Zvjezdan Misimović
- masinovodja
- Kontakt:
Re: Zvjezdan Misimović
Govori se da je "Fuck you" i rafalanje bilo upuceno firaunu Hagiju koji je bio na tribinama. Ima li neko da ovo potvrdi?
Jednostavnije od ovoga tesko da moze...NoName je napisao/la:Miske je fudbalski genijalac, meni uz Bajramovića najdraži igrač, ali ono njegovo rafalanje prema našoj klupi, psovke, odlazak bez pozdrava - to stvarno nije na nivou jednog profesionalca, ponaša se kao petogodišnjak. Znamo da Sušićev način izražavanja nije najbolji, ali to je nešto što njih dvojica trebaju rješavati interno a ne preko medija.
Miske je sinoć dobio sasvim dovoljno vremena za igru, nema razloga ništa da se buni. Nije mogao početi utakmicu jer nije spreman za 90 minuta, a puno nam je potrebniji u drugom poluvremenu nego u prvom. Na kraju krajeva, selektorova je zadnja i mora se ispoštovati.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Misimovic je pretjerao,pa ne moze to tako! prvo nas levati i pravi budalama protiv Portugala,sad ponavlja istu gresku! pa ko si ti covjece!??? Susic ti je maltene spasio karijeru,zvao te u repku kad si u Galati bio na tribinama,i davao ti po 90 minuta,to te i prodalo u Dinamo,ali kad ni tu ne igras,onda moras malo na klupu i u reprezentaciji...pa grehota je prema igracima koji su standardni u svojim klubovima da ti igras a oni ne...izuzetak je Rahimic koji je igracina,iako ne igra svaku utakmicu u svom klubu,ipak on igra u CSKA a ti u Dinamu! Rahimic je institucija za Misketa ,po svemu,prije sevga po karakteru i ponasanju! ovo Misketovo izivljavanje nad Susicem i navijacima je za svaku osudu! Susic je jedan posten covjek,jedan od najboljih igraca Evrope u svoje vrijeme,ali je na zemlji,a ove nase zvijezde i zvijezdice umislile da su nedodirljivi,pa niko nije nedodirljiv!
masinovodja je napisao/la:Govori se da je "Fuck you" i rafalanje bilo upuceno firaunu Hagiju koji je bio na tribinama. Ima li neko da ovo potvrdi?
Il mozda Ciri koji je sjedio ispred TVa? Nemojte molim vas, pa nismo djeca.
Pa kako je onda znao gdje da se okrene. Nije valjda imao dojavu o tome gdje Hagi tacno sjedi?masinovodja je napisao/la:Govori se da je "Fuck you" i rafalanje bilo upuceno firaunu Hagiju koji je bio na tribinama. Ima li neko da ovo potvrdi?
Ono je moglo biti samo Papetu ili Bjelorusima. Volio bih da je ovo drugo, no smrdi na ovo prvo...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
hajd da i ja nesto dodam.
prvo, ja nigdje nisam procitao niti cuo da se miske zali sto ne igra od pocetka. tako da pada u vodu to da pokusava da pokvari atmosferu. i sam je svjestan da nije u formi i da nema pravo da se zali. kad mu kaze selektor da bi ga bilo stid da dodje na okupljanje, obzirom da malo igra u svom klubu, normalno da bi svakom pukao film. u krajnjem slucaju, nije miske sam sebe pozvao, zvao ga je pape. sto onda pape sere da bi ga bilo stid kad ga je on pozvao?
drugo, sto se tice portugala i cire. ciro nikad ali nikad nije rekao: mozda je do mene bar malo! odmah je sve svalio na zvjezdana, cak je neke price bilo da je miske to uradio zbog nekog tala sa dodikom. momak koji je godinama u reprezentaciji, koji je igrao kada su mu neki iz rs **** majku, sad da nesto petlja? lose odigrao tu utakmicu, desi se. to se nikad nije desilo da igrac ima los dan? ciri su svi bili krvi osim njega, a zvjezdan najvise od svih. iskreno, da sam na njegovom mjestu, ne znam da li bih se ikada vratio. svaka cast reprezentaciji ali da me neko vrijedja i svasta govori protiv mene, nema sanse da bih igrao.
papetu nije prvi put da progovori a da ne razmisli. ja mu nikada necu zaboraviti da nije ni rijeci rekao za sva desavanja u reprezentaciji i pogotovo za situaciju o vracanju usanovica u savez, iako je lik osudjen ali se nasao da cupa kosu i da tersa na tv kada je komitet za normalizaciju odlucio da otjera lopova usanovica. kao, kako se to moglo desiti bez da papeta iko ista pita :O
prvo, ja nigdje nisam procitao niti cuo da se miske zali sto ne igra od pocetka. tako da pada u vodu to da pokusava da pokvari atmosferu. i sam je svjestan da nije u formi i da nema pravo da se zali. kad mu kaze selektor da bi ga bilo stid da dodje na okupljanje, obzirom da malo igra u svom klubu, normalno da bi svakom pukao film. u krajnjem slucaju, nije miske sam sebe pozvao, zvao ga je pape. sto onda pape sere da bi ga bilo stid kad ga je on pozvao?
