Zvjezdan Misimović

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 sep 2011, 07:10

nama ovo ne treba ni sekunde...mislim ja postujem Misketa i drag mi je igrac...hvala mu za sve sto je cinio za nasu repku, ali se pitam kako bas zar svaki put kad smo pri kraju kvalifikacija i blizu plasmana, da se desava nesporazum izmedju Misimovica i selektora?....pa daj nemoj da se sad kvari atmosvera u repci, jer isto nam se ovo desavalo protiv Portugala
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 07 sep 2011, 07:28

Za sve vas koji poredite situaciju Misimovica i Rahimica......pogledajte ko je u startnoj postavi CSKA u vaznim odnosno utakmicama protiv jacih ruskih klubova (npr. Zenit)...Rahimic drugovi moji!!!!!a miske ko miske cim nije po njegovom ljuti se,sjetite se kako je najavio oprostaj od repke kad je ostao bez kapitenske trake!!!!!zamislite da mu nije bilo repke u zadnje dvije godine gdje bi igrao fudbal!!!!i na kraju,ako je selektor odlucio postuj njegovu odluku za neuspjeh ce odgovarat selektor .....i brate dragi ne igras niti za selektora niti protiv njega IGRAS ZA JEDNU I JEDINU !!!!!!!

R1D4
Kontakt:

Post Postao/la R1D4 » 07 sep 2011, 07:42

neznalica je napisao/la:Za sve vas koji poredite situaciju Misimovica i Rahimica......pogledajte ko je u startnoj postavi CSKA u vaznim odnosno utakmicama protiv jacih ruskih klubova (npr. Zenit)...Rahimic drugovi moji!!!!!a miske ko miske cim nije po njegovom ljuti se,sjetite se kako je najavio oprostaj od repke kad je ostao bez kapitenske trake!!!!!zamislite da mu nije bilo repke u zadnje dvije godine gdje bi igrao fudbal!!!!i na kraju,ako je selektor odlucio postuj njegovu odluku za neuspjeh ce odgovarat selektor .....i brate dragi ne igras niti za selektora niti protiv njega IGRAS ZA JEDNU I JEDINU !!!!!!!
E slazem se sa ovim, da misimovic imalo zna spustit loptu na zemlju kad je potrebno, nebi mu se dogodila ni galata a ni dinamo

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 sep 2011, 07:53

Miske hvala ti!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 sep 2011, 07:59

aleksandar_veliki je napisao/la:Ako je ovo upuceno nasoj klupi, a izgleda da jeste, treba ga prekriziti za sva vremena. Kakve stare zasluge, kakva suplja.
Kakvo križanje? Ovaj da je imao m.uda da križa, ostali bi bez pola tima.
Voli te tvoje Sarajevo.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 07 sep 2011, 08:06

Ma ko ce znati sta se sve desava u repki, Miske je godinama tu i najbolje zna, on se odazivao kada niko drugi nije, bio i kapiten tada, rusio Norvesku gore.
Eh sada, Papeta, koliko god ja ne simpatisao na pocetku, cinilo mi se da gubi kompas, Pape radi na tome da smiri i pohvata sve klanove u repki i oko repke i mogu reci da je mozda i najbolji selektor kojeg smo imali. Na prvu onako djeluje tupavo, ali potezi koje pravi me iz dana u dan kupuju.
Sinoc sto je rekao za Misketa, sve je imalo smisla, nije standardan u klubu, on vec godinu maltene ne igra po 90 minuta, od odlaska iz Njemacke, Miske je potonuo, udebljo se, i jos dobio na tromosti.
Da je sinoc igrao od prve minute, ispuhao bi ko dusica na poluvremenu, onako je dobio sansu, pokazao sta moze i na tome mu svaka cast.
Htjeli neki priznati ili ne, Miske je jedan od nasih najvecih poslijeratnih igraca i to treba postovati. Nadam se da je ono sinoc samo bio revolt i da je Miske to izjavio u afektu.
Pogodilo ga je dosta stvari, prvo dupli arsini kod Papeta (stavljanje vasarskog igraca u prvih 11 koji nije standardan u svom klubu), zatim Miske je do sada bio zamjenik kapitena (sada kako Spahica nema, to je Dzeko). Sigurno ima uticaja i oko tih famoznih klanova oko repke (opet je vasar boy dio tog famoznog klana ili klapice koja izlazi i provodi se), ali o tome se suti.
Nadam se da ce Pape, koji jeste tvrdoglav, ali koji i predje preko toga i prizna svoje greske (vidi pod 'zalim sto nisam ranije otisao u Glasgov'), uspjeti da smiri Misketa. Miske za to vrijeme, mora pod hitno naci novi klub (idealno u Njemackoj) inace ce se morati zadovoljiti ovom minutazom u repci.
A za ono sinoc, mogu samo reci

