice za BHT1 rekao kako mu je drago što je postigao gol i da je pokazao da nije zaboravio igrati nogomet .
"Pojedinci su se loše odnosili prema meni“, izjavio je Misimović.

Bilo je očigledno da je nezadovoljan minutažom.

Kasnije je u programu gostovao i selektor Sušić. Popularni Pape je na pitanje da prokomentariše izjavu Misimovića rekao:

"Pa kod mene igra više nego u svom klubu. Kada popravi kondiciju i bude onaj stari 'Miske' igrat će od prve minute. Kada sam došao rekao sam da će igrati nogometaši koji nastupaju u svojim klubovima“.

Sjetimo se da je Misimović imao problema i sa bivšim selektorom Ćirom Blaževićem.

Jesi Susicu, rek'o si, al' izgleda da se to odnosi samo na Misimovica :mrgreen: . Je l' Rahimic igra u prvoj postavi!? Kakav je god Miske, ne moze biti sporiji od Rahimica :mrgreen: .

Al' sigurno da boli kada jedni standardi vaze za tebe, a drugi za sve ostale!? Nema covjeka koji se ne bi pobunio na takav tretman.

Al' da se Misimovic zapustio, jeste,. Ne znam kako to dozvoli klub koji ga placa. Mozda su u pitanju zdrastveni problemi :roll: !? Nesto kao sa Ronaldom!??
Zadnja izmjena: Valencia, dana/u 07 sep 2011, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 07 sep 2011, 01:25

RKO je napisao/la:DAJTE KLIP!!!!! Ja sam ubjedjen 99,9% da je Miske rekao pojedini ili nesto slicno a ne selektor!!!

Istina je i ta da Misimovic ima neki problem sto misli da ga nijedan trener negotivi i ulazio je u konflikt da dosta njih!
Ciro Blazevic,George Hagi i sada Safet Susic(?) ocigledno da je problem u Misketu.

Dalje,nemamo desnog krila i logicnije da Ibro igra tu poziciju nego Miske! Ibro se veceras i trudio i borio i u defanzivi
sto je za Misketa SF oduvjek bilo.
Usao je u pravom trenutku kada smo imali igraca vise i na nasu sreco pogodio jedav veoma vrijedan gol.
Tako je i nikako drugacije. Isto kao da mi ne bi voljeli da je Miske onaj stari. No lik nema snage za 90 minuta i logicno je da udje u nastavku, nego da igra od prve do 45-te.

Ovi sto spominju Rahimica i Zahirovica. Pa hajde eksperti, nadjite mi jos dva klasicna zadnja vezna koji bi zamijenili te "nestandardne" igrace. I onda mi neko kaze dvostruki arsini. Oj drzavo, pa kako samo ljudi povrsno gledaju.

Miske je u ovom trenutku iza Pjane i Medunjanina, na nasu veliku zalost. Moze on mozda igrati od prve protiv trkacki losijih repki, ali bi protiv ovakve Bjelorusije on od prve bio kardinalna greska.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 sep 2011, 01:27

Moj Miske !!! Jel ovo hvala i ovome selektoru i ovim navijacima sto te trpimo vec dvije godine skoro da igras na kredit u reprezentaciji. Pa majka mu stara ne valja vodstvo Wolsburga, ne valja Ciro (koji je onakvog Pjanica drzao na klupi zbog tebe tako kuljavog) , ne valja trener Galate , ne valja novi trener ne znam ni ime kluba u kojem igras i sada ne valja Susic. Pa ja bih se na kraju zapitao da mozda nije do mene !!!

Sa ovakvim nastupom kao veceras svugdje su ti vrata zatvorena pa nikada ne otisli na neku zavrsnicu !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 07 sep 2011, 01:29

mma_hz je napisao/la: hhahahaahah SAMO NAJBOLJI IGRAC BIH SVIH VREMENA...ko je on da se uopste obraca misketu ja se pitam ..haahhaahha sram da ga bude.... :oops: :oops: hahhaah
Izvini drug, on je najbolji igrač koji je rođen u BiH i koji je Bosanac, a ne koji je igrao za BiH.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 07 sep 2011, 01:29

Valencia je napisao/la:
marseille7 je napisao/la:Nakon onakve reakcije posle gola moze da se goni u tri p*** ********** pusi ga miske pusi ga cjelom forumu
Sušić poručio Misketu da popravi kondiciju
Strijelac jedinog gola na utakmici BiH – Bjelorusija Zvjezdan Misimović je odmah nakon utakmice za BHT1 rekao kako mu je drago što je postigao gol i da je pokazao da nije zaboravio igrati nogomet .
"Pojedinci su se loše odnosili prema meni“, izjavio je Misimović.

Bilo je očigledno da je nezadovoljan minutažom.

Kasnije je u programu gostovao i selektor Sušić. Popularni Pape je na pitanje da prokomentariše izjavu Misimovića rekao:

"Pa kod mene igra više nego u svom klubu. Kada popravi kondiciju i bude onaj stari 'Miske' igrat će od prve minute. Kada sam došao rekao sam da će igrati nogometaši koji nastupaju u svojim klubovima“.

Sjetimo se da je Misimović imao problema i sa bivšim selektorom Ćirom Blaževićem.

Jesi Susicu, rek'o si, al' izgleda da se to odnosi samo na Misimovica :mrgreen: . Je l' Rahimic igra u prvoj postavi!? Kakav je god Miske, ne moze biti sporiji od Rahimica :mrgreen: .

Al' sigurno da boli kada jedni standardi vaze za tebe, a drugi za sve ostale!? Nema covjeka koji se ne bi pobunio na takav tretman.

Al' da se Misimovic zapustio, jeste,. Ne znam kako to dozvoli klub koji ga placa. Mozda su u pitanju zdrastveni problemi :roll: !? Nesto kao sa Ronaldom!??
A zapitas li se ti da li mi imamo kvalitetnu zamjenu za Rahimica. Da imamo, sigurno ne bi on igrao u prvoj postavi. Sam sebi odgovor daj na postavljena pitanja...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.