drugo, sto se tice portugala i cire. ciro nikad ali nikad nije rekao: mozda je do mene bar malo! odmah je sve svalio na zvjezdana, cak je neke price bilo da je miske to uradio zbog nekog tala sa dodikom. momak koji je godinama u reprezentaciji, koji je igrao kada su mu neki iz rs **** majku, sad da nesto petlja? lose odigrao tu utakmicu, desi se. to se nikad nije desilo da igrac ima los dan? ciri su svi bili krvi osim njega, a zvjezdan najvise od svih. iskreno, da sam na njegovom mjestu, ne znam da li bih se ikada vratio. svaka cast reprezentaciji ali da me neko vrijedja i svasta govori protiv mene, nema sanse da bih igrao.
papetu nije prvi put da progovori a da ne razmisli. ja mu nikada necu zaboraviti da nije ni rijeci rekao za sva desavanja u reprezentaciji i pogotovo za situaciju o vracanju usanovica u savez, iako je lik osudjen ali se nasao da cupa kosu i da tersa na tv kada je komitet za normalizaciju odlucio da otjera lopova usanovica. kao, kako se to moglo desiti bez da papeta iko ista pita :O
Je li iko od vas primijetio da kada je zabio go, poceo da "rafala" i ide igrac prema njemu, on ga zaobiđe i nastavi "rafalati" prema klupi.. Mozda je htio da dokaze da je kasno ubacen u igru, da je prije ubacen rijesio bi sam igru i vjerujte mi od kako je on ušao imali smo mali milion poluprilika, samo je falio taj zadnji pas i šut na gol..
Nemam nista protiv Misketa, svaka cast majstore.. Sve je to odradio u momentu ljutnje, vec danas doruckuju igraci zajedno i sve ce to biti uredu.
Nemam nista protiv Misketa, svaka cast majstore.. Sve je to odradio u momentu ljutnje, vec danas doruckuju igraci zajedno i sve ce to biti uredu.
- NoName
- Kontakt:
Evo našao sam
Sjetio sam se da sam prije utakmice u Minsku pročitao jedan zanimljiv komentar, jutros sam se odmah sjetio istog a evo i našao sam ga:
Sjetio sam se da sam prije utakmice u Minsku pročitao jedan zanimljiv komentar, jutros sam se odmah sjetio istog a evo i našao sam ga:
Sada ovo ima puno više smisla.TmBugojno87 je napisao/la:Misimovica planira izostaviti iz prvih 11, odma se posvadjao sa Spahom i selektorom pale su teske rijeci od Misketa !
tako mi rece Zec jutros u poruci
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Miske se posvadjao sa Cirom
Miske se posvadjao sa Luceskuom u Galati
Miske se posvadjao sa Papetom
Miske sjedi na tribinama u Rusiji
Svadao se i sa onim trenerom u Wolf.
Svadao se i sa selektorom Srbije,pa otjeran i došao onda nama
Pape vratio Papca
Pape se nije ni si kim u zivotu posvadjao, ni kao igrac ni kao trener
Pape vratio Papca
OHLADI SE!!! idi do frizidera i ubaci glavu 2 min.hroni je napisao/la:ma zahvalit mu se i poslat u sto p.... materni,,,,,pokvariće kompletnu atmosferu, žao mi je što je to tako al ono sinoć fuj Miske fuj .....Safete tjeraj vnago ko mu jeb. mater
Jos se nezna sta je bilo, i kome je bilo "Fuck you" a nemoj zaboraviti da je nam bas Miske dao 3 pojena sinoc.
G BUSSA BUSS
ma nije samo sinoć,s njim problemi od Portugala.......zagadiće ambijent,, dobro i ja sam mahmuran pa mi sve na živce ideHase10 je napisao/la:OHLADI SE!!! idi do frizidera i ubaci glavu 2 min.hroni je napisao/la:ma zahvalit mu se i poslat u sto p.... materni,,,,,pokvariće kompletnu atmosferu, žao mi je što je to tako al ono sinoć fuj Miske fuj .....Safete tjeraj vnago ko mu jeb. mater
Jos se nezna sta je bilo, i kome je bilo "Fuck you" a nemoj zaboraviti da je nam bas Miske dao 3 pojena sinoc.