Miske hvala ti, Miske hvala tiiiii
Cuva Bog Zelju svog!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 sep 2011, 08:07

jako ruzan gest misketa kome god je bio upucen.opet nam se ponavljaju nesuglasice pred najvaznije utakmice kvalifikacija.mislim da je miske ljut sto je igro ibricic a ni on nije standardan u svom klubu.jos kad je dao gol vjerovatno je ono bilo jace od njega :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 sep 2011, 08:11

Virtu4l je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Ako je ovo upuceno nasoj klupi, a izgleda da jeste, treba ga prekriziti za sva vremena. Kakve stare zasluge, kakva suplja.
Kakvo križanje? Ovaj da je imao m.uda da križa, ostali bi bez pola tima.
Mudima ih samara ko budale moj ti @virtual.Samo sto ti nisi toga svjestan.Nisi vise graktav ko prije,sta je,sta se usutio :mrgreen:
Ako se ko sjeca kad je Bosa stavio na klupu Fucku ovaj poludio i poceo bacati peskire i ostalo.Nemalo prodje ubaci Fucku i ovaj pozandara protivnika dok si rekao piksla.
Jos vi Papeta ne poznajete yeben je to igrac i nije Osim tek tako bezveze vezan na neki nacin uz Papeta vise od 30 godina.Uvijek ih sudbina razdvaja i spaja.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 sep 2011, 08:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 sep 2011, 08:13

harishp je napisao/la:Mudima ih samara ko budale moj ti @virtual.Samo sto ti nisi toga svjestan.Nisi visi graktav ko prije,sta je,sta si usutio :mrgreen:
Uživam u igri Medunjanina.
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 sep 2011, 08:13

Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la:Mudima ih samara ko budale moj ti @virtual.Samo sto ti nisi toga svjestan.Nisi visi graktav ko prije,sta je,sta si usutio :mrgreen:
Uživam u igri Medunjanina.
Onda si ti jos u Minsku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

groka12
Kontakt:

Post Postao/la groka12 » 07 sep 2011, 08:15

odma 1000 postova na temu o kojoj niko nezna nista
i svi hitro zakljucuju da je to spomenuto susicu, a zapravo niko nema pojma

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 07 sep 2011, 08:20

Hajmo objektivno:

1. Miske proglasen krivim od strane Cire a onda i od ovcarske javnosti za poraz u zadnjem barazu
2. Napustio Wolfsburg pod cudnim okolnostima da ide u Galatu
3. U Galati se posvadjao sa trenerom i prakticno bio bez kluba pola sezone
4. Otisao u Rusiju za koju je sto puta rekao da nemoze smisliti
5. U Rusiji nema mjesta ni u prvoj postavi
6. U reprezentacije osim sto je izgubio kapitensku traku a potom i vice-kapitensku traku Pape ga podje..va kad mu je najteze.
7. Pored svega zabija za BiH kad je najteze i najpotrebnije i baca kompletnu naciju u trans. U Sarajevu se slavi do iza ponoci

Moj zakljucak:

ONI TI GA PUSE MISKEEEEEEEE

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 07 sep 2011, 08:21

Misimovic je bog fudbala za Stilica i Medunjanina i to se sinoc vidjelo sramota je da njih ubacuje prije Misketa, i meni bi bilo krivo realno. Npr ako sam bolji od nekog na poslu a u njega plata veca nego moja ... I mislim da je Misketu ovo bila oprostajna jer Susic je gov.o svi mi to znamo , niko nezna da cijeni misketa , jest on spor al on sa loptom moze sta hocu ... Pjanic trenutno jest u mnogim segmentima bolji od njega , al dati prednost stilicu naspram misketu to je vec karanje u mozak... Sve su to posla Safeta Susica i Emira Spahica (sa kojim nije dobar otkad su se borili sa kapitensku) pa emir hoce da ga se rijesi vidjeli ste face u misketa kad je dao gol... ZVJEZDANE nek Suisic i Spahic rade sta hocu ti si za mene uz DZEKU najbolji poslijeratni igrac ...( Mozda cita aaaaaaaaaaaa :D :D )
Ili nek ga stavi u prvi 11 , ili nek ga nikako ne zove , sinoc smo vidjeli ko je i sta je Misimovic ....

