07.10.2011 u 20:00: Bosna i Hercegovina - Luxemburg (Bilino Polje, Zenica)
11.10.2011 u 21:00: Francuska - Bosna i Hercegovina (Stade de France, Paris)
Ja, kao i svaki pravi Bosanac, očekujem dvije lagane pobjede i direktan plasman na EP.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Naravno, jos 6 bodova da uzmemo i onda da se nadamo da cemo dobiti grupu u Poljskoj. Ipak, Poljska nam je malo povoljnija geografski, iako nije ni Ukrajina losa opcija, naravno radi Ukrajinki...NoName je napisao/la:Dakle, još malo pa nestalo![]()
07.10.2011 u 20:00: Bosna i Hercegovina - Luxemburg (Bilino Polje, Zenica)
11.10.2011 u 21:00: Francuska - Bosna i Hercegovina (Stade de France, Paris)
Ja, kao i svaki pravi Bosanac, očekujem dvije lagane pobjede i direktan plasman na EP.
Nemoš bez Rahimića ili Zahirovića...Hase10 je napisao/la:Ocekujem 4 pojena al bi bio presretan da uzmemo 6![]()
I mi moramo igrati za dva napadaca, jer Dzeko nemoze protiv 4, dzaba nam Edin ako nema nekog da mu pomogne.
Znaci:
----------Begovic----------
Mujdza--- Spahic--- Papac --Lulic
-------- Medunjanin-----------
Pjanic--- Misimovic--- Salihovic---
------Ibisevic-----Dzeko-------
Umjesto ili ubaci i.Nimla_RZ je napisao/la:Nemoš bez Rahimića ili Zahirovića...Hase10 je napisao/la:Ocekujem 4 pojena al bi bio presretan da uzmemo 6![]()
I mi moramo igrati za dva napadaca, jer Dzeko nemoze protiv 4, dzaba nam Edin ako nema nekog da mu pomogne.
Znaci:
----------Begovic----------
Mujdza--- Spahic--- Papac --Lulic
-------- Medunjanin-----------
Pjanic--- Misimovic--- Salihovic---
------Ibisevic-----Dzeko-------
dr.van nostrand je napisao/la:Pobjedimo Luxemb. a Francuzi Albaniju, i u zadnjem kolu mi pobjedimo u Parizu![]()
mozda Francuzi budu najbolji drugoplasirani, iako cini se da su ekipe iz grupe E i F u prednosti, opet ko zna
kako bi francuzi mogli bit najbolji drugolasirani?? maksimalno mogu imat' 14 bodova u poretku drugoplasiranih... danska, portugal ili norveska vec sad imaju 13...ždr.van nostrand je napisao/la:Pobjedimo Luxemb. a Francuzi Albaniju, i u zadnjem kolu mi pobjedimo u Parizu![]()
mozda Francuzi budu najbolji drugoplasirani, iako cini se da su ekipe iz grupe E i F u prednosti, opet ko zna
To je to. Nemoj razmišljati o promjeni Saliha i Lule, bolje je da Salih bude nazad, stabilniji je a Lula je brži i može se brže vraćati da pomogne, to je i sinoć pokazao. Papac je maestralan, stabilan, tako da ćemo napokon imati odličnu zadnju liniju.Monolog je napisao/la:Ma protiv Francuza se ne smije istrčati na teren bez bedema Rahimić - Zahirović. U protivnom nam ne gine blamaža i bezglavo trčanje te šetkanje naših veznjaka.![]()
_____Begović
Mujdža_Spahić_Papac_Salihović
____Rahimić_Zahirović
Pjanić_Medunjanin_Lulić
_____Džeko
Jedino bih možda razmislio o zamjeni Salihović-Lulić, al' sve u svoje vrijeme.
bosna to djeli sa dancima i mi i danci imamo po 13 bodova al danci imaju bolju gol razlikuMaxi je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Pobjedimo Luxemb. a Francuzi Albaniju, i u zadnjem kolu mi pobjedimo u Parizu![]()
Sad za sad BiH druga najbolja drugoplasirana reprezentacija http://www.---" onclick="window.open(this.href);return false; SPAM ---/sport/clanak/bih-u-borbi-za-direktan-plasman-bjelorusija-pala-i-drugi-put-u-pet-dana/570472.aspx
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.