-
burek pita
- Kontakt:
nije pape vratio papca, zna se sto papac nije htio igrati zbog ljudi u savezu...ZOI84 je napisao/la:Miske se posvadjao sa Cirom
Pape vratio Papca
pa posvadjao se s begovisem i misimovicem, s begovicem kad je postedio djeku i ibricica a njega nije i sad s misimovicem zbog minutaze u klubu a ima igraca i s manjom minutazom u klubu
- adriano_leite
- Kontakt:
Misimovic je uradio toliko dobroga za repku, navikao se na to da bude nas kljucni igrac, ali on mora shvatiti da je totalno van forme i kao takav koci igru nase repke. Sinoc je malo podsjetio na onog starog Misketa, kada je zabio gol, ali opet vi koji ga branite i tjerate Papeta u 3 pm i ostalo, pa sjetite se da je fulio cistu sansu, da je poslao pas na korner zastavicu, da se krece po terenu kao na rekreaciji. Sam Pape kaze da ne bi niko bio sretniji od njega da Miske opet bude onaj stari. Gledam onaj video sa press, kaze Pape ja hocu na EP, ja ne mogu na EP sa igracima koji nisu standardni. Pape svaka cast za sve a Miske ti razmisli sta radis, tesko ti se pomiriti da nisi zvijezda kao sto si bio, to ti treba biti dodatni motiv da nastavis da radis i da budes bolji. Od proslosti se ne zivi i svi tvoji krediti kojima si zaduzio ovu repku nama nece pomoci da odemo na EP. Rad rad i samo rad. Idemo Zmajevi!!!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
-
maverick_tz
- Kontakt:
LJUDI,PRESTANIMO SE SVAĐATI,OVO JE BOMBA OD ONOG ČETE ČORSOVIĆA,
NIJE LI ON PREDSJEDNIK TE NEKE NOVINARSKE ASOCIJACIJE NSBiH ???
Susić je selektor i njegove odluke se poštuju, njegovo je pravo da odlucuje šta god hoće, igraci su tu da slušaju i tacka.burek pita je napisao/la:nije pape vratio papca, zna se sto papac nije htio igrati zbog ljudi u savezu...ZOI84 je napisao/la:Miske se posvadjao sa Cirom
Pape vratio Papca
pa posvadjao se s begovisem i misimovicem, s begovicem kad je postedio djeku i ibricica a njega nije i sad s misimovicem zbog minutaze u klubu a ima igraca i s manjom minutazom u klubu
- adriano_leite
- Kontakt:
Ko su ti igraci? Ja nisam nesto upucen u klupske nastupe reprezentativaca, pa hajde navedi ih molim teburek pita je napisao/la:nije pape vratio papca, zna se sto papac nije htio igrati zbog ljudi u savezu...ZOI84 je napisao/la:Miske se posvadjao sa Cirom
Pape vratio Papca
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Mislim da je sa ovim sve receno:yoda je napisao/la:
....NoName je napisao/la:
Sada ovo ima puno više smisla.TmBugojno87 je napisao/la:Misimovica planira izostaviti iz prvih 11, odma se posvadjao sa Spahom i selektorom pale su teske rijeci od Misketa !
tako mi rece Zec jutros u poruci
Ako su ga bas tako prozvali "sram bi me bilo da se odazovem.. itd. onda je to u najmanju ruku bezobrazno od Papeta/Spahica!!
Da je Spahic sklon tome i da je bezobrazan (da nepricamo jos o glupim faulima protiv grka i madjara, pa prosle sezone 9 utakmica zabrana rad crvenog itd.), znamo. Ako je cak selektor tako rekao, onda je to vec kriminal! Na osnovu cega ga je onda pozvao? u nadi da se ovaj ne odazove i onda da kaze: eto vidis, ja ga zovem a on nece?!?!?
100000% podrzavam Misketa i veoma mi je zao sto se sad sve zaboravlja sta je ucinio za nasu repku!
Izjava da ce igrat samo oni koji u klubu budu igrali isto je samo floskula. Sta je sa rahimicem?
Pa hebote u njemackoj podolski 2 godine nije 3 tekme igrao u bayernu, al u njemackoj repki igrao standardno.
Klose isto tako i na svjetsko postao prvi strijelac!! Nidje veze ta izjava!
Mislim da je rafal upucen Spahicu i da ga on prozvao! Cak sam ubjedjen u to....
realno se moglo ocekivati da prvi put kad sjedne na klupu ovaj napravi sranje.Sreca u svemu je sto Pape nije sujetan pa ce ispeglati situaciju ako moze...ako ne , dovidjenja i prijatno.
ja ne znam bi li presao preko onakvih gadosti u trenucima slavlja.taman da se posere po glavi svih saigracima i navijacima.eto ja sam ga dao i FUCK YOU.Kako ono pade ko pokosen kad su ga zagrlili dzeko i rahimic ?je li iko upratio ?u susjednim zemljama bi dosad bio razapet ko Isus.
Mislim da ce se tesko vise odazvati ali kao sto rekoh , dovidjenja i prijatno
ja ne znam bi li presao preko onakvih gadosti u trenucima slavlja.taman da se posere po glavi svih saigracima i navijacima.eto ja sam ga dao i FUCK YOU.Kako ono pade ko pokosen kad su ga zagrlili dzeko i rahimic ?je li iko upratio ?u susjednim zemljama bi dosad bio razapet ko Isus.
Mislim da ce se tesko vise odazvati ali kao sto rekoh , dovidjenja i prijatno
Kako više imate živaca raspravljati o glupostima? zar je važnije ko se skim posvađao od pobjede i velikih šansi?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Miske svoj tzv bijes istresa sinoc kao dijete - pa ko je kriv sto se on udebljao, sto nije spreman, sto ne igra u Dinamu M. itd ?
SUSIC je kriv
SUSIC je kriv
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.