MISIMOVIC ZVJEZDAN BOG BH. FUDBALA!!!!!!!!!

p.s gdje je taj medunjanin sinoc ??? :? jel povrjedjen ili sta je nisam ga vidio ni na terenu ni na klupi?? :) dzaba jos je on mali za misketa
>>No body likes us but we dont care<<

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 sep 2011, 08:24

Dado je napisao/la:Hajmo objektivno:

1. Miske proglasen krivim od strane Cire a onda i od ovcarske javnosti za poraz u zadnjem barazu
2. Napustio Wolfsburg pod cudnim okolnostima da ide u Galatu
3. U Galati se posvadjao sa trenerom i prakticno bio bez kluba pola sezone
4. Otisao u Rusiju za koju je sto puta rekao da nemoze smisliti
5. U Rusiji nema mjesta ni u prvoj postavi
6. U reprezentacije osim sto je izgubio kapitensku traku a potom i vice-kapitensku traku Pape ga podje..va kad mu je najteze.
7. Pored svega zabija za BiH kad je najteze i najpotrebnije i baca kompletnu naciju u trans. U Sarajevu se slavi do iza ponoci

Moj zakljucak:

ONI TI GA PUSE MISKEEEEEEEE
Pod brojem 6.da ga yebavao do kraja qurko bi on bio i pozvan a kamoli i usao na tekmua, s time nebi imao sanse da zabije.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 07 sep 2011, 08:25

Čestitek MOZAK NAŠE IGRE kad je ušao dokazao sve. mnogi su za amatere u repki ;)
10 zlata vrijedi!!!
Hvala mu!
Fi hajati.
GO Bosno.

bilalx

Post Postao/la bilalx » 07 sep 2011, 08:32

HzBvB je napisao/la:Da je to izjavio Ferguson svi vi bi rekli kako je to uradio da ga dodatno motivise za prestojece meceve.Susic moze sad hladno izaci na press i reci to sam uradio da ga dodatno motivisem....jer zasto bi mu uopste slao poziv ?
Cudan mu je nacin ako tako motivise igrace. Zamisli da neko Susicu kaze: "mene bi bilo stid pred kamerama dati izjavu a da ne znam sastaviti dvije slozene recenice u komadu". Mislis da bi to Papeta motivisalo da malo vise cita npr. knjige?

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 07 sep 2011, 08:34

bilalx je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:Da je to izjavio Ferguson svi vi bi rekli kako je to uradio da ga dodatno motivise za prestojece meceve.Susic moze sad hladno izaci na press i reci to sam uradio da ga dodatno motivisem....jer zasto bi mu uopste slao poziv ?
Cudan mu je nacin ako tako motivise igrace. Zamisli da neko Susicu kaze: "mene bi bilo stid pred kamerama dati izjavu a da ne znam sastaviti dvije slozene recenice u komadu". Mislis da bi to Papeta motivisalo da malo vise cita npr. knjige?
:D :D :D :D :D :D :D :D

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 07 sep 2011, 08:38

Miske je igracina, kakvih danas malo ima. Jedini nas igrac koji moze u 2 metra 5 protivnickih igraca driblati.
Nazalost malo je ispao iz forme, mozda zbog nekih privatnih problema, nezna se. Uglavnom svi mi trebamo stati iza njega, kao i sto je Zenica to sinoc pokazala. Pape i Miske trebaju popricati i rijesiti situaciju. Obadvojica su nam potrebna.
Zvjezdan je sinoc pokazao da je ipak tata za nogomet. Iako slabije trci i ne izgleda eksplozivno sto je u danajsnje fudbalu prijeko potrebno covije ima nesto sto se nemoze platiti, a to su mozak i osjecaj za loptu.
Samo malo na kondiciji da poradi i biti ce opet igracina. Zenica ga voli i uvijek ce biti na njegovoj strani.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 07 sep 2011, 08:42, ukupno mijenjano 4 puta.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 sep 2011, 08:39

cestitke Misimovicu na golu,on je veoma vazan igrac za BIH,steta sto nije u pravoj formi,ali ce do baraza vjerujem biti!... nema on razloga da se ljuti na selektora,on ga je stavljao u reprezntaciju kada u Galati nije bio ni na klupi,i sada mu nema pravo bilo sta reci! kod Susica igra 3 puta vise nego u svom klubu!!! normalno nikome nije svejedno biti na klupi,ali uvijek se desi da ima spremnijih igraca,sve je to fudbal..ali Miske ce vrlo brzo biti standardan u Dinamo,a samim tim i u reprezentaciji! u svakom slucaju ne trebaju nam sada tenzije,da se narusi pozitivna atmosfera u ekipi,jer ce to dusmani jedva docekati,a puno je takvih,pogotovo medju Borovinama i ostalim kretenskim novinarima!

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 07 sep 2011, 08:40

MA kakva prica ljudi tu je kes u pitanju koliko das toliko igras budimo realni!!! Nema ni rahimic ni zahirovic minutaze pa igraju sta mislite kako igraju ima PAPE procenat u njihovim ugovorima ... a MISKE se neda zato i ne igra !! pape mrs u Pi.ku materinu!!!!
>>No body likes us but we dont care<<

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.