Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
jest izgubila, al je bila dosta bolja od r.irske u petak i tesko da ce 2 put kiksati protiv dosta slabijeg protivnika, nije to litvanijaPonos Torina je napisao/la:NoName je napisao/la:Ja bih izbjegao Italiju.Ponos Torina je napisao/la:Evo od mene 4 para
Italija 1 1.50
BiH 1 1.90
Holandija 3+ 1.60
Njemacka3+ 1.60
Sretno!!!
ma nesto sam razmisljao da nebude 3 za 3 al cisto sumnjam kad sam vidio kako Slovenci igraju u zadnje vrijeme,trebao bi biti 1 cak hendikep al eto vidjecemo...
vidio sam raja igra Slovacku...pa ta Slovacka je izgubila 3-1 od Armenije uz to kvota 1.4 kriticno skroz...
Eto Bianconero, prepisi i uzmi pareGrcka 2
Svicarska 1
Slovacka 1
BiH 1
pogrijesio siHigh je napisao/la:Recite mi da nisam pogriješio ?! Rusija - Irska 1 ?
mirza_9 je napisao/la:BiH - Bjelorusija 1
Hrvatska - Izrael 1
Španija - Lihtenštajn 1
Na €20 dobitak €50
svaka cast jel mozes danas napisati listicc do dobitak 10do 20alan_kardec je napisao/la:
Simpaticna lova u mom dzepu!yasminho je napisao/la:BIH-Bjelorusija 1
Letonija-Grcka X2
Rumunija-Francuska X2
Engleska-Wales 1
Hrvatska-Izrael 1
Argentina-Nigeria 1
Leira-Porto 2
Koeficijent: 7.20
Uplata: 10,00
Dobitak: 72,00
ISTO TAKO !Titova-Juga je napisao/la:Jučer Slovaci, a danas ?
'Bem ti kladionicu i sebe sto je igram.
Murray manje od 31,5 gem,Federer preko 38,5 gemova i Djokovic preko 29,5 gemova....Sretno ako nesto uplatis od ovogharis1812hz je napisao/la:Juce dobio 50eura, i danas hocu sve da stavim na "sigurne" parove.
Sta mislite za Francusku protiv Turske (kosarka) i koje su parove 99% sigurne?
Nisam tako dobro upucen u tenisukremenko je napisao/la:Murray manje od 31,5 gem,Federer preko 38,5 gemova i Djokovic preko 29,5 gemova....Sretno ako nesto uplatis od ovogharis1812hz je napisao/la:Juce dobio 50eura, i danas hocu sve da stavim na "sigurne" parove.
Sta mislite za Francusku protiv Turske (kosarka) i koje su parove 99% sigurne?